30 april: Valborg

Fick sovmorgon imorse, och det var så himlans skönt :D. Började dagen med ett pass på crosstrainern och sen punkttränade jag några muskelgrupper som jag VÄLDIGT gärna skulle vilja ändra forma på haha, baksidan av överarmarna, insidan låren och så magen naturligtvis, kanske inte helt förvånande :P.

Efter frukosten så åkte vi in till stan och handlade så ikväll har jag en massa frukter som jag kan göra fruksallad på ikväll :D, om det inte blir en tur till Sala då förstås, det är alltid cruising där på valborgsmässoafton där, för då får salladen vänta tills imorgon istället. Men det viktigaste är att det finns frukt hemma hahaha.

Just nu så är Tommy ute i hallonhäcken och klipper bort allt gammalt och jag väntar på att Tindra ska vakna så vi kan gå ut och göra honom sällskap i stormen, för just nu så blåser det storm här igen, så trist :(.

Vad ska ni göra för roligt idag?

Uppis kl 18.40:
Det blir inget Sala, varken Tindra eller jag orkar det så vi stannar hemma och myser i soffan istället :D.

Puss & Kram

29 april: Helg igen :P

Just nu så tycker jag inte att det är något annat än helg hela tiden, inte för att det gör något :P, men jösses vad tiden går fort.

Idag så har jag jobbat heldag på kontoret, då det behövde täckas upp för en kollega som var borta idag. Men idag så önskade jag verkligen att vi bott inne i stan eller haft dagis där inne så man hade kunnat hämta Tindra och sen handlat innan man åkte hem, nu fick jag skynda skynda skynda mig hem (hade ju övertid på dagis ändå eftersom jag jobbade heldag) för att sen handla hemma på Tempo och där hade dom inte alls det jag ville ha, tex frukt till en mumsig fruksallad nu på kvällen, så nu sitter jag här och är vrålsugen på något och det enda som finns är en massa godis :( och det jobbar jag hårt för att låta bli, än så länge har jag klarat det...

Nej nu blir det soffan och något dåligt på tv, hoppas ni får en bra kväll.

Puss & Kram

28 april: Saknar dig redan + Vägning nr 12

Nu på kvällen så har min goa Jessica varit upp och sagt hejdå. Hon flyttar tillbaka till Australien på måndag men åker till släkten i Sthlm redan på lördag. Förstår ärligt inte hur jag ska klara mig utan dig här :(. Vem ska nu stötta mig när det är ledsamt och jobbigt? Eller gå ut och gå tillsammans med mig och skratta så det ekar i skogen? Har vetat om att dagen skulle komma ett tag nu men har liksom vägrat att ta till mig det men nu så går det inte att blunda längre, nu åker du och jag kommer sakna dig så oerhört mycket. Ta hand om dig ordentligt finaste fina Jessica <3 <3



Eftersom det är torsdag ochär det vägningsdag, och precis som förra veckan så tog jag ett djupt andetag innan jag klev upp på vågen och när jag väl andades ut och tittade ner på den så visade den på minus 0,6 kg :), så nu är det totalt - 7,5 kg som är borta.

Efter mötet så gick jag en kortis på stan och bland annat så provade jag ett par jeans och kan man tänka att det var en hel storlek mindre som gick på nu :D, dock så fick dom stanna i affären, då jag fortfarande kan ha mina här hemma några veckor till.

Puss & Kram

27 april: Stolt över mig själv :)

Idag så är jag riktigt stolt över mig själv :), när jag lämnat Tindra på dagis så åkte jag hem och ställde mig på crossen och körde på ett rätt så tufft program, efter den så körde jag både mage och armar. Kände mig så nöjd när jag åt frukost och sen började jobba. Och på kvällen efter maten så var vi ut och gick i en timme, det var så skönt, härligt väder, fin natur och en superglad 2 åring som kunde springa, hoppa och sjunga hur länge som helst :D.

I övrigt så har det varit en tung dag, saknar mina stora hjärtan som inte är här hos mig.

I morgon så är det dags för vägning igen, och med tanke på att det varit påsk + 20 årskalas hela helgen så får jag vara glad om det inte blir plus, tycker att jag klarat helgen rätt bra men hur man än vrider och vänder på det så har det slunkigt ner någon tårtbit för mycket, så jag är glad om det visar +-0. Men det visar sig imorgon :S

Puss & Kram

27 april: Tävling



”Två stycken vinner varsin valfri gardin från Textilonnet.se hos Carolina

26 april: Vardag igen

Jaha så var det vardag igen då :/, alltid lika tråkigt men vi har haft en helt underbar ledighet/helg med massor av roliga saker och sommarväder, så det kändes lite passande faktiskt idag med grådis och småregn, hoppas bara att  solen och värmen kommer tillbaka snart :P.

Mina stora tjejer sover fortfarande och Tindra ligger och tittar på Trazan Apansson & Banarne, hennes stora favoritfilm just nu, Tommy åkte till jobbet för flera timmar sen och själv så sitter jag oxå och jobbar, är så glad över att jag har så "lätta" barn, som är nöjda med så lite :).

Ikväll så ska vi skjutsa Sara till Gävle så hon kan sätta sig på tåget upp mot Umeå igen, men denna gång så är det bara en månad innans hon kommer hem för sommarlov.

Vad ska ni göra idag?

Puss & Kram

24 april: Långpromenad :D

Vilka fantastiska dagar vi haft både igår och idag, med strålande sol och riktigt varmt och skönt :D.
Igår så satt vi ute och åt en helt suveränt god påskbuffe. Efter maten så var vi ute på gården och lekte en hel massa med Tindra, så hon somnade bums hon la ner huvudet på kudden och sen sov hon ända till halv 9 i morse :O. Så skönt.
Idag så var vi nerbjudna på mat hos mormor och morfar och då passade Tommy och jag på att gå ner, medans Sara, Emma, Tindra och Molly åkte bil ner. Promenaden var så skön och jag kände mig verkligen så nöjd när vi var framme. Maten var kanongod också som vanligt, tack så mycket för den.
Vi har också satt upp studsmattan och nätet idag, så Tindra har tvingat Sara och Emma att studsa där med henne så fort vi varit hemma på gården, och det är så roligt att se dom när dom leker, Hon är så glad och nöjd då :D.
Aktiviteter under påsken:
Crosstrainern 25 minuter (gårdagen)
Promenad 90 minuter (idag)
Puss & Kram

23 april: Grattis älskade Sara <3

Idag så fyller min älskade Sara 20 år.



Jag tycker fortfarande att det var som igårkväll när jag kom på dig att sitta på köksgolvet och kamma mattfransarna, allt för att slippa sova ^^, då var du bara 4 år och nu fyller du 20 och ska enligt alla räknas som vuxen. Men det tänker jag inte alls gå med på, för du kommer alltid vara min LILLA tjej :P.
Tänk så mycket tok du har hittat på under årens gång... kommer du ihåg när du inte ville låna ut din plattång till lillmalin och gömde den i Emmas säng, och vad skäll hon fick ^^, men det är mest bra tokigheter du gjort, som när du smög ut på kvällen när jag stod i duschen för att leta reda på Emmas guldörrhänge som hon tappat nere i äventyrsparken, då kunde man ju inte skälla på dig direkt :/.


Vi älskar dig alla så mycket <3 <3 Hoppas du får en bra dag idag.

Puss & Kram

22 april: Glad Påsk

Vi har haft en helt underbar dag med massor av sol, värme och frisk luft :D. Varvat med att vara ute så har jag hållt på inne i köket hela dagen med att förbereda inför imorgon. Det är inte bara påskafton utan det är även min älskade Saras födelsedag och inte vilken som helst, nej hon fyller 20 år :O.

Nej nu ska jag vila lite innan det är dags för nästa ryck här hemma.

Hoppas ni alla får en Glad Påsk.

Puss & Kram

21 april : Vägning nr 11

Usch och fy vad besviken och ledsen jag blev idag på vägningen..... visserligen så hade jag inte gått upp nåt men inte heller gått ner nåt.... och jag som ändå slitit så med träningen hela veckan och inte slaravt någe med maten utan ätit alla pp precis som jag ska. Så just nu är jag jätteledsen :(.


20 april: Hela min familj på plats igen

Igår så åkte jag till Gävle och hämtade Sara, hennes tjejer skulle ner till Sthlm så hon fick åka med ner till Gävle. Var så himlans mysigt att möta dom där och få en bamsekram av min stora tjej.

Idag så vaknade jag av att Tindra ropad e kl 7 och när hon sen fick syn på Sara som låg där i sängen så blev Tindra alldeles vild av glädje och kastade sig över Sara och pussade och kramade henne om och om igen, det var så mysigt att sitta brevid och titta på dom. Sen har det bara varit Sara hit och Sara dit ^^, hon ska göra allt, just nu så tittar dom på film medans jag jobbar. På eftermiddagen ska Sara in till stan och sin pappa och Emma, men Tindra och jag träffar dom redan imorgon igen för då ska vi lunch ihop och sen kommer dom hit på lördag och då stannar dom här sen tills på tisdag då det är dags för Sara att åka uppöver igen, men den dagen den sorgen :P. Nu passar vi på att mysa så mycket vi kan dessa dagar :D.

Nej JOBBA var det visst jag skulle göra :P.

Hoppas ni får en bra dag.

Puss & Kram

18 april: Dubbel träning idag :D

När jag tittade på termometern imorse så tappade jag nästan hakan, för det var 9 grader varmt ute kl 6 :O. Kan det bli bättre? Ja lite, men det är ju helt sagolikt att det är så varmt och vi är bara i mitten av april.

Idag när jag slutat jobbet så ställde jag mig på crostrainern och körde på i 20 minuter och när jag var klar så hade jag fortfarande ork kvar, blev så himlans glad för när vi köpte den för några månader sen så var jag helt död efter 3 minuter på det lättaste programet och nu har jag avancerat så jag kör ett rätt så tufft intervallprogram. Nästa gång så ska jag prova 25 minuter, får se om jag orkar det :P.

Tindra och jag har njutit av solen hela eftermiddagen och lekt i sandlådan, gungat och åkt en massa rutchkana, och när det var dags att gå in för att laga mat så ville hon inte alls gå in, utan hon stannade kvar en stund till ute i sandlådan och när hon var klar så plockade hon ihop alla sandleksakerna själv och la dom i lådan, hon är så duktig, sen kom hon in och sa att nu var hon färdig :).

På kvällen efter maten så passade vi på att njuta lite till av solen medans vi tog en kvällspromenad och när jag tittade på termometern nu så visade den på 20 plusgrader, blir så glad.

Dagens aktivitet:
20 minuter på crostrainern
5 minuter med magrollern
45 minuters promenad

Hoppas ni också haft en bra dag.

Puss & Kram

18 april: Den riktiga bakgrunden :D

Idag så ligger äntligen den riktiga bakgrunden här (den som Emma gjorde först) och det med en massa hjälp av gulliga Nina, hon tog sig tid att fixa det åt mig, fast hon precis blivit 2-barnsmor, åt söta lilla Freja & Theo som är en mycket stolt storebror. TACK snälla snälla Nina för hjälpen :O)

Puss & Kram

17 april: Design a la Emma

Så nu är Emmas design klar. Blev inte den superfina bakrunden som hon gjorde först då jag inte kunde spara ner den och lägga upp den på rätt sätt, men hoppas att den kommer inom kort. Tycker dock att den här blev jättefin den med.
Tack snälla Emma för hjälpen <3 <3
Puss & Kram

17 april: 8 km´s promenad i solen

Ååå så underbart det är att vakna upp till strålande sol, man blir ju på så otroligt bra humör :D.

Vi ställde ut rutchekanan från Tindras rum och sen möblerade vi om därinne på förmiddagen, sen var det dags för lunch och efter den så tog Emma och jag på oss gjympaskorna, stoppade ner Tindra i vagnen och så tog vi en promenad ner till byn, det blev en promenad på 8 km i solskenet, tyvärr så hann Emma bränna sig men det är inte så jättefarligt mest lite rött. Vi hamnade nere hos farmor och farfar och lekte där i sandlådan en timme eller så innan Tommy var klar med det som han höll på med och vi kunde åka hem igen. Väl hemma så tändes grillen även idag :).

Nu blir det mys med Emma framför Fenomen och sen sängen så jag orkar upp imorgon, börjar känna av pollenet nu, blir så otroligt trött och tätt nu på våren, just när allt är på väg att slå ut, senare på sommaren så klarar jag mig mycket bättre :).

Dagens aktivitet:
90 minuters promenad
5 minuter med magrollern

Puss & Kram

16 april: Påskpyntat

Vi vaknade upp till en helt underbar dag med strålande sol, dock så var det lite kallt imorse, så vi började vår lördag med att storstäda och eftersom vi hjälptes åt så var vi klar till lunch. Medans Tindra sov så gick Tommy och jag ut och flyttade på en av våra clematisar bort till en annan rabatt, och medans vi ändå var i trädgårdstagen så planerade vi hur en annan rabatt som vi ska anlägga i sommar ska se ut, skönt och ha det gjort :P.

Efter lunchvilan så gick vi ut i skogen och plockade påskris som vi har klätt nu på kvällen. Tindra sötnosen talade om för Sara att hon klädde granen :D.


På eftermiddagen så ville Tindra träffa mormor och morfar så då fick hon ringa hit dom på fika och den tog vi ute på altanen i solskenet, så härligt att kunna sitta ute i bara en tröja. Jag har tittat på min stora clematis som jag har tänkt ska fungera som sol/insynskydd på altanens ena kortsida och det kommer nya skott i alla grenklykor, blev så glad när jag såg det :D.

Har varit på gång ett tag nu med att göra bloggen sommarfin men har inte riktigt kommit till skott och idag så kom jag på den ljusa iden att det kunde ju Emma göra åt mig, så det håller hon på med just nu, ska bli skoj att se hur den blir sen när den blir klar, men det jag fått sett fram tills nu så kommer den bli fantastisk :D

Dagens aktivitet:
60 minuters promenad
5 minuter med magrollern

Hoppas ni också haft en bra dag.

Puss & Kram


15 april: Fredag :D

Jaaaa så är det äntligen fredag och det har varit ett helt fantastikt väder hela dagen och enl Klart.se så ska det vara fint även hela helgen, så gissa om vi ska vara utomhus och bara njuta av solen och värmen :D.

Vi grillade fläskfile till kvällsmat och sen så drog jag med mig Emma ut på en långpromenad, så himla skönt.

Nu blir det mys framför tvn.

Dagens aktivitet:
50 minuters promenad

Puss & Kram

14 april: Vägning nr 10

Ja som ni alla redan vet så är det torsdag idag och det innebär vägningsdag. Kan väl säga så här att det var med hjärtat i halsgropen som jag klev upp på den idag, slöt ögonen och bad en stilla bön innan jag småkikade och såg att den var snäll mot mig och visade på minus 0.6 kg. Blev så oerhört glad :D.

Ska väl dessutom erkänna att eftersom vågen var snäll så köpte jag den där nya chokladpåsen idag, den som jag "vägrade" köpa förra veckan eftersom jag var så sur på mig själv. Dessutom så unnade jag mig 2 st orkider då dom sålde dom för 50 kr/st på blomsterriket, så nu är det så fint så i mitt vardagsrumsfönster :).

Dagens aktivitet:
20 minuter på Crosstrainern
5 minuter med magrollern

Puss & Kram

13 april: Kullerbytta

Idag så tog vi en liten sovmorgon igen :), blir så när Emma börjar lite senare och ska med halv 9 bussen från Enviken, men inte klagar jag på det inte. Är riktigt lyxigt att kunna ta det lungt på morgonen och äta frukost tillsammans.

Eftersom jag började lite senare så gjorde jag något nytt mitt på dagen, jag tog en timmes lunch och sen jobbade jag en timme till efter den. Var riktigt skönt, hann med att träna på lunchen och hann ändå äta mat i lugn och ro :). Maten njöt jag extra mycket av idag, då jag gjorde något som jag inte lagat på säkert ett år nu, jag gjorde en räkomelett.... å herrejösses vad gott det var. Kan nog nästan lova att det blir såna oftare dom dagarna jag är hemma och jobbar ;).

Idag när Tindra och Emma höll på att busa för fullt så gjorde plötsligt Tindra sin första kullerbytta helt själv, hon har varit på gång ett tag men inte riktigt klarat av det tidigare. Till hösten så ska vi nog ta och anmäla henne till någon form av barngymnastik,  tror hon skulle gilla att få springa och hoppa tillsammans med en massa andra barn :D.

Puss & Kram

12 april: Promenadsällskap :)

Idag så har jag gjort klart 3 av 4 av deklarationer och jösses vad skönt det är vara klar med dom. Kan helt ärligt erkänna att jag tycker att deklarationerna är jättesvåra att göra :S.

Efter jobbet så kom Jessica hit och åt lunch med mig och sen gick vi ut och gick en promenad i solen. Det var verkligen helt ljuvligt väder, kunde gå i bara t-shirt och collegetröja :D.

Jag har också hunnit vara nere i källaren och letat fram ett par av mina gamla byxor som jag skulle använda som PEPP-byxor, alltså byxor som jag skulle prova regelbundet och se att dom blev lite större för varje vecka som går och till slut så skulle jag kunna ha dom.... så gissa om jag tappade hakan fullständigt när jag kunde ha dom redan idag :D. nu får jag lov att gå ner i källaren och leta reda på ett par andra byxor och det får nog bli mina favisjeans...

Dagens aktivitet:
45 minuters promenad
5 minuter med magrollern

Puss & Kram

11 april: Superglad :D

Gissa om jag blev förvånad imorse när jag loggade in på Facebook och såg att det publicerats ett inlägg från min blogg inatt, (har bloggen conectad med facebook, så alla inlägg jag gör poppar upp på min loggsida), så jag var ju tvungen att kolla vem som skrivit ett gästinlägg och det var min fantastiskt gulliga dotter Sara som gjort ett gästinlägg (ni kan läsa det här) och när jag läst det så var jag alldeles tårögd. Tack älskade unge för alla fina ord du skriver och det är inte så svårt att vara en "bra" mamma när man har så underbara barn som jag har :D. Älskar dig så mycket <3 och dina småsystrar med <3.

Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och eftersom jag har såna onda skavsår igen så fick hälarna vila  och jag tog en tur på crosstrainern istället. Men Emma var en pärla och köpte skavsårsplåster åt mig i stan så imorgon blir det promenad igen :). Tack hjärtat. Mormor och morfar var hit en kortis på eftermiddagen och gissa om Tindra fick fullständigt spel när dom var här, hon blev så full i bus så det var inte klokt.

Dagens aktivitet:
10 minuter på crosstrainern
5 minuter med magrollern

Puss & Kram

Hej!

Helén Holm är världens bästa Mamma. Hon ställer alltid upp och finns alltid när man behöver henne. Jag kan prata om vad som helst med henne för att vi har så bra kontakt och förstår varandra, Vi är så lika. Helén är omtänksam, fin, pålitlig och framför allt kärleksfull. Hon sätter alltid familjen före sig själv, det är ju lite dåligt ibland men det är bara sån hon är <3
När jag var liten hade jag lite svårt att sova utan mamma så hon kom upp till pappa en natt, och förklarade för mig att när vi inte sov under samma tak så skulle vi ses på våran alledes egna stjärna! Vi säger än idag att vi möts på våran stjärna då jag inte är hemma, så när jag flyttade upp till Umeå så tatuerade jag in "La Norsta Stella" på handleden som betyder "Vår egna stjärna".
Jag älskar dig Mammi och snart kommer jag hem till dig och resten av familjen! Ses då <3





/Sara

10 april: Omväxlande

Idag så fick jag en liten sovmorgon igen, Tommy är så himlans snäll som låter mig sova 1 timme till på helgerna. Tack snälla hjärtat <3.

När vi vaknat ordentligt och ätit en sen frukost så bestämde vi oss för att promenera ner till verkstan för att hämta lite mer bär, svärmor har lite bär där i frysen som vi får ta av, verkligen jättesnällt, tack snälla söta för det. I höstas så förstörde jag hela vår vinterranson när jag glömde att stoppa i kontakten till frysen efter en sotning av pannan, nu kunde vi koka sylt på alltihop så vi har sylt så vi klarar oss ett tag men vi blev ju utan bär till ex smoothie och det dricker vi varje dag till frukost, så därför är det extra snällt att vi får ta av svärmors lager :). 

På vägen ner så sken solen och det var vindstilla, det var så skönt att vara ute och gå, men tyvärr så blåste det upp när vi skulle gå hem så det blev en mycket blåsig och kall promenad hem = mindre skönt. Men därimot så hittade vi Tussilago så nu har jag en liten bukett i en äggkopp på köksbordet :D.

Annars så har det varit en lugn dag idag, det var meningen att Emma och jag skulle följa med Jessica på ett Zumbapass ikväll men hon hade sett fel på dag, det var nästa söndag och inte idag. Nu gjorde det inte så mycket för jag har lite träningsvärk efter crosstrainern igår och Emma känner av vaderna efter den långa promenaden med sina rumpskor :P, men nästa vecka då är vi på igen hahah, då ska det Zuuummmbbbaaa, eller var det skratta hahahaha.

Dagens aktivitet:
90 minuters promenad
5 minuter med magrollern

Hoppas ni haft en bra söndag.

Puss & Kram

9 april: Nytt liv del 2

Fick en jättevacker rosbukett av Tommy igår :D



Vi hade en supertrevlig kväll igår, åt gott och bara satt och pratade och myste jättelänge innan vi åkte hem igen. Väl hemma så talade Emma om att vi måste göra det lite oftare för att träna Tindra på att lägga sig utan att jag är hemma, så det får vi ta fasta på och göra om snart igen hahahaha. Men på det stora hela så hade kvällen gått jättebra för flickorna här hemma, det hade varit lite ledsmat just vid läggning men gått över fort :).

Idag så började vi dagen med att ta årets sista skotertur och sen har jag smygbörjat våren i rabatten, har klippt bort lite visset och Tommy har tagit bort granen som tidigare varit helt fastfrusen men nu hade den tippat omkull i stormen ;). Vi har dessutom planteat vårlökar i krukan på utetrappen, så nu är det så himlans fint där igen. Hade tänkt att ta en promenad när Tindra vaknat efter lunchen för att plocka påskris men det blåser så ortoligt mycket ute så den iden la vi ner igen, blir kanske imorgon istället.

Som ni redan vet så började jag mitt nya liv, del 1, för 8 veckor sedan när jag gick med i Viktväktarna och har fått jättefina resultat med det men tyvärr så fick jag ju +-O i torsdags så efter mycket funderande fram och tillbaka på vad jag kan ändra på så jag får minus på vågen igen nästa vecka så har jag fattat ett beslut: Det är dags för, mitt nya liv del 2, att börja röra på sig regelbundet varje dag, något som jag inte gjort tidigare utan mest hållit koll på mina propoints och bara rört på mig lite sporadiskt då och då.

Dagens aktivitet:
10 minuter på crosstrainern
5 minuter med magrollern
10 minuters trädgårdsarbete

Hoppas ni har en skön lördag.

Puss & Kram


8 april: 4 år <3

Älskar dig raring <3



För 4 år sedan idag så bestämde jag mig för att ge Tommy en chans att visa mig att jag faktiskt var värd att älskas igen och det beslutet var det bästa jag kunnat ta. Han älskar oss alla så oerhört mycket och jag älskar honom lika mycket. Han och jag var uppbjuden till gudmor och hennes sambo för att fira påsk (Sara och Emma var hos sin pappa) och på kvällen satt vi och spelade spel och efter en kombinerad rökpaus (ja på den tiden rökte jag) och pepptalk med gudmor så gick jag in och kröp upp i knät på honom och på den vägen är det :D. Fast jag "sprungit åt alla håll och kanter" i ren och skär skräck över att befinna mig i ett förhållande igen så har han bara tålmodigt väntat ut mig och sen kramat om mig när jag som mest behövt det. Han är verkligen det bästa som hänt mig, han och mina 3 underbara barn :D Det finns igentligen bara en sak som jag önskar att vi kunde göra nu och det är att gifta oss (som vi har planer på) men tyvärr så finns inte dom pengarna men dom kommer älskling <3 <3



Ikväll så sitter Emma (Tack sötnos <3) barnvakt åt oss så vi kan gå ut och fira. Vi ska gå på restaurang och äta en god middag, vet inte när det hände senast att vi gjorde nåt sånt själva :P. Ska bli så mysigt <3

Puss & Kram


7 april: Vägning nr 8

Jaha så var det torsdag och vägningsdag igen och denna gången så blev jag jättebesviken. Har min första +/- 0 vecka och missförstå mig rätt, jag är jätteglad över att det inte var + på vågen men hade ju en förhoppning om att jag skulle vara på 2 siffrigt till påsk och det kommer jag inte klara nu :(. Men ja jag är jätteglad och stolt över att det är minus 6,3 på 8 veckor och bara för att jag fick ett +/- 0 resultat denna veckan så ger jag INTE upp utan tar nya tag till nästa vecka och hoppas på bättre siffror då :D.



Blev dock lite full iskratt åt mig själv på mötet, hade tänkt köpa en av deras chipspåsar till helgen och likaså en chokladpåse men gjorde det inte  för att jag var så himlans sur på mig själv. Nu har surheten gått över och jag kan inte annat än att skratta åt mig själv hahaha.

Ute blåser det full storm så någon promenad idag blir det inte, men därimot så blir det wok till middag. Kan nog lugnt påstå att det är en ny favorit här hemma :D.

Puss & Kram

6 april: Besök + Tävling

Idag har det verkligen gått i ett hela dagen. Först så jobbade jag på förmiddagen, efter lunchen så tog Emma och jag en promenad och sen var det dags att hämta Tindra från dagis. När vi kom hem s¨fixade vi iordning på altanen och sen ville Tindra ha fram sin trehjuling och kan man tänka sig, hon kunde trampa själv :D. Sen kom mormor och morfar på en fika och efter en stund så dök jonas också upp, gissa om Tindra tyckte livet var fullständigt toppen



Jag är med och tävlar om SebaMeds hudvårdsserie inne hos emmaoskrutten.
Tävla HÄR du med!






5 april: Utvecklingssamtal med en av världens bästa fröknar :D

Idag så har jag jobbat hemifrån på förmiddagen och på eftemiddagen skulle jag ha utvecklingssamtal med Emmas fröken, och hon vill så väldigt gärna träffa Tindra också varje gång. Vi hade nämligen samma fröken på Saras utvecklingssamtal så fröken A har träffat Tindra varje vår och höst sen hon föddes, desstuom så gick jag tillsammans med A på KomVux och hon är verkligen en helt underbar kvinna :D.

Även idag så var det bara possitiva toner gällande Emmas skolgång, var en sak som kom upp men det var ett missförstånd hahaha kan bli så tokigt när komunikationen inte fungerar jämt. Är så stolt så över min otroligt duktiga Emma <3 <3

Idag så hade äntligen färgen på Tindras nya säng torkat så vi kunde bära in den i hennes rum och bädda den åt henne. Och det verkar som att hon trivdes i den för hon somnade direkt :D. Kort kommer en annan dag.

Puss & Kram

4 april: Ny vecka nya möjligheter

Ja så var det måndag och en ny vecka igen och det innebär ju bara nya möjligheter.

Jag har jobbat lång dag inne på kontoret idag så jag är helt tom i huvet just nu plus att jag är så trött, tror tröttheten ifatt mig nu kommer efter helgen. Vi har haft så skönt väder idag så på lunchen passade jag på att gå en långpromenad med Molly, vilket var jätteskönt. Klar fördel med att vara hundägare såna här dagar :P.

Imorgon så ska jag jobba hemifrån igen och sen på eftermiddagen så har jag utvecklingssamtal med Emma och hennes fröken Anki, ska bli så roligt att höra hur duktig hon är :D.

Hoppas ni får en bra kväll.

Puss & Kram


3 april: Hemfärd :/

Imorse så var det dags att åka hem igen efter en kanonmysig helg med Sarisen upp i Umeå. Vi har verkligen haft det så roligt och mysigt, men det har ni nog redan förstått efter att läst dom tidigare inläggen :P. Vi åkte direkt efter frukost och fast jag gjort det några gånger nu så känns det fortfarande så otroligt jobbigt varje gång jag ska lämna henne ensam där :(, men tack och lov så är det bara 17 dagar kvar innan hon kommer hem nästa gång.

Måste visa en så söt liten sak som jag hittade i en pressbyrå uppe i Umeå i fredags.

Nu ska jag mysa på lite med Tommy innan det är dags att gå och sova så jag orkar med en hel veckas jobb :).

Puss & Kram

2 april: Lekland :D

Idag så har vi tillbringat ca 3 timmar på leklandet Busplanten som ligger vid Strömpilen här uppe i Umeå. Tindra hade så roligt och sprang runt runt och åkte i kanan om och om igen. All mat och det mesta av fikabrödet som dom serverade där var helt mjölkfritt och dessutom så var det jättebra priser så det blev både lunch och fika på plats :D.


Efter leklandet så ville Sara åka till Rusta och det blev ju en upplevelse i sig för det gick inte att åka den väg som GPSen ville att vi skulle ta då det byggts om lite hahaha, men vi kom både dit och även till ÖoB och sen hem igen, känner mig riktigt stolt :P.

Ikväll så ska vi mysa ordentligt för imorgon så bär det av hemmåt igen, men denna gång så är det bara 3 veckor tills Sara kommer hem och sen är det bara en månad innan hon kommer hem för sommaren, så jag hoppas att det inte ska bli riktigt lika jobbigt att åka som dom andra gångerna :/.

Hoppas ni haft en bra dag.

Puss & Kram

1 april: Modell för en dag

Idag så har vi varit modell för en dag, det var jätteroligt men tyvärr så är ju korten så otroligt dyra så jag kunde inte köpa något, men det spelar ingen roll, roligt hade vi :D. Fina som vet inte vad blev vi alla tre .... Nu sitter jag i fåtöljen och alla tre flickorna i Saras säng och tittar på film, men snart är det dags för lillhjärtat att gå och lägga sig. Och vi andra ska mysa framför tvn. Imorgon så ska vi nog försöka ta Leklandet en stund så får hon rasa av sig ordentligt. Hoppas ni alla haft en lika bra dag som vi har :D. Puss & Kram

RSS 2.0