28 Februari

Usch idag vaknade jag med migrän, så jobbigt men ska gå och lägga mig en stund till bara lillan har ätit och så hoppas jag att nästa gång jag vaknar så är den borta :).


Visst ser det mysigt ut :).

GRATTIS på 11 månadersdagen älskling,ge Kristian en kram oxå :) ( ja, pappa OXÅ, hihihii)


Love you honey <3<33

Tack snälla Emmisen för att du hjälper mig :)


Se så mysigt dom har det :)


Älskar dig, hjärtat mitt <3<33

Puss & Kram

27 Februari

Eftersom badbaljan har blivit lite liten, vilket resulterar i att hela badrumsgolvet ser ut som en swimingpool så tog vi istället upp BibaBad-badkaret, som farfar var snäll och köpte till lillan. Det är ett hoppfällbart badkar som får plats inne i duschkabinen. I början så var det lite läskigt men efter en liten stund så var det lika roligt igen :).

 
Översvämning                   Fiffigt eller hur :)

Vi hade Pia en stund och passade på att gå ut i det underbara "vårvädret" och tog lite fina kort på älsklingarna i snön :)Så roligt dom hade :)

  
Hur söt som helst                   lika söt hon                             simmar i snön


Nu har Sara åkt till Vansbro, till Kristian, hoppas att ni får en jättebra helg och fint väder imorgon när ni skulle ut och åka skoter :).



Saknar dig redan min egen lilla "Kleopatra".

Puss & Kram


27 Februari

Eftersom badfilmen krånglade så har Sara hjälp mig och sparat om den, så nu försöker vi igen :)



Puss & Kram

26 Februari: 2 månader

Tänk att lillan redan är 2 månader. Känns som om det vore igår hon kom och ändå som om hon funnits alltid, konstigt det där.....



Puss & Kram

26 Februari

Läste i Falu Kuriren att dom skjuter på Kvarnberget och blev orolig då Sara och Kristian är i stan, men dom är hemma hos honom i Norslund, jätteskönt att veta :).

Tänk vad bra det är att dom utvecklar saker hela tiden. Nar Sara och Emma var små så fick man använda sig av en gummituta när man skulle snyta dom. Man tryckte ihop tutan stoppade upp den i näsborren och släppte, men det var så lätt att slemhinnan också fastnade lite och dom blödde nästan alltid näsblod. Nu har dom kommit med Näs-Frida, ett plaströr som sitter ihop med en liten gummislang, det sitter ett filter imellan, och ett munstycke längst ut. Man sätter plaströret mot näsborren och suger till i munstycket och vips är snoret ute, och slemhinnan är hel.... Kolla så fiffigt.



Emma lekte flygplan med Tindra, ååå vad roligt det var. Men som vanligt när kameran kommer fram så slutar hon att skratta :(.  Men tänk vad stark dom är i kroppen :).


(klicka för större bilder)


Tindra skrämde slag på mig i morse. Där låg vi och sov i godan ro när hon plötsligt skricker rakt ut, jag blev så rädd att jag säkert lyfte 1/5 meter ur sängen, börjar förbrilt leta efter anledningen till skriket, men stackarn hade sin första mardröm. Så när jag tröstat henne och hon fått äta lite så sov vi en stund till och när vi vaknade nästa gång så försökte hon än en gång att charma takfläkten men den svarade inte idag heller..... taskigt eller hur?...  Å andra sidan tänk så läskigt om den svarade.... hihihiii

Nu har vi äntligen fått persiennen uppsatt inne i vardagsrummet. Jippiiiiiii :):)

Puss & Kram


25 Februari

Eftersom vi fick en massa marsankräm kvar efter semlorna igår så gjorde jag Solskensbullar idag på förmiddagen


Visst blev dom fina :)

Och kan man tänka sig, när bullarna var klara så sken solen även ute hahahaa, undrar om det kan ha något samband hahaaa.

Igår kväll när lillan badade så fick hon världens spel


Klicka ovan så får ni se :).

Idag så har vi fått brandvarnarna uppsatta, bra va? :)



Och kolla här, det finns lite syskonkärlek mellan dom ändå :)


(Om ni klickar på dom små bilderna så blir dom större)

Nu har jag klippt Kristian och nu ska vi ta en lite promenad runt Hea, måste ju passa på när det är så fint väder. Vi har strålande sol och +2 i skuggan :):):) så skööönt.

24 Februari: Uppdatering

Så här fina blev semlorna som Sara, Kristian och jag bakade.



Goda blev dom oxå, dom små är med vaniljkräm och tårtan är med mandelmassa :).

Puss & Kram

24 Februari : Fettisdagen

Sara ringde precis och talade om att dom var på väg hem nu och så passade hon på att beställa semlor. Hade glömt bort att det var semeldagen idag, så nu ska jag skicka Tommy till affären och handla baksaker så vi kan baka semlor tills ikväll och så vi kan bjuda upp mormor och morfar på fika ikväll :).

Nu på förmiddagen så har Emma gjort en Nalle Phu-mobil till Tindra av sina gamla gossedjur.


titta så fin den blev och Tindra är jättenöjd.

När hon lekt klart med den så var det dags för ett träningspass

        
Åhej vad jag får jobba, var är ni någonstans         men nu ser jag er allt :).

Ha en bra dag :)

Puss & kram


23 Februari

Idag så var vi "barnvakt" åt Pia (mormor & morfars hund), hon är Mollys lillasyster, men hon är större än Molly hihihi och dom hade så roligt. Pia brukar alltid börja med att springa in i Saras rum och lägga sig i hennes säng och så gjorde hon även idag :).

 
Visst är dom söta :).

Tommy har burit in 1 pall pellets (52 säckar) idag, stackarn, han var helt slut efteråt ^^.



Sara åkte in till kristian nu på eftermiddagen och så kommer dom ut imorgon. Det ska bli roligt och träffa honom igen, det har varit lite "tomt" utan honom, nu när dom haft APU, är ju van vid att han är här, han också när Sara är här :).
Älskar dig Sara <3<33

Nu håller Emma på och badar Tindra, och nu för tiden så tycker hon att det är jättemysigt att bada till skillnad från i början hahahaa. Idag så upptäkte hon dessutom sin fot för första gången på riktigt och hade jätteroligt med den :).

    
Usch vad otäckt detta är.                                               Detta är ju jätteskönt.

Tack för hjälpen Emma, älskar dig <3<33

Detta var allt för idag, kommer mer imorgon :).


Sov gott och dröm vackert.

Puss &Kram

Tack

Tack snälla raring vad du är snäll som gjort en så fin blogg till mig, nu lovar jag att jag ska försöka hitta på roliga saker att skriva om, kan dock bli lite knepigt men ska i allafall göra mitt bästa :).

Min snälla lilla Saris <3<333
Min snälla lilla Saris som lagt ner så mycket jobb på denna fina sida <3<33

Och jag lovar Emma att jag ska ha kort med så det blir roligare :):), så här kommer ett till på en gång ;)


Sötnosarna ute på promenad med nya matstolen

Nu ska lillan få lite mat så hon kan gå och lägga sig och så håller vi tummarna för att hon slipper vara så tät i näsan i natt, så vi får sova ordentligt.

God natt allesammans

Hej Mamma

Välkommen till din alledes egna nya blogg :) Hoppas du hittar på nått att skriva i den nu då, men de tror jag nog :)
Jag älskar dig Mamma <3 /Sara

RSS 2.0