30 jan: Söndagstur

Det första Tindra frågande om imorse när hon vaknade var "Hur kallt är det idag?" och med det menade hon att kan man åka skoter?, så när Tommy vaknade och dom hade ätit frukost så var det bara att klä på henne utrustningen och så for dom iväg på en tur ner till verkstan, jag blev hemma i närheten av toaletten :P.

Sötaste lill<3 och så nöjd där hon sitter ...;)



Hoppas ni får en skön söndag :)

Puss & Kram

29 jan: Lördagsmys i soffan :)

Jag klarade mig inte alls från magsjukan utan blev dålig igårkväll och fick springa upp på toan hela natten så jag var grymt trött imorse när pluppis slog upp sina ljusblå, tack och lov så klev Tommy upp med henne så jag fick sova ett par timmar till. Därimot så verkar det som jag bara fick en lindrig släng för jag har varit relativ ok idag, är mest shack och matt.

Ikväll blir det mys i soffan med Tommy framför tvn och imorgon så kommer äntligen Emmsan hem, tråkigt nog så går hon tillbaka till sin pappa igen på måndag, men jag får ju en kväll att krama henne lite.

Sara har det bra uppe i Umeå, hon är ute och "skakar rumpa" varje helg med kompisarna och har så roligt, skönt det :O).

Saknar er båda <3


Nu ska jag mysa ner mig i soffan brevid Tindra och hon har fått sina jordnötsringar och sin efterlängtade Sprut (sprite), snart så börjas Shrek på tv, ska bli roligt och se om det blir en favorit eller om hon är för liten än :P.

Hoppas ni får en skön lördagskväll.

Puss & Kram

28 jan: Fredag

Äntligen så är det fredag och helg och Tindra verkar vara frisk igen, vilket är jätteskönt, även på Tommy har det vänt så nu får även han behålla maten igen. Så nu håller jag tummarna för att jag ska klara mig, men tyvärr så känns magen bara mer och mer orolig ju längre dagen går, Emma stannar inne i stan så slipper hon iallafall bli smittad :).

Kommer ni ihåg att jag berättade tidigare om att Emmas klass ska få åka till Frankrike i slutet av Mars? Idag i DD så är det en artikel om klasse och deras resa. Ni kan läsa artikeln här om ni vill.



Ha en bra fredagskväll.

Puss & Kram

28 jan: Test

Läste precis om hur man gjorde för att lägga ett tidsinställt inlägg så det måste ju naturligtvis provas :D.

Puss & Kram

27 jan: Eländet tog om :/

Trodde Tindra var frisk från magsjukan så hon fick gå till dagis idag, men när Tommy hämtade hem henne så berättade fröknarna att det svämat över i blöjan så vi fick hem en tvättpåse :/ och nu på eftermiddagen så har vi knappt hunnit få på en ren blöja förrän det är dags att byta igen, min stackars lilla plutt. Så imorgon blir hon hemma och så hoppas vi på att hon är frisk på måndag istället.

Börjar bli lite fundersam på om Tommy också håller på att bli dålig för han har börjar se lite smågrön ut, och själv så gick jag och la mig när jag var klar med jobbet idag för jag mådde så illa och somnade på stört, något som är väldigt ovanligt för att vara mig. Hoppas hoppas att det inte blir mer än så här.....

Liten sjukling som tittar på tv <3


Hoppas ni mår bra.

Puss & Kram

26 jan: Tandläkarbesök

Vi klarade oss väldigt bra med tanke på Tindras magsjuka. Hon kräktes bara en gång och så var hon lite dålig i magen igår men Tommy och jag har "bara" varit oroliga i magen och haft magknip så kan nog säga att vi klarade oss helt :). Idag har hon också varit hemma från dagis men imorgon får hon gå igen, om inget inträffar under natten vilket jag naturligtvis hoppas att det inte gör.

Idag så har jag varit hos tandläkaren på årlig koll och jag hade inte ett enda hål :D, har inte hänt sen tonåren att jag inte behövt komma tillbaka och lagat, så när jag kom ut därifrån så sa jag till Tommy, nu vill jag klippa håret, så vi gick runt bland salongerna i stan och till min stora lycka så hittade vi en tjej som fått ett återbud på morgonen så hon kunde ta mig på stört. Hade igentligen velat ha det lite kortare ändå och en lite annorlunda frisyr, men då jag inte är så flitig kund på salongerna (klippte mig sist förra julen) och gärna vill ha en frisyr som tål att växa på sig lite så fungerade inte det riktigt, men jag blev ändå nöjd med resultatet :).

Så här blev det.


Ha en bra kväll allihopa :D

Puss & Kram

25 jan: Magsjuka/matförgiftning :(

Vid halv 2 tiden så vaknade vi av att Tindra var så himlans ledsen och vi trodde då att hon drömt en mardröm så vi plockade över henne till oss och så fortsatte vi sova. Halv 3 vaknar jag av att hon kräks ner både sig själv och hela dubbelsängen :(, som tur var så är ju Tommy hemma så medans han tog hand om henne och duschade av henne så bäddade jag rent sängen. nu har hon inte kräkts någe mer men man riktigt hör hur orolig hennes mage är, stackars lillpuppan. Tommy och jag har inte blivit sjuka än men vi mår båda jättedåligt och är konstiga i magen, hoppas att det inte blir någe mer än så.

Lyckades iallafall ta en kort på Tindra när hon provade nya fina jackan :D


Den sitter jättebra, är lite lång i ärmarna men annars helt perfekt, och Tindra blev så glad när hon såg den :D.

Nu ska Tommy och jag passa på att sova lite middag medans Tindra gör det för det blir ju som sagt lite dåligt med nattsömnen. Så god natt med er en stund ;).

Puss & Kram

24 jan: Måndag igen.

Ja så var det måndag och ny vecka igen, dessutom så är det en pappavecka åt Emma så hon åkte in till stan och kommer ut på fredag igen.

Tommy coh jag överraskade Tindra med att hämta henne på skoter från dagis och så tog vi en tur upp till Hälla och grillade korv. Och idag så hade vi sällskap av Jonas vilket var jätteroligt, det var säsongens första gemensamma tur :D. När vi kommit fram och killarna tänt brasan så fick jag prova hans nya fina skoter och jösses vad skönt man satt på den, så en sån står högt upp på önskelistan och skulle tro att den står rätt högt även på Tommys önskelista för hans ögon tindrade som ett barns ögon gör på julafton efter att han provkört den :P.

Vill haaaaaa :P



När vi kommit hem så kom mormor och morfar hit på en snabbfika och dom hade med sig hemmabakade biskvier, sååå goda :D.

Sara hade shoppat på rean till Tindra så idag kom det en superfin höst/vår jacka med posten, precis vad hon behöver till våren. Tack snälla hjärtat <3 <3

Puss & Kram

23 jan: Mysig söndag :D

Vaknade upp till en helt underbar dag, trots söndag hahaha. Tommy är fortfarande hemma eftersom han inte har någon körning imorgon och vi har inte fått klart vilken dag han måste åka heller så nu passar vi på att mysa så mycket det går :).

På förmiddagen var Tommy ute och åkte skoter med Tindra och Emma och sen när Tindra sov lunch så åkte Tommy och jag ner till byn och handlade och då tog vi skotern. Vilka fina leder vi har just nu, så hårda och fina, så det är inga som helst problem att åka nu :).

Imorgonbitti så får ni gärna hålla en tumme eller två för då händer en spännande grej, den är lite hemlig så jag får återkomma om vad det är lite längre fram.

Hoppas ni haft en lika bra helg och mysig söndag som mig :D.

Puss & Kram

22 jan: Skotertur

Tindra har tjatat hela vecka om att hon MÅSTE åka skoter och eftersom det är jätteskönt väder ute så tog Tommy henne på en skotertur idag efter lunchvilan. Gissa om hon är hur nöjd som helst nu :D. Själv kunde jag tyvärr inte följa med då min rygg är jättestygg idag :( och Emma kände inte för att åka nåt idag. Hoppas ryggen känns bättre imorgon så vi kanske kan ta en tur då, för enl klart.se ska vädret bli lika bra då.

Sötaste skotertjejen

2 av mina älsklingar


Molly vill också vara med ;)


Puss & Kram

21 jan: Äntligen fredag

Idag när jag kom till kontoret så fick jag syn på att en blomma som jag har ägt i ca 10 år plötsligt blommar och vilka fina blommor sen :D. Vet dock inte vad det är för en blomma, är det nån av er som vet vad det är??? Har en här hemma också som jag ska ta och byta fönster på och så håller jag tummarna för att den också vill blomma.


Just nu så sitter vi i soffan och myser med en fruktsallad (äkta fredagsmys) och tittar på Let´s Dance, så himlans skönt att det är fredag och att vi får vara ledig imorgon, det var jobbigare än jag trott att åka in till kontoret idag, har inte riktigt fått tillbaka all ork.


Saknar dig Sara, hoppas du får en roligt kväll och helg med Jossan :D. Var rädda om er <3

Puss & Kram

20 jan: Klar :D

Nu har jag precis gjort klar bloggens framsida och är faktiskt riktigt nöjd med den, det är bara en sak som jag skulle vilja få till och det är att jag skulle vilja 2 menyer för att på så vis kunna lägga in kort på båda sidorna om inlägget, men det får jag inte riktigt till :/.

En nyhet är att jag lagt till smilysar som poppar upp och när jag tittade igenom resultatet så upptäckte jag att jag har använt mig rätt flitigt av gubbarna tidigare i texten så det är nåt av dom äldre inläggen som mest LYSER gult nu men det är ju så det hahaha :D.

Just nu så är jag ensam för Tindra sover och Emma är på Lan så jag pratar med Tommy på telefonen eller ja han får stå för pratandet just nu eftersom jag passar på att blogga, så jag är nog lite tråkig att prata med :P.

Imorgon är det äntligen fredag, visst det innebär att jag ska in till kontoret men det betyder också att Tommy kommer hem:D.

Hoppas ni får en mysig kväll, själv ska jag gå och lägga mig tidigt för en gång skull hahaha.

Puss och Kram

20 jan: Ny framsida

Som ni säkert ser så håller jag på att göra om lite här inne men har inte riktigt hunnit klart än så ni får ha lite överseende med att det ser lite märkligt ut hihihi. Ska göra om headern så att hela texten syns men har fått migrän så jag får göra klart senare idag istället :D

Puss & Kram

19 jan: Bättre idag :D

Idag så tog Tindra och jag oss en liten sovmorgon :D. Det var så mysigt att kunna sitta och mysa framför tv en liten stund och sen gå och äta frukost i lung och ro, för att sen åka ner till dagis, måste nog göra så lite oftare :O).

Hade lite svårt att komma in i jobbandan på en gång men bara jag fick till diciplinen så fick jag jättemycket gjort, är faktiskt riktigt nöjd med mig själv :D. Jag hade också en massage inbokad idag som jag verkligen hade sett fram mot, men var ju tyvärr tvungen att avboka den eftersom jag inte är frisk, men peppar peppar så mår jag mycket bättre idag :O) :O).

På eftermiddagen fick jag ett roligt samtal från Sara där hon talar om att hon klarat tentan, så roligt gumman :D. Är så stolt över dig hjärtat mitt <3 <3 Ja det är jag ju över alla mina hjärtan både stora som små :O) Älskar er alla så mycket <3 <3

Puss & Kram

18 jan: Nytt pencillin :/

Usch vad jag är trött på att vara sjuk :(. Mådde inge bättre imorse när jag vaknade efter en HEL VECKA på pencillin så jag ringde ner till VC och fick en tid på eftermiddagen, och mycket riktigt så var bihållsinflammationen kvar (vilket jag redan visste :P) och dessutom så var det början till en öroninflammation (vilket jag aldrig haft, skönt att jag slipper nu med :)) så det blev en ny pencillinsort och kortisonspray så nu måste jag ju bara bli frisk :O).

Annars så har dagen varit som vilken annan tisdag som helst, på förmiddagen så jobbade jag, Tindra var på dagis och Emma var i skolan. Men en riktigt BRA sak som hänt idag är att jag slapp laga maten själv för det gjorde Emma, tack snälla gumman för det :O).

Puss & Kram

17 jan: Isgata utanför :(

Igår så hade jag en riktigt dålig dag så jag orkade inte blogga men tar nya tag denna vecka igen :D.

Tommy åkte till Stockholm för att ligga borta hela veckan på jobb och idag så ringde han och berättade att lastbilen strejkade, det var generatorn som slutat fungera och på verkstaden så fanns det ingen tid förrän på onsdag så vi får se om han kan få låna/hyra verktygen av verkstaden och byta den själv istället. Tycker verkligen synd om honom nu :(.

Sara sitter uppe i Umeå och har jordens hemlängtan och vill bara HEM och jag kan inget göra för att underlätta för henne heller, vilket känns så otroligt jobbigt :(.

Men en postiv sak är iallafall Tindra och dagis, för hon verkligen jublar när man säger att imorgon så ska du gå till dagis och leka med barnen, då svarar hon JAAAA och hoppar upp och ner av glädje så jag försöker suga åt mig så länge det är på detta vis :O).

En annan sak som är positiv är att Emmas skola bjuder klassen ner till Frankrike på ett studiebesök på Europaparlamentet i slutat av Mars bär det iväg och så är dom borta i 4 dygn. Vilken grej :O). Frågade om dom inte behövde någon klassmamma, som dom alltid skulle ha på grundskolan, men det gjorde dom inte, så SYND, denna gång hade jag med glädje ställt upp hahaha.

Vi hade plussgrader och regn hela dagen igår och tydligen även under natten för det är rena rama isgatan utanför huset, både gången och vägen :(. Men fördelen med att jobba hemmifrån är ju att man disponerar tiden lite som man vill så jag utnyttjade kafferasten till att gå ut och skotta av gången så gott jag kunde och sen sandade jag på den riktigt rejällt så nu är det gjort och farfar kommer hit med mera grus i eftermiddag för den tog slut hahaha. Läste dock på vädersidan att minusgraderna är på väg tillbaka igen, hoppas att dom håller sig på ovansidan -10 strecket bara för kallare än så vill jag inte ha, kräsen? Jag vet hahaha.

Hoppas ni får en bra måndag :D.

Puss & Kram

15 jan:Tokigt :P

Penicillinet verkar för fullt nu, vilket är kanonbra, enda problemet är att jag blir så extremt trött av dom, så jag mår inge bättre nu än när jag var som sjukast :/, men förhoppningsvis så släpper det snart. Något annat som var lite skumt idag var att Tindra vaknade runt 7 imorse och vid 10 så var hon lite nappsugen och eftersom hon inte får har den på dagarna annat än när hon är i sängen så gick hon och la sig en stund och SOMNAR, har aldrig hänt förrut.... Hoppas att det bara var en engångshändelse å att hon inte är på väg att bli sjuk igen ....

När hon lekte med gunghästen idag och klappade på den så yrde det lite så jag sa till Emma att vi kanske skulle ta och dammsuga den och då sprang Tindra in på sitt rum och hämtade sin lilla dammsugare, sötnosen :D. Man får verkligen tänka på vad man säger nu för tiden, ta bara igår.... jag bad henne gå in på toaletten med kökshandduken för den var lortig och det gjorde hon, men direkt efteråt så skulle hon absolut ha med sig Emma in på toaletten och det visar sig att hon hade lagt handduken I toaletten inte i tvättkorgen, vilken liten tokstolla :P



Ha en bra kväll :D.

Puss & Kram

14 Jan: mmmmm så gott :O)

Tindra fick hjälpa Emma att baka och självklart slicka skålen efteråt :P




Puss & Kram

14 jan: Äntligen fredag :)

Jaaaa så är det äntligen fredag och helg :O). Vi ska mysa framför Let´s Dance ikväll och mumsa till det med en supergod kladdkaka som Emma ska få baka när hon kommer hem från skolan :D. Till middag idag så blir det Quissadillapaj, är så sugen så på det muuumms.

Annars då? Jo jag tror att penicllinet har börja verka för jag har inte alls lika ont i bihållorna längre och är inte heller lika tät, men är så TRÖTT hela tiden och det beror säkert på penicillinet :/, känner också att jag inte har någon ork för så fort jag gör något så blir jag jätteyr och alldeles färdig :(, lite frustrerande men det ska väl bli bättre det med ;D.

Tommy och jag, eller mest Tommy, har börjat plocka bort julen så  nu är det bara ljusstakarna och granen kvar men det får vara tills imorgon för han ska få hämta hem pellets nu på eftermiddagen och det känns bra för det börjar på att ta slut, REDAN en hel månad tidigare än beräknat pga att det varit så kallt så länge :(.

Vad ska ni göra för roligt under helgen då?

Puss & Kram

13 jan: Fortfarande dålig :(

Usch och fy vad tråkigt det är att vara sjuk, är så trött hela tiden och blir helt slut när jag gör nåt :(.


Puppis är på dagis men ska snart åka ner och hämta henne, sitter och laddar för fullt just nu, märks det hahahaha Tycker inte om att kör när jag mår så här, blir lätt yrslig, men får köra sakta och försiktigt så går det :P

Har försökt sova lite under dagen men så fort jag somnat in så har telefonen ringt, kunde ju nästa tro att man är lite poppis ändå hahaha.

Tommy kommer nog hem ikväll och gissa om jag längtar efter honom, gör jag alltid när han är borta på jobb men längtar extra mycket nu när jag inte mår bra :/.

Puss & Kram

12 jan: Urtrött :/

Natten har varit lika usel som igår, har hostat och hostat plus att jag har svårt att ligga ner eftersom bihållorna gör så ont då, men det ska snart bli bättre :P. Har tagit penicillinet och nu för tiden så ska man ju ta det på fastande mage vilket resulterar i att jag är superillamående just nu men om ca en timme så får jag äta och då blir även det bättre :D. Men pga av min usla natt så bestämde jag mig för att lillhjärtat fick vara på dagis idag så kan jag gå och sova igen bara jag har ätit :).

Igårkväll så satt jag och Emma och slöade framför tvn och hamnade först framför en dokumentär som hette Operation Smile och den handlade om ett gäng plastikkirurger som åkte runt bland U-länderna och opererade både barn och vuxna som är födda med gomspalt av olika svårighetsgrad. Vilket fantastikt jobb dom gör och så otroligt skickliga, kan inte annat än att beundra dom :D.




Efter den så började en annan dokumentär som hette Den perfekta vaginan, snacka om skillnad på plastikkirurgi.... Den handlade om hur tjejer i olika åldrar valda att plastikoperera sin vagina för att dom inte var nöjda med hur den såg ut. Visst är det bra att dom kan få hjälp om dom mår så dåligt över hur vaginan ser ut, men samtidigt så tycker jag det är helt bessart hur långt skönhetsidealen kan gå, ja menar det är ju ändå en kroppsdel som inte syns alls... Men det är ju bara min åsikt, ni får gärna ha en annan....(Hittar tyvärr ingen länk till denna dokumentär)

Ha en bra dag :).

Puss & Kram

11 jan: Penicillin :/

Usch natten har verkligen varit hemsk :(. Har hostat och hostat och inget har liksom släpt och dessutom så hade jag nog rätt hög feber så imorse rinde jag VC och fick en tid hos läkare. Han var jättetrevlig och efter en noggrann undersökning så kom han fram till att det har inte gått ner i lungorna så det är ingen lunginflammation men därimot så har jag en kraftig bihåleinflammation på höger sida så nu har jag fått en jättestor penicillinkur och dessutom 2 olika hostmediciner en som jag ska ta på dagtid som är slemlösande och en som jag ska ta till natten som är dämpande så jag ska få sova lite :O). Så nu kommer jag väll förhoppningsvis bli frisk :O) Känns bra :D.

Tommy åker till Stockholm i kväll och det känns mindre bra för jag vet inte hur jag ska orka köra lillpuppis till dagis allternativet är ju att ha henne hemma imorgon och det vet jag inte heller om jag orkar :/, men det löser sig väl det med, brukar ju göra det. Lutar mest åt att det blir en dag i soffan med en massa film och som tur är så har Emmsan en kort dag i skolan, så jag får ju hjälp av henne på eftermiddagen :D. Hur skulle jag klara mig utan dig hjärtat, som är jordens största stöd när jag är ledsen och som ställer upp och hjälper till så mycket med lillpluppan, TACK snälla gumman. Älskar dig oxå <3 <3


Hoppas ni alla får en bra dag.

Puss & Kram

10 jan: Vardag igen :D.

Ja så var det slut på alla helger och vi kan återgå till dom vanliga vardagsrutinerna igen, vilket känns rätt skönt igentligen :O).

Tindra drömde mardrömmar inatt så Tommy hämtade in henne till oss och så fick hon sova klart där. Hon sov fortfarande när klockan ringde så jag blev tvungen att väcka henne :/. På dagis så vägrade hon sova lunch så när klockan var kvart i 6 var hon så trött att hon inte visste var hon var längre, stackars liten, så då blev det pyjamas, välling och sängen för henne och så håller jag tummarna för att hon sover lunch imorgon :P.

Själv vaknade jag med ont i halsen och kanonsnorig igen så det blir ingen massage imorgon :(, vilket jag verkligen hade sett fram emot, hoppas hon har en tid nästa vecka istället.

Nu ska jag krypa ner i soffan och slötitta på tv en stund innan det är dags för sängen.

Puss & Kram

9 jan: Töväder ute :/

Tindra tog en liten sovmorgon ända till kl 8 imorse, och kan inte annat än att säga herrejösses vad skönt det var :O). När vi ätit frukost, lekt och myst runt en lång stund så var det helt plötsligt dags för lunch och lite vila efteråt, fattar inte vart klockan tog vägen :P. På eftermiddagen så kom Jessica och Jonas upp på en fika och dom hade en födelsedagspresent med sig till Tindra, en dammsugare, och vilken grej :O). Hon är helt salig och springer runt och dammsuger överallt t.o.m. under skåpen :D, synd bara att den inte är på riktigt för då skulle vi ha skinande rena golv här hemma nu hahahaha. Det var så roligt att sitta och prata en stund med dom, eller ja det var nog Tindra som pratade mest :P och så byggde dom både tåg och duplo en stund innan det var dags att börja städa ;).

Bästa städerskan :D



Vi har haft töväder hela dagen vilket är jättebra med tanke på skoteråkningen :D.

Puss & Kram

8 jan: Ledsen dag :-(

Jaha så var vi på väg hem igen och även denna gång utan Sara :-(. Det är tur att Tommy är med och kör för jag har inte sett vägen för alla tårar som strömmat ner för kinderna, nu är vi snart vid Höga Kusten bron, ca 15 mil från Umeå och nu har tårarna börjat sina lite grann. Kan inte förstå att det ska behöva vara så himlans jobbigt att åka ifrån henne, men hela mitt hjärta går i tusen bitar varje gång :-(.



Det gick iallafall bra med besiktningen av lägenheten :-). Så vi hade fredagsmys i rummet och tittade på Let's dance. Tindra låg på en madrass på golvet och sov, hon har varit så duktig hela tiden både i bilen och med sovandet :-D.

Vi saknar dig allihop hjärtat <3



Puss & Kram

6 jan. Packandet nästan klart :-D

Måste bara tala om hur otroligt effektiva och duktiga vi varit idag :-D. Det är bara några småsaker kvar som ska packas ner i lägenheten annars så är det klart, vi har dessutom hunnit städa både hall, kök och det mesta i sovrummet idag så det är toaletten och golven kvar att städa innan vi kan få den besiktad. Hoppas han kan komma imorgon, vore så skönt att kunna få lämna ifrån sig nycklarna innan vi åker hem igen :-P. Hoppas ni haft en bra dag. Puss & Kram

5 jan. Umeå igen :-P

Följde med Sara upp till Umeå igår för att hjälpa henne att flytta från lägenheten i Holmsund till ett studentrum inne på Ålidhem, så idag har vi flyttat alla möbler som hon skulle ha kvar och nu har vi nästan packat klart det som ska tillbaka till enviken, och så har vi all städning kvar då förstås men känns ändå som om vi är i fas i tidsplaneringen vilket är jätteskönt för på lördag ska vi åka hem igen. Kommer bli jättejobbigt att lämna henne men förhoppningsvis så kommer hon trivas bättre nu :-D. Pratade med raringen för en till stund sen och dom hade mycket bättre väder än vad tråkigt vi har. Inte alls lika kallt osv :-S. Puss & kram

3 jan: Jobbdag igen

Jaha så har det varit en vanlig jobbdag idag igen och faktiskt så var det riktigt roligt att få jobba en stund igen :O), låter kanske konstigt hahaha men så är det iallafall :P. Tindra hade en jättebra dag på dagis också, kankse lite dåligt med sömn på vilan då det var första dagen som hon sov inne i "väckrummet" (rummet där barnen som inte får sova tills dom vaknar av sig själva sover) men det blir nog bättre när hon vant sig vid det.

Jag har nog världens absolut snällaste och gulligaste mannen man kan tänkas ha och jag älskar honom så otroligt mycket, är nog tyvärr lite dålig på att säga det just nu, men jag ÄLSKAR dig verkligen raring <3 <3.

Puss & Kram

2 jan: Biomys med mina stora hjärtan :D

Idag så har jag fått min julklapp från mina stora hjärtebarn <3. Ett biobesök med bara dom två och det var så mysigt att göra nåt roligt med bara dom :D, blir ju så sällan av :/. Dom hade bestämt att vi skulle se Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 och jag kan helt ärligt säga att den här är nog den bästa av dom alla :D, ser fram mot nästa del som släpps nån gång i april/maj så nu har dom min födelsedagspresent klar hahaha.



Efter filmen så släppte jag av tjejerna hemma hos deras pappa, så ikväll myser dom för fullt för det är sista kvällen med honom innan det bär av upp till Umeå igen. Kan lova att ångesten har kastat sig över oss här hemma, trodde inte att det skulle kännas så jobbigt redan idag, eftersom jag ska följa med upp och inte kommer att åka ifrån henne förrän på lördag men fy vad jobbigt och hemskt det är redan nu :(. Kommer det nånsin att kännas lättare????

Imorgon så blir det lite vanliga vardagsrutiner iallafall, Tindra ska till dagis och jag ska jobba. Det blir bra det :O).

Puss & Kram

1 jan 2011: Nytt år = nya möjligheter

Blir lika förvånad varje gång som det har varit nyår och man ska börja säga ett nytt årtal, och än en gång så kommer den där tråkiga frasen " jösses vad tiden går fort", men det är verkligen så det känns. Nu har vi ännu ett år att lägga bakom oss och det känns både bra och dåligt. Bra för att det har varit ett jobbigt år med en hel del mindre roliga saker samtidigt som jag gärna skulle vilja vrida tillbaka klocka lite och stanna den ett tag för att kunna njuta lite mer än vad jag faktiskt gjorde, men det är ju alltid lätt att vara efterklok eller hur :O). Men nu är det ett nytt år med nya möjligheter och det kan ju bara bli bättre :D.

Vad har vi gjort idag då?

Jo först så sov vi till halv 9, Tindra kom in till oss runt 5 och sen sov hon på min arm, och det är så mysigt att kunna ligga och snusa på henne så där :D. Efter lunchvilan så blev det en skotertur även idag, men den här gången så provade vi att sätta Tindra framför Tommy som körde och det funkade mycket bättre än att ha henne mellan oss. Senare på eftermiddagen så kom både Sara och Emma hem, men nu har dom gått upp till Emma och Tommy och jag sitter och myser framför "Mamma Mia". tycker faktiskt att den filmen är lite småcharmig och så härligt galen, men så gjorde ju ABBA väldigt mycket bra musik :P.



God fortsättning på er alla :D.

Puss & Kram

RSS 2.0