31 maj

Hade en skön dag igår med massor med sol och bus ute med Tindra på förmiddagen och sen kom mina stora älskade tjejer hem mitt på dan så då blev det ännu mer lek och bus utomhus på eftermiddagen. På eftermiddagen blev vi bjudna på grillat nere hos mormor och morfar, så gott :D. Tommy var till Västerås och köpte ett bubbelbadkar så nu hoppas jag att vi kan montera in det snarast, för gud vad jag längtar till att få ligga i det och mysa med ett glas vin hahahahaaa :D.

Idag så har vi haft helt fantastiskt väder här, har varit rena sommarvärmen :D. Passade på att ligga i solen en stund medans Tindra sov och lyckades ju naturligtvis bränna mig på ryggen, det gör inte ont men är röd som en kräfta :(, så det blir inget sola rygg imorgon inte, får ta magen istället hahahahaa. När Tindra vaknat så fixade Emma och jag så hon fick bada ute i baljan, nu tror jag att hon mest tyckte att det var skönt att kunna springa naken för hon sprang mest i och ur den hela tiden, ska försöka få till poolen tills imorgon tror jag så kanske hon kan få lite sällskap i badet hahahaa

Hoppas att ni oxå haft stråladen väder :O).

Puss & Kram

29 maj

Å regnet det bara öser ner, tra la la la och så håller vi verkligen tummarna för att ordspråket som lyder: "Efter regn kommer solsken" verkligen stämmer :P

Idag så har vi hunnit med att plantera clematisen, tomatplantan och gjort iordning rabatten för rhodendendronen som vi oxå har planterat och detta har vi gjort mellan alla regnskurar som varit under dagen :D. Just nu så vräker regnet ner och det är nog åska på gång oxå :(. Hatar när det åskar, är faktiskt åskrädd och dessutom själv med Tindra och Molly hemma :(.

Hoppas ni har bättre väder hos er :D.

Puss & Kram

28 maj: Grattis älskling

Igår så var Tommy iväg och hjälpte en kompis köra dumper och när han åkte iväg på morgonen så var han arbetslös men när han kom hem på kvällen så hade det ringt en kille till honom och erbjudit honom ett lastbilsjobb :D, och idag så ringde dom från Avesta och erbjöd honom jobbet (som han var på anställningsintervju på i tisdags), så nu har han TVÅ, frågan är bara vilket han ska välja, det får han klura på under helgen och lämna besked på måndag :D. Stort grattis till dig älskling <3 <3



Ha en bra kväll :D

Puss & Kram

27 maj: Födelsedagskalas :D

Idag så fyller världens sötaste hund (i mina ögon sett) 4 år och det som är lite roligt med det är att jag oxå fyller år idag så det känns som att det verkligen är meningen att Molly skulle bli våran :O).

Grattis sötaste Molly


Jag bakade mockarutor och en nötmarängtårta på förmiddagen och då fick jag lite diskhjälp ;O) Kan meddela att pyjamasen fortfarande är blött ....


rent ska det bli :)


så nöjd :D


Har haft en underbar dag :O). Emma kom hem redan vid 1 så henne har jag fått mysa runt med länge och jag fick en underbar rosa ros av henne, tack så jättemycket hjärtat <3 <3
Sen kom Annelie och vi hann faktiskt med en pratstund på tu man hand, helt fantasktiskt och så fick jag en ljuvlig lila clematis av henne :D.
Strax efter 4 dök mormor och morfar upp med en röd ros och en flaska vin, mmmmmm :D. Då var det dags att börja med maten så den var klar när Sara och Kristian kom vid 5 och gissa om Tindra blev lycklig när Kristian var med, han skulle minsann sitta på hennes högra sida och Emma på den vänstra under tiden som vi åt :O). Jag blev oxå glad över att han ville följa med ut för att fira mig :O).
Tommy kom hem alldeles när vi var färdiga med maten så han fick kasta i sig lite innan hans föräldrar kom och dom hade med sig en jättefin blomma som som ska hänga ute på altanen och så hade Gunilla bakat så hon hade med sig jättegoda rabarberkakor oxå, Tack för det. :D
När vi skulle till att äta tårta så kom Sara och Kristian med sin present..... det var deras skolprojekt om Tindra, en film som lilla luris Sara hade lurat i mig att dom fortfarande inte visste om skolans datatekniker hade kunnat rädda efter att hårddisken krassade:P.... Men det hade dom kunnat göra redan för 3 veckor sedan :O), och den var så bra gjord TACK snälla för den. :O)
Och så hann Jonas och Jessica hit en kortis oxå och jag fick lotter av dom, tyvärr så blev det ingen storvinst men en ny lott så chansen finns fortfarande :D.

Visst ser den proffsig ut :D


Ett jättestort TACk till er alla som gjorde min dag så fin :O) <3 <3

Hoppas att ni alla haft en lika bra dag som jag :D.

Puss & Kram

26 maj: 17 månader

Idag blir mitt lilla hjärtegryn 17 månader <3 <3



Idag så fick jag bekräftelsebrev från kommunen att vi fått barnomsorgsplatts till hösten, känns både bra och dåligt, bra för att jag ska börja jobba 1 sept så vi behöver platsen och dåligt för att vi inte har råd att vara hemma längre med henne, tycker igentligen att hon är lite liten fortfarande men är helt övertygad om att det kommer gå jättebra för hon älskar att vara bland andra barn :D.

Har inte gjort någon uppdatering på vilka ord hon kan så här kommer en liten lista på dom ord jag kommer på just nu :D:

mamma
pappa
memma = Emma
sååa = Sara
måjja = Molly
tia = Tindra
boja = boll
bo = bok
pu = puss
pa = lampa
kocka = klocka
tutte/ nånne = napp
os = specialagent Ozo
ka = kanin
tackt = traktor
brrm = allt som har en motor
kaka = både sandkakor och kakor som man äter
och så kan hon härma hund, katt, häst, får, tupp, ko, anka, groda

Ha en skön kväll :D

Puss & Kram


25 maj

Idag så har vi varit till Avesta för Tommy hade ett möte inbokat där. Resultatet får vi veta i slutet på veckan men håll gärna tummarna för honom är ni snälla :O). På vägen hem stannade vi i Borlänge och köpte lite fler brevlådor till stället som vi håller på och bygger och så sprang vi naturligtvis in på Kupolen också och uträttade en del ärenden. Bl.a. så fick jag en ny telefon :O), min gamla har ju fungerat lite si så där på slutet och när dom stod där och erbjöd nya telefoner mot att man förlängde bindningstiden så slog jag till :D. Tråkigt nog så slog även migränen till under resan hem så jag var helt däckad när vi äntligen var hemma :( :(, det vara bara att gå och lägga sig och sova en stund, nu är det bättre igen förrutom att jag känner mig helt luddig i huvet efter anfallet :(. Tommy ringde till mormor och morfar och bad om lite barnvakt så han kunde slipa lite mer på dörrarna så nu är 2 st helt färdigslipade :O), bara 3 kvar wihooo.

Nya snygga telefonen :O)

Ska bara ta mig tid att flytta över allt från gamla telefonen och "lära Känna" den nya nu :O)

Men först väntar en mysstund med älsklingen i soffan <3 <3, hoppas ni oxå har en bra kväll :D

Puss & Kram

24 maj

Igås så hade vi fullt upp här hemma. Mormor & morfar och Tindras farmor & farfar var här för att uppvakta Emma som fyllde år förra veckan. När dom hade åkt hem så var det läggdags för Tindra och efter det så gjorde vi skolarbeten hela kvällen, men måste säga att jag tycker mina stora tjejer är jätteduktiga som sitter med skolarbeten även på helgkvällarna, är så stolt över dom båda två :O).

Idag så åkte dom stora tjejerna tillbaka till sin pappa. Tommy och jag har äntligen börjat arbetet med att slipa alla dörrar i hallen, så att han kan lacka dom vita och fina sen, men jösses vilket jobb det är att slipa dom, tur att vi är två om att slipa hahahahaa. Mormor & morfar var hit en stund på eftermiddagen :D och sen kom farfar på kvällen :D så Tindra hade sällskap ute i sandlådan hela dagen även då jag inte hade tid att sitta där med henne :O).

Hoppas ni haft en skön dag :D.

Puss & Kram

22 maj: Kväll

Det blev bara Tindra och jag kvar här hemma för dom två stora flickorna åkte in till stan mitt på dan, men vi myste på själva :O)

När ingen har tid att läsa så går jag väl och myser själv med boken då :D


Nya fina sandlådan...


Gunga är alltid roligt ...


Årets första utomhusbad :O)




Tyvärr så började det regna på seneftermiddagen men vi fick ju många härliga och soliga timmar ändå :O).

Puss & Kram

22 maj

Orkade inte blogga nåt igår som ni säkert märkte ;D. Men vi hade en skön dag med rätt mycket sol på eftermiddagen och kvällen, och eftersom vi har altanen mot väst så vi har sol på den från halv 11 tills den går ner vilket gör att vi kan sitta ute och mysa jättelänge :O).

Idag så vaknade vi upp till ytterligare en strålande dag, tyvärr så säger dom att det ska regna på eftermiddagen men vi hoppas att dom har fel :D. Tommy är till Stockholm och hämtar hem en båt åt en kompis som vi har en tjejdag här hela dagen :D

Hoppas ni oxå har en fin dag.

Puss & Kram

20 maj

Vaknade med migrän imorse så vi har bara varit hemma och påtat runt i trädgården hela dagen och naturligtvis lekt massor i nya sandlådan :O).

På eftermiddagen och kvällen hade vi årets första åska :(.

Hoppas ni haft en skön dag.

Puss & Kram

19 maj: Emma 17 år <3 <3

Idag fyller min lilla gullunge 17 år :O). Jag bara undrar hur kan tiden gått så fort, tycker att det inte alls var länge sen som vi satt i sandlådan och jag lärde dig hur man gör sandkakor och hur man gjorde fart själv på gungan och nu har du snart gjort klart ett helt år på gymnasiet :D och jättefina betyg :O). Hoppas att du haft en bra dag och att du får det du önskar dig i paket, längtar efter fredag så jag kan få krama dig ordentligt <3 <3 <3

Finaste 17 åringen i hela världen <3


Idag så har vi mest haft skitväder hela dagen, det har regnat och regnat och det är inga dåliga skurar som kommit :(. Men nu på kvällen så har det spruckit upp så jag håller tummarna för att det blir fint imorgon istället. Ända fördelen med dåligt väder är ju att man får lite gjort inomhus istället :D, har hunnit dammsuga och tvätta. På eftermiddagen så kom mormor och morfar förbi och fika med oss, så trevligt så :D.

Ha en skön kväll :D.

Puss & Kram

18 maj

Vaknade upp till ännu en strålande dag :D, kan det vara så att sommaren verkligen är här? Hoppas det av hela mitt hjärta :O).

Idag så har vi mest åkt bil :(. Var tvungen att åka till jobbet för att få en underskrift på inkomstuppgiftblanketten gällande barnomsorgen, som skulle vara inlämnad idag till skolkontoret vilket jag fullständigt glömt bort eller förträngt :P, men Tommy kom ihåg det :D. Så när vi ändå var ute och åkte så åkte vi till Borlänge och köpte brevlådor som ska sitta på brevlådestället, men det fanns bara 5 av 7 hemma så nu måste vi åka dit igen nästa vecka och köpa dom sista 2.  Men när vi kom hem så lekte vi länge ute i sandlådan, Tindra är så glad över den :O), så roligt att se henne :D.

När vi var och handlade på ICA Maxi så hittade vi en mjölkfri glasspuck med jordgubbsmak i glassdisken (Tofuline) och gissa om den var god :P önskade bara att jag haft kameran med mig för hela hon strålade i kapp med solen och innan hon ätit klart så hade hon glass i hela ansiktet hahaha.

Imorgon ska vi bara vara hemma och leka en massa ute, hoppas på lika fint väder då, för då ska hon få bada i poolen :D.

Nu är det sängen som gäller, hoppas ni haft en skön dag :D

Puss & Kram

17 maj

Vaknade upp till en ljuvlig dag med bara solsken och lagom varmt :O). Tindra har myst ute hela dagen och Oj oj oj vad mycket vi har hunnit göra idag :O). Staketet är helt färdigmålat både på utsidan och insidan, alla sandlådor (även nere hos mormor & morfar och farmor & farfar) är ställda på plats och fyllda med sand, den bortre delen av hallonhäcken är till 95 % färdigrensad (till största del av Tommy, jag målade) och nu väntar jag på att Tommy ska komma hem från mormor med ett glas vin till mig (hade inget hemma själv) för det tycker jag attt jag är värd, så nu jag ska bara sitta och mysa i solen på altanen och lyssna på vad vi behöver handla in för grejor till altantaket, vi får nämligen lite konsulthjälp av en snickare alldeles snart ang altantaket :O).

Ha en skön kväll ni med :O).

Puss & Kram

15 maj

Vaknade upp till en strålande dag idag :D. Vi har varit ute hela dagen och pysslat. Tommy och farfar har satt ihop sandlådan och imorgon kommer sanden hit, ska bli roligt att se Tindras min när hon får en egen sandlåda där hon får gräva hur mycket hon vill :D. Jag har målat altanstaketet på utsidan, det blev så fint :O), Emma och Tindra har kliptt gräsmattan för första gången i år och dom var nog den utlösande faktorn för sen klippte alla gräsmattan på gatan hahahahaaa. Emma brände sig på axlarna :( men tack och lov så var det bara lite lätt iår :D.

Tindra plockar blommor


"klipper" gräsmattan baklänges


Klipper på riktigt :D


Love it <3 <3 <3


Nu ska jag kramas lite med Emma :D

Puss & Kram

14 maj

Ännu en dag i regnets tecken :(, men idag så mår vi mycket bättre här hemma :O), har orkat vara uppe hela dagen, det ni hahahahaaa.

Emma och jag tog Tindra och nya vagnen på premiärtur idag och jag tycker fortfarande att den känns jättebra, Emma är inte helt överens med den än får se om hon ändrar åsikt efter några gånger :D, Tindra ÄLKSAR den, hon sitter som en gudinna i den och när vi är hemma så ska hon upp i den hela tiden och sitta där och leka eller läsa boken :O).

Tommy har skruvat altanstaket hela dagen så nu är det nästan färdigt, mellanstolparna ska sågas av jäms med den övre regeln, det saknas bara en regel till uppe och sen överliggaren sen är det klart, och så ska naturligtvis en grind göras också men så ser det ut nu :O)



Ikväll så är Sara på student countdown så när Tommy skjutsade in henne till stan fick han köpa lösgodis (en evighet sen jag sist åt) som Emma och jag ska mysa i soffan med framför en god film. Och nu när han kom hem så hade han en överaskning med sig hem till oss JORDGUBBAR, sååååååå gooott :O). Får se om han också ska mysa med oss eller om han ska ner till verkstan en stund först.

Emma satte upp tofsar på Tindra


Ha en skön kväll :O)

Puss & Kram

13 maj

Tindra tog sovmorgon ända till 8 imorse, hon har blivit så duktig på att sova så det är en ren fröjd :O).

Hade tänkt att vi skulle ta en premiärtur med nya vagnen runt Hea nu på förmiddagen, men varken Tommy eller jag orkar då vi vaknade båda två och är dunderförskylda, jag håller nog dessutom på att få feber för jag har så där feberont i huden :( och så vräker regnet ner så vi kan dessutom skylla på dåligt väder hahahahaaa. Får se om Tommy känner sig någe bättre lite senare på dan om han orkar skruva lite staketspjälor då, för nästa vecka ska vi ju få in högtrycket från Ryssland och då vore det skönt om man kunde ha dörren öppen ;D.

Tindra fick en gräsklippare av farmor häromdagen men farmor har nog köpte fel modell åt henne för Tindra vill åka på den hela tiden precis som pappa gör när han klipper gräset och det här är ju en handjagare, hon ser för rolig ut när hon sätter sig på den hahahahaa.

Hoppas ni har bättre väder :D.

Puss & Kram

12 maj

Vaknade idag med världen värk i hela kroppen och småsnorig, nu på eftermiddagen så har förskylningen brytit ut på riktigt så nu hoppas jag att den går över lika fort som den kom, orkar verkigen inte vara sjuk igen :(.

Nu till något roligare :D. Som ni vet så var vi ute efter en ny 3 hjulig barnvagn till Tindra och vi hade t.o.m bestämt vilken modell vi ville ha men den är ju fortfarande restad nere på fabriken så jag har suttit och kollat runt lite om jag kunde hitta något alternativ och imorse så hittade jag en annan modell som jag tyckte verkade bra, och när jag visade den för Tommy så gillade han också vad han såg, så han satte sig och ringde runt bland barnvagnsförsäljarna här i närheten och hittade till slut en i Hedemora som hade en sån vagn hemma. Vi åkte dit för att titta på den i verkligheten och vet ni vad? Vi köpte den så nu har vi en ny vagn och det är en Akta Graco Trekko, men vi har bestämt oss för att behålla Emmaljungan ett tag medans vi provar den nya ordentligt och så säljer vi den gamla när vi ser att vi är lika nöjd med den nya som jag tror att vi kommer att bli :D

Nya fina vagnen


Nu ska vi mysa i soffan en stund och sen ska lillpluten i säng :O).

Hoppas ni får en skön kväll :D

Puss & Kram

11 maj

Efter en hel vecka med den nya morgontiden halv 8 så fick Tindra plötsligt för sig att det var dag redan halv 7 imorse :(, jag hade jordens migrän så jag knuffade på Tommy så han gick upp med henne och sen sov jag ända tills halv 11, men tro för all del inte att migränen var borta ändå nejdå den har vackert varit kvar hela dagen :( och som om det inte var nog med elände så har det varit kanonväder hela dagen som jag inte kunnat njuta av alls :(:(:(. Så jag hoppas på en bättre dag imorgon :O).

Nu ska jag mysa i soffan med mina stora älsklingar framför tv:n, hoppas att ni också får en mysig kväll.

Puss & Kram

10 maj

Idag så har vi varit och beställt studentplakatet till Sara, och imorgon så ska balen vara betald, så nu börjar det kännas att studenten närmar sig med stormsteg :D. Vi var även och bytte klänningen till en större storlek så nu kan Tindra ha den hela sommaren :O). På eftermiddagen så kom mormor och morfar hit en snabbis :O).

Tindra håller tyvärr på att bli förskyld och jag känner mig också jätterisig igen :(. Håller dock tummarna för att det bara är idag och att vi får fortsätta vara friska ett tag nu, orkar inte bli sjuk igen :(.

Ha en skön kväll :D.

Puss & Kram

9 maj

Igår så hade vi en lugn och skön dag, med massor av sol tyvärr så blåste det lite också men det var skönt ute ändå. Tommy bände loss staketspjälorna från de gamla reglarna och jag tvättade dom, dock så orkade mina axlar inte alla så vi har några kvar att tvätta. Vi hade besök av mormor och morfar på förmiddagen och farmor och farfar på eftermiddagen :D.

Idag så har vi varit på marknad i Rättvik och vi hade en jättemysig dag :D. Vi köpte bl.a. 2 st klätterrosor, en ny stekpanna och dom obligatoriska strumporna :D och sen så köpte vi min födelsedagspresent också, ett par fårskinstofflor :D.  Tindra åkte karusell för första gången i sitt liv, Emma var snäll och åkte med henne och när dom var klara så åkte Emma och jag virvelvinden och fy vilken gammal kärring jag har blivit.... blev ju åksjuk nästan direkt karusellen börjat åka, men vad gör man inte för sin älskade barn hahahaaa.

Emma och Tindra flyger högt i det blå...


Här blev Emma yr :P


Så nöjd när hon fick köra grävskopa :D


När vi kom hem så planterade vi rosorna och nu håller Tommy på att skruva upp dom staketspjälorna som vi hann tvätta igår, det blir så fint :O).

Puss & Kram

7 maj

Vakande före lillhjärtat idag så jag hann mysa med Emma själv vid frukostbordet, och lagom när hon var klar så vaknade busungen :D, gav henne lite välling och sen skjutsade vi ner Emma till bussen. När vi kom hem igen så åt Tindra och jag frukost medans Sara och Tommy fortsatte sova en stund till och när dom vaknat så åkte vi in till stan för att STORhandla och besiktiga husvagnen, den gick igenom :D. Vet inte när vi storhandlade sist, men länge sen är det så det var slut på det mesta, det blev en LÅNG lista, och varje gång vi har en sån blir Tommy alldeles blek och trött hahahahaa. En mössa, ett par fingervantar, en klänning till Tindra,  och en ansiktskräm och 2 BH:ar till mig blev det oxå förutom all mat :D.

Till kvällsmat så grillade vi hamburgare och hade pommesfrites till, så gott :D.

Imorgon ska Tommy hålla på med altanstaketet och sen på söndag så ska vi åka på Rättviksmarknad :D.

Nya klänningen :O)


Sötnosarna <3 <3


Myser i solen :D


Hoppas ni alla får en mysig fredagskväll :O).

Puss & Kram

6 maj

Har väl inte gjort så himla mycket idag :P, eftersom lillpluttan fortfarande inte är helt kurrant :(, problemet är att jag vet inte riktigt vad som är fel heller :( :(. Men vi var ute på eftermiddagen och lekte en stund i trädgården, ska bli skönt när sandlådan är impregnerad och på plats fylld med sand, för nu så gräver hon hejvilt överallt :S.  Tindra har lärt sig att öppna dörrarna så nu för tiden så är Saras dörr låst oavsett om Sara är inne på sitt rum eller inte :P, då det är framförallt hennes rum Tindra går in på :P.

Har ni nånsin sett en sån söt hare?


Tycker om sin badrock :D


Tuffing :P


Nu ska lillhjärtat i säng. Ha en skön kväll :D.

Puss & Kram

6 maj: Tävling

Hos jpic.se pågår en tävling i samarbete med tvspelsweb.se !
Priset är en pop up white diffusor, http://www.tvspelsweb.se/popup-flash-diffusor-vit-p-2389.html.

Diffusern ger bilderna ett mjukare ljus när man tar porträttbilder med den inbyggda blixten.
Avslutas den 8 maj




Jag tävlar hos Hillefant om en en omlott-tunika och en omlott-tröja/skjorta i i valfri storlek och i valfritt tyg (här ovan), samt färg på kantband därtill.
Tävlingen avslutas den 25 maj.




Jag tävlar hos Carolina om en Classic mössa till mig själv & en till mitt barn från Geggamoja.” 
Tävlingen avslutas Fredagen den 21 maj




Jag tävlar hos Rino om en Prästkrage eller Solros-klänning ur hennes shop,  ButikRino.
Avslutas den 10 maj


5 maj

Tindra verkar ha gjort det till vana att sova fram till halv 8, vilket mamma tycker är alldeles fantastiskt :O). Under tiden som hon var så dålig så sov hon även på dagarna i sin säng, vilket hon totalvägrade att göra innan, nu har hon fått sova lunchvilan i sängen och sovit i ca 2 timmar, något som hon bara gjorde utomhus i barnvagnen tidigare, håller verkligen tummarna för att hon fortsätter så här. Tråkigt nog så är hon fortfarande väldigt gnällig och kinkig hela dagarna, vilket säkert en del beror på att hon inte vill äta mat, så frågan är väl om det är någon mer tand på gång, hoppas det :P.

Det var så fint väder på eftermiddagen så vi skulle gå ut och leka tänkte jag, men herregud vad kallt det var, tack och lov så kom storasystrarna hem efter ca tio minuter, så då gick vi in igen :D.

Ha en skön kväll :D.

Puss & Kram

5 maj: Tävlingar



Jag tävlar om ett presentkort för 250 kr från myHeart.se hos Carolina. MyHeart.se har dekorationer och tillbehör för bröllop och fest. Hos myHeart.se är det Alla hjärtans dag året runt.”
Avslutas den 5 maj.




Tävla hos Edvinsmamma om ett presentkort värde 450 kronor hos Lillfinger.com. Hos Lillfinger hittar du fina personliga smycken. Var med o tävla HÄR du med!
Avslutas den 10 maj



Tävla hos Edvinsmamma om en valfri mössa från by Myhr. Var med o tävla HÄR du med!
Avslutas den 14 maj



Jag tävlar på Lindas blogg om ett Lundmyr-plagg från Ping Pong barnkläder
Avslutas den 10 maj


4 maj

Idag så var det inte sol vi vaknade till utan snöstorm, bhuhuuuuuu, snöflingorna var stora som golfbollar, men tack och lov så slutade det rätt så snart och resten av dagen fortsatte vara kall, så vi har varit inne även idag, känner inte att jag vill chansa nu när Tindra äntligen är frisk igen :O).

Tommy har börjat med altanstaketet idag och det känns så bra att det är på gång nu :O).

På eftermiddagen så kom mormor och morfar hit på en fika, och då passade Sara på att "intervjua" honom om hans tid i Kongo under Kongo-Belgiska kriget i börja av 60-talet när han var där som FN-soldat, hon har som uppgift att skriva om en persons upplevelse under en viss tid och att försöka relatera det till historiska händelser under samma tidsperiod, ska bli så intressant att läsa arbetet när det är klart, och det är alltid lika spännande att höra morfar när han berättar om vad han upplevt under sina år och jag kan lova att det är mycket det :O).

Ha en skön kväll.

Puss & Kram

3 maj

Jaha idag så har jag inte så mycket att säga.... Tindras mage har fortsatt vara besvärlig, det verkligen bara rinner ur henne, stackars liten :(. Förmiddagen var jättejobbig, troligtvis så hade hon ont i magen eftersom den jobbar så fort så hon mest bara grinade och skrek och var inte riktgit nöjd varken i knä eller brevid, bara om jag bar på henne medans jag gick, så när Emma kom kl 1 så var det en riktig befrielse, hon har tagit hand om Tindra hela eftermiddagen, TACK så jättemycket Emma <3 <3.

Imorgon så är Sara ledig så då får vi lite sällskap här hemma, vilket ska bli skoj :D. I övrigt så hoppas vi på en något bättre dag för lillpluttan :O).

Ha en skön kväll :D.

Puss & Kram

2 maj

Vaknade upp till en klarblå hillen och strålande sol, men tyvärr så hade lillpluttan över 39 graders feber och fortsatte kräkas ända fram till runt 18 då det vände och gick åt andra hållet istället. På 1 timme så hade vi fått byta blöja och pyjamas 4 gånger så Tommy fick snällt åka in till stan för att köpa fler då vi inte hade så många pyjamaser :P, nu behövde vi handla lite frukostgrejor och så kunde han hämta Sara och Emmas väskor så dom slapp ha dom med sig till skolan imorgon samtidigt :D. Hade redan tidigare på dagen kommit överens med flickorna att dom skulle stanna hos sin pappa tills imorgon så dom inte skulle bli smittade dom också. Men en sak som farsinerar mig lite är att när det bytte håll på lillpluttan så försvann febern också på 1 timme, var precis som om den rann ur henne den med :P, knepigt men skönt :D.

Ha en skön kväll. Här blir det en spännande natt :P

Puss & Kram

1 maj.

Usch och fy vilken dålig dag det blev igår :(.

Emma stackarn fick sin skoldator stulen, och på den har hon ju alla sina skolarbeten sparade :(.

Tindra och jag blev magsjuka igårkväll. Tindra har kräkts en gång i halvtimmen hela natten, så vi har mest sprungit på toaletten för att kräkas och byta rent i den nerkräkta sängen hela natten, och när hon sov mellan varven så var det min tur :(. Men nu på morgonen så har hon iallafall fått behålla 2 msk vatten, så jag hoppas verkligen att det vänt nu :).

Hoppas att ni hade en bättre dag, kväll och natt :).

Puss & Kram

RSS 2.0