31 maj: Varannan dag :S

Men nu är det verkligen lite varannan dags bloggning :S, men det blir bättre snart. Jobbar på förmiddagarna och hjälper Sara med hemtentan hela eftermiddagarna och kvällarna, men ikväll så gör vi sista frågan :). Jösses vad skönt det ska bli när hon skickar iväg den, känns att det är länge sen jag gick själv på högskolan hahaha.

I eftermiddag så ska barnen ha en familjekväll på dagis med lite korvgrillning och sånguppvisning, ska bli så skoj att få höra låtarna mer i ett svep, Tindra trallar på dom hela dagarna och hon är så duktig så :D. Dessutom så ska det bli spännande och få träffa alla dom andra föräldrarna, det har jag inte hunnit göra än, då jag inte kunde gå på föräldramötet som var i höstas.

Så här fint blev det när pluppisens nya säng kom på plats

Den verkar vara väldigt skön ockås för hon somnar snällt i den på kvällarna och sover hela natten, sen har hon nog inte kommit på att hon kan kliva upp själv än för imorse så ropade hon när hon vaknat så vi skulle komma in och ta upp henne. Lilla tokfian :P <3

Nej nu ska jag väl göra ett ryck med jobbet igen då. Hoppas ni får en solig dag :).

Puss & Kram

29 maj: Morsdag + 18 årskalas + 40 årskalas

Japp idag så har vi haft fullt hus, då vi slog ihop alla tredagarna till en och vilken trevlig eftermiddag vi fick.

Mormor, morfar, farmor, farfar, faster med man och lilla kusin kom hit och vi bjöd på tacopaj och till efterrätt så hade mormor bakat en Malungstårta som vi mumsade gott på och dessutom så hade jag fått en Prinsesstårta av Ica Maxi som vi också mumsade i oss. Kan lungt säga att vi var mätta allihopa efteråt :).

Jag fick lite mer presenter idag, nyaste boken  i serien Grottbjörnens Folk och pengar av mamma & pappa, presentkort på Plantagen och en sekatör och små barnarbetshandskar från svärmor & svärfar och presentkort på Decoria från svägerskan med familj. Är så himlans glad för mina presenter, så stort TACK till allihopa :D.

Tindra har dessutom fått en ny säng idag, som hon blev jätteglad över. Vi målade ju min pappas gamla säng för 2 månader sen och fast färgen är torr så luktar den fortfarande så idag gav vi upp och köpte en begagnad säng åt henne istället. Den är vit och ser oanvänd ut så det blir bra det här med :D

Hoppas ni haft en bra helg och morsdag :D

Puss & kram

28 maj: Vilken dag :D

Vilken dag jag hade det igår. Blev uppvaktad på jobbet efter att dom först glömt att hämta tårtan så det fick fiket ringa och påminna om (kan till kollengans försvar tillägga att vi hade det jättestressigt och hon var dessutom sjuk), det var en smörgåstårta och den var helt underbar. Av jobbet fick jag en slant som jag får använda till det jag helst vill ha så nu funderar jag på om det ska bli en Tassimo eller en ny gasolgrill, hmm får nog fundera vidare på det några dagar hahaha.

Efter jobbet så bjöd mamma på lunch och jag fick välja vart vi skulle äta så jag valde stans bästa salladsbar eftersom dom har en så ljuvlig räksallad där :). Och när vi möttes så hade hon varit in på blomsterriket och köpt en underbar orchidee, jag är ju helt tokig i dom och nu hade hon hittat en helt ny sort (för mig)


Visst är den ljuvlig?

På kvällen så hjälpte jag Sara med hennes hemtenta och Emma var på galej med kompisarna, när Sara och jag var klar med "dagens" fråga så festade vi loss på en underbart god kladdkaka som Tommy bakat... Kan ni förstå att en födelsedag alltid ska gå i ätandets tecken?? Nåja jag har gjort bot på gårdagens synder med ett 35 minuters tärningspass på Crosstrainern nu före frukost, som jag hör att Tommy fixar åt mig nu, bad om en smootie :D.

Hoppas ni får en bra dag med massor av sol och värme :).

Puss & Kram

26 maj: Vägning nr 16

Åååå vilken underbar dag det är idag. Sara kom hem från Umeå igår, till sin pappa och till mig idag, Emma kommer oxh hem idag istället för på söndag och Tindra och Tommy är ju alltid här hos mig, så nu är hela min STORA familj samlad igen och kommer så förbli i allafall en vecka hahaha. Sen ska väl dom 2 stora tjejerna gå till pappa några dagar igen, så jag får passa på att njuta nu :D.

Dessutom var det vägning idag och det gick ju hur bra som helst, - 0,6 g visade den idag. Tror jag kommit in i nåt bra nu :D, men det ska man väl inte säga för då visar det väl + nästa gång :P. Men idag så tog jag mina 10 % och därför fick jag min 10% present, en nyckelring :).



Nu ska jag laga mat till oss. Hoppas ni också har en fantastisk dag.

Puss & Kram

25 maj: Så roligt att hämta lill<3

Just nu så har vi en period då det är så himlans roligt att hämta pluppis på dagis :). När hon får syn på en så skriker hon rakt ut och kommer springandes och bara flyger upp i famnen på en och sen ska hon kramas och pussa länge länge. Det är så mysigt :D

Bjuder på en underbar sommarbild från förra sommaren, längtar tills vi kan ha det så här mysigt igen :P


Puss & Kram

24 maj: Strömavbrott

Vi hade strömavbrott idag och då upptäckte jag vad mycket saker man inte kan göra under ett strömavbrott....typ allt :P. Först tänkte jag att jag skulle utnyttja tiden till att träna, men då går ju crosstrainern på ström, precis som damsugaren, symaskinen, tvättmaskinen jaaa typ allt i huset gör ju det hahaha, men jag fick iallafall ett byxor uppnålade så nu kan jag fålla dom :), bara jag tar mig tid att sätta mig ner framför symaskinen.

Annars så har vi haft ett fruktansvärt väder här hela dagen, det blåser halv storm ute och mellan vindbyarna så kommer det en regnskur som inte går av för hackor. Måste säga att jag SAKNAR sol och värme nu och efter att ha tittat på vädret så verkar det som att vi får vänta några dagar till :(.

Snälla kom tillbaka nuuuuuuu


Puss & Kram


24 maj: Smartsson Testpilot

Om ni vill prova en massa nya saker så gå med i Smartsson Testpilot, där får man ansöka om vilka saker som man skulle vilja prova på (gratis naturligtvis :P). Den här gången så är det en ny maträtt från Findus som jag tycker verkar intressant.

http://smartsontestpilot.se/findus-world-selection/bli-testpilot/



Vi har haft turen att få prova lite olika saker och varit jättenöjda hittills.

Lycka till :D.

Puss & Kram

23 maj: Sugeeeennnnn :(

Ååå idag är jag så suuuuugen på nåt gott :( det är så där så det gör ont i magen, men jag gör mitt bästa för att stå emot.

Mormor och morfar var upp till Orsa idag så då hade jag Pia här och jag fick mig några goda skratt åt henne. Hon är så väldigt olik min Molly, detta trots att dom är syskon :D.

Nu så ska vi äta lite honungmelon, och titta på "Mamma byter bo" och jösses vilka konstig människor det finns haha.

Puss & Kram

22 maj: Trädgårdsarbete

Hela helgen har bestått av trädgårdsarbete, gäller ju att passa på medans vädret tillåter.

Igår så blev en rabatt uppgrävd och jorden helt utbytt innan vi sådde nya Borstnejlikor och vanliga trädgårdsnejlikor, vi hade det tidigare oxå men tyvärr så dog dom i vintras, så iår blir vi utan blommor då dom alltid blommar på årsskotten, men nästa år så är det fint igen, dessutom så har vi satt en clematis i samma rabatt som ska få klättra upp i det gamla körsbärsträdet (som dog förra vintern men som nu får agera som blomsterstöd, kommer bli hur fint som helst).

Idag så har vi grävt upp den andra 3:e delen av hallonhäcken och rensat ur den grundligt och nu är nästa steg att gräva upp och flytta på hallonplantorna framför, tillbaka till den rensade delen, men det kommer nog ta flera veckor för jösses vilken tid denna rensning av hallonhäcken tar. När vi flyttade in 2008 så var hallonhäcken helt vildvuxen och den hösten så tog vi tag i den första 3:e delen och grävde upp alla plantorna och rensade upp rabatten ordentligt, planen var att vi skulle ta resten av häcken året efter men det kom lite andra saker emellan, (som altan, gräsmatta osv osv :P) men nu är vi som sagt på gång igen, hoppas vi blir klara med den iår hahaha. Jag har dessutom klippt gräsmattan för första gången i år, nu är inte det så ansträngande då vi har en åkgräsklippare, vilket jag är glad över ;)

Hoppas ni alla haft en skön helg.

Puss & Kram

20 maj: Tjejkväll

Ja nu har dagen kommit, Emma ska ut på krogen för första gången :O. Men först så har hon och hennes tjejer tjejfest här ute, vilket jag tycker är så roligt, att hon vill ta hem dom hit och låta mig umgås med dom lite så jag har en chans att lära känna dom eller ja en av dom känner jag sen tidigare men inte den andra, och dom är så himlans rara :D. Just nu så håller dom på att göra sig snygga uppe på rummet och snart så kommer det några killar hit i bil och kör dom till krogen. Jösses vad stora dom är nu mina flickor haha.

Annars så har min dag gått i ett hela dagen och trots det så kan jag inte riktigt sätta fingret på vad jag gjort :P.

Hoppas ni haft en bra dag.

Puss och Kram

19 maj: vägning nr 15

Men jösses vad glad jag blev idag när jag klev på vågen :D. Inte nog med att den stannade på ett nytt 10-tal utan det var dessutom med RÅGE. Hela 1,6 kg hade jag tappat denna veckan, är så otroligt glad för det :D.



Är så taggad att fortsätta nu både med träningen och maten, som jag i och för sig tycker är rätt så lätt, gäller mest att ha sunt förnuft både när man lagar den och när man lägger upp på tallriken. Det som jag tycker är lite klurigt är fortfarande frukosten, nu har jag ätit smootie och smörgås till frukost ett längre tag men skulle gärna vilja ha ett allternativ så man kan byta lite då och då. Har ni några "smala" förslag?

Ha en skön kväll.

Puss & Kram

19 maj: Grattis Emma 18 år

Idag så fyller min "lilla" bebis 18 år



Det här var det bästa stället du visste på sommarhalvåret, och varje chans du fick eller tog så var det hit du gick, när jag väl lärt sig det så behövde jag inte vara orolig när du var försvunnen utan jag gick bara runt knuten och dubbelkollade och jodå där satt du :D. Än idag så gillar du hammocken bäst tror jag och det är väl tur att vi skaffat en egen ^^.

Idag så fyller du 18 år och får gå på krogen, tänk så mycket skoj du har framför dig men lova mig att du är rädd om dig på kvällarna, ja lite oroligt är jag fortfarande :P.

Älskar dig hjärtat mitt <3 Hoppas du får en bra dag.

Puss och kram

18 maj: Provtagning

Idag så hade vi provtagning inför vår årliga hälsokontroll, så då skulle vi komma fastandes till jobbet och där väntade syster B på oss för att ta alla proverna. Tycker verkligen att det är jättebra att jobbet fixar dessa hälsokontroller åt oss anställda :). Enda problemet jag har är just detta att vara fastandes, jag mår så fruktansvärt dåligt av att inte få äta frukost eller ja mat överhuvudtaget, blir alldeles yr, skakig och kan inte koncentrera mig alls, och så tar det hela dagen innan jag blir som folk igen :(. Och ovanpå detta så är jag väldigt svårstucken så det resulterade naturligtvis i att fast syster B stack mig 7 gånger så hittade han inte på blodkärlen, (inte ens på handryggen som brukar vara ett säkert kort) så nu måste jag fasta imorgon med och då åka till vårdcentralen och hoppas på att dom lyckas bättre då.

(Är lite spruträdd, så det så här jag känner mig)

Kramar

17 maj: Utvecklingssamtal nr 1

Idag så har jag varit på Tindras första utvecklingssamtal, nu var det ju inga nyheter som fröken tog upp eftersom vi träffas varje dag och dom har fortlöpande underrättat mig om hur det går för Tindra, men det var roligt att sätta sig ner en stund ändå och gå igenom det lite mer ingående. Dom har samma uppfattning om pluppis som vi har här hemma, att hon är väldigt framåt och tar för sig på ett bra sätt :D. Fröken hade dock en lite rolig kommentar " Tindra ser själv till att ha roligt" och det är ju precis så det ska vara :).

Min lilla tuffing <3


Hoppas ni haft en bra dag.

Kramar

16 maj: Clarityn :)

Igår så kom Tommy med en hel karta Clarityn som han av en slump hittat i sin nessesär, jag brukar ju normalt äta cetrizin eller zyrlex, och det här är ytterligare en liknande tabl, så det här var ju helt fantastiskt, tog en tabl igår och en imorse och kan ni tänka er att när jag sen klev upp på crosstrainern idag så gick det hur lätt som helst igen, blev så glad :D. Det är ju helt otroligt att en liten tabl kan göra så stor skillnad på orken :O.

Tittar just nu på vädret och efter en dag till med regn så ska vi tydligen få in sol och värme igen på onsdag, å vad jag hoppas dom har rätt, för nu börjar jag bli trött på detta regnande :P.

Hoppas ni får en bra kväll.

Puss & Kram

16 maj: Tävlingar

Jag tvävlar hos emmaoskrutten om ett mellanmålskit. Var med och tävla HÄR du med!


Jag tävlar hos MammaMima <--- (länk) och kan vinna en valfri pall från Bonde of Sweden <--- (länk) värd 1220:-


”Jag tävlar inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG om ett presentkort värde 250 kronor hos HAPPY LINA. TRE lyckliga vinnare kommer att lottas fram!”



”Jag tävlar inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG om ett par gardiner från TEXTILONNET.SE. Var med och tävla HÄR du med!”




15 maj: Regnet det bara faller ner ....

Ja så har vi ännu en dag när regnet bara faller ner. Vi tillbringar tiden i soffan och varvar med att läsa böcker och se på film. Vad gör ni?

Ska snart börja med maten, det blir pasta med Tricoloresås. Tydligen så ör det en rätt vanlig rätt på skolmatens meny och själv så har jag bara ätit det en gång men håller med tjejerna, det är faktiskt riktigt gott :). Vad ska ni äta idag?

Ps) Det vore jätteroligt om ni ville lämna en liten kommentar innan ni går, så jag vet vilka ni är som läser min blogg. Ser ju på statestiken att ni blivit fler, vilket är jätteroligt :D.

Hoppas ni alla får en bra dag.

Kramar

14 maj: J-a pollen :(

Ytterligaren en dag som går i allergins tecken :(. Hoppas verkligen att det snart är över för den här säsongen.

På förmiddagen så passade Tommy och jag på att åka in till stan och handla, Emma och Tindra blev kvar hemma. På eftermiddagen så kom mormor och morfar hit på en fika och då så hade hon med sig en kasse med mina kläder som hon lånat tidigare och i den låg det 2 par riktiga pepp-byxor, så nu har jag lite som jag kan "växa"i igen :P.

Annars så har vi tvättat hela dagen, och så har vi bakat en rabarberpaj som vi har njutit av till slagern. Och jösses så otroligt mycket dålig musik det finns.

Emma håller på med en roligt sak i skolan just nu så idag så har Tindra fått stå modell :D. Kan ni gissa vad hon föreställer?


Kramar

13 maj: Dålig dag :(

Usch, vaknade upp imorse och hade jordens allergikänning, men det var ju bara att ta en av Tommys allergitabletter (har inte kunnat lösa ut mina egna) bita ihop och åka till jobbet ändå :(. Dock så kan jag villigt erkänna att jag mår apdåligt just nu och är fullständigt slut...

Blev inget possitivt inlägg det här men det får ni ta :O.

Kramar

12 maj: Vägning nr 14

Idag så retades verkligen vågen med mig :O. Den pendlade ner till ett nytt tiotal och sen upp igen och så gjorde den flera gånger innan den bestämde sig för att stanna ovanför strecket :(, är lite besviken för det men nästa vecka så är jag där under, och på det hela så är jag jättenöjd med veckans minus 0,8 :D. Fick min 3:e stjärna idag, känns lite pepp faktiskt ^^.



Efter mötet så strosade Emma och jag runt på stan en stund och bl.a. så blev det en ny sommarhatt till pluppis, men som varje gång just nu när hon får något nytt så ska hon absolut inte prova så hur den sitter får ni se någon annan gång :P


Puss & Kram

11 maj: 3 års trots :(

Ja nu är det ingen tvekan lägre.... Tindra har kommit in i 3 års trotset :(, hela eftermiddagen har varit hemskt och kvällen blev inge bättre den heller. Hoppas hon kommer ur den här fasen lika fort som hon klev in i den :P.

När jag hämtade på dagis idag så fick jag en tid för utvecklingssamtal på tisdag och det ska bli så roligt och få höra hur allt går lite mer ingående :D.

Imorgon så är det dags för vägning igen och jag hoppas verkligen att det blir ett minus igen. Men tycker det borde bli det med tanke på att jag tränar så mycket. Och det är så roligt för att jag känner verkligen hur mycket mer jag orkar för varje vecka som går, enda problemet är att varje gång jag tagit ut mig ordentligt så är jag yr resten av dagen och jag kan för mitt liv inte förstå varför :O, visst att jag har lågt blodtryck men ändå.

Puss & Kram

10 maj: Nya byxor :D.

Är så lycklig över det vackra vädret vi har, hopps bara att det forsätter :P.

Idag så var mormor och morfar hit en stund, mormor hade varit nere i källaren och tittat efter sommarkläder och då hittade hon 2 par byxor som hon trodde jag kunde ha nu och dom sitter som smäck :D. Är så skönt att ha byxor som sitter på plats igen, Emma tyckte att jag skulle lägga undan jeansen som jag tog fram för några veckor sedan. Hon skrattade och sa att dom lixom "trollade" bort rumpan som hon så fint uttryckte det hahaha. Tack snälla mamma för byxorna :D.

Puss & Kram

9 maj: Övningskörning

Jaaa så har vi haft ännu en underbar dag med massor av sol och sommarvärme :), går fortfarande i shorts halv 9 på kvällen. Älskar när det är varmt ute :D.

Emma och jag har varit ute en stund på kvällen och övningskört och det går så himlans bra för henne så jag kom lite av mig i upplägget på hur jag skulle gå till väga, så nu är hon ute med Tommy och kollar om "flygfältet" är öppet, om det är det, så blir det en tur dit imorgon och träna "start i backe" och sen "möte med annan bil till helgen", sen är det pappaveckor 2 veckor framåt, men det skulle inte förvåna mig om hon kommer ut i trafiken redan nu i maj. Hon har alltid haft lätt för sig när det gäller motordrivan fordon men det här är nästan lite löjligt hahaha.

Hoppas ni också haft en underbar dag.

Puss & Kram

9 maj: Tävling


Jag tävlar om den gosiga snuttehunden Västanpihl från Elmas Handelsbod hos Agnes!

8 maj: Cykeltur

När vi vaknade idag så bestämde vi att vi skulle ta en cykeltur ner till verkstaden men när vi kom ner dit så sa vi att det här var så skönt så vi bestämde oss för att fortsätta ner till byn och så blev det :), men därimot så kände jag att jag orkade inte cykla hem också så vi lånade mormor och morfars bil och åkte hem och hämtade våran egen bil och så åkte vi bil hem, men först så fikade vi och pratade en lång stund :D.

På eftermiddagen så kom farmor och farfar hit och hjälpte oss med att fixa med stockar runt jordgubbslandet, vi hann inte riktigt klart men nästan och efter maten så var Emma och jag ut på hennes första övningskörningstur, och det gick så himlans bra, mycket bättre än jag förväntat mig, så nu blir det en stund varje kväll även där :P. Får se om det kanske blir en intensivkurs för henne i sommar ;).

Puss & Kram

7 maj: Marknad

Ja idag så var vi på vårmarknad och herrejösses vad folk det var där. Vi har haft strålande sol och ingen blåst så det var varmt och skönt och det var nog det som gjorde att det var extremt mycket folk på markaden. Molly blev lite småstressad så jag sa åt henne att hoppa in i vagnens varukorg och där slog hon sig till ro och låg och tittade på allt folk, såg nästan ut som att hon njöt där hon låg, söt var hon iallfall :P



Efter maten så tog vi en cykeltur och det funkande bra, måste dock ha lite mer luft i bakdäcket :P. Tindra var lite rädd i början men när vi var hemma igen så ville hon åka mer och det var väl ett bra betyg, Molly fick också följa med och jösses vad hon sprang, men det såg ut som att hon tyckte det var jätteroligt även hon. Så nu ska vi ut och cykla på kvällarna nästa vecka och sen så har förhoppningsvis både Molly och jag fått upp konditionen så jag kan skjutsa ner Tindra till dagis på cykel till vecka efter, och då har jag tänkt att Molly får springa ner och sen åka i korgen hem, blir nog lite långt att springa både ner och hem eller vad tror ni? det är 8 km till byn så det skulle alltså bli 16 km fram och tillbaka.

Vill också säga GRATTIS till Emma, för hon fick VG på skrivdelen på svenska nationella. Är så STOLT över dig stumpan <3 <3

Hoppas att alla mina bloggmammor har riktigt roligt ikväll på galan.

Puss & Kram

6 maj: Regn, regn & regn :(

Idag så har det regnat precis hela dagen, så någon cykeltur blev det inte. På den positiva sidan så har Tindra kunnat springa omkrig i pyjamasen halva dagen utan att jag kände att vi var "tvungen" att utnyttja min lediga dag till att vara ute, på den negativa sidan så blir det lite tråkigt att vara inne hela dagen :P. Men imorgon så ska det bli bättre väder så då kan vi vara ute.

På morgonen så passade jag på att träna medans Tindra tittade på Trazan Apansson och Banarne (vilken är hennes stora favorit just nu), det var jätteskönt att komma till skott idag igen, har märkt att torsdagarna blir något av en slappdag för mig då jag inte gör något alls :S.

Ikväll så ska Emma och jag titta på Twilight, får se om vi får sällskap av Tommy, just nu så han ute på en liten turne... Till filmen ska vi njuta av jordgubbar, vattenmelon och blå vindruvor, låter väl som en god blandning....



Ha en bra kväll.

Puss & Kram

5 maj: Vägning nr 13

Trots regn och oväder så skiner solen inom mig :D, enda molnet är att jag trots massage på förmiddagen har fruktansvärt ont i axlarna, så om någon känner för att byta med mig ett tag så är det bara att hojta till :P.

Skämt och sido så var det ju dags för vägning idag och denna veckan så var jag inte så orolig när jag klev på vågen för även om den stod still så hade jag minskat en massa cm denna veckan, nu var vågen snäll idag med och visade på minus 0,7 kg så totalt är det nu 8,2 tappade kg som jag aldrig någonsin vill ha tillbaka :P.



Efter mötet så strosade jag runt på stan i ca timme tills Emma slutat för dagen och då gick vi till fiket och firade hennes VG på matteprovet och min viktminskning med en glass, som var hur god som helst. Grattis stumpan du är så DUKTIG <3 <3

Det hade gått jättebra nere hos farmor och farfar hela dagen, vilket inte förvånar mig så mycket för Tindra är så förtjust i dom så :).

Nu ska jag slöa i soffan ikväll, och imorgonlunch så blir det ett hårdpass på crosstrainern och sen så är det HELG. Tror att vi ska försöka komma iväg till Rättvik på vårmarknaden men det beror på vädret. Vad ska ni göra?

Puss & Kram

4 maj: konstigt igentligen

Tänk så olika man kan tycka när man är i olika faser i livet.... bara ta det här med bloggen... För det mesta så tycker jag det är jätteroligt att blogga, men sen kommer det dagar då jag nästan känner det som ett tvång att jag ska blogga och har verkligen iget att skriva om tycker jag. När jag var hemma med Tindra så tyckte jag att det hände väl inte så mycket här om dagarna utan skrev mest för flickonas skull så dom fortfarande kunde följa Tindras utveckling när dom var hos sin pappa, men jämfört med vad som händer nu när jag jobbar så hände det så otroligt mycket då, för nu händer det INGET alls här hemma, vi bara jobbar, äter och sover.... så himlans tråkigt!!!!

Igår så fick vi iallafall en trevlig fikastund när mormor och morfar kom hit en stund på kvällningen :D. På dagen hade jag varit till kontoret och jobbat. Dagis har stängt imorgon och på fredag för utvecklingsdagar och imorgon så ska hon vara nere hos farmor och farfar och sen på fredag så har jag semester och då ska vi bara mysa hela dagen. Hoppas på bättre väder, så vi kan prova nya cykeln :P.

Nu ska jag surfa runt lite bland era bloggar och sen så ska jag åka ner och hämta hem lillhjärtat :D.

Ha en skön dag allihopa.

Puss & Kram

3 maj:Så sjuk är vårt samhälle :(

Jag läste precis Åsas blogg där hon berättar om hur vårt rättvisesystem svikigt både hennes dotter och henne så fullständigt, och jag blev så ledsen när jag läste det. Nu har Åsa startat en namninsamlig för att försöka hindra dottern ska bli tvingad att följa med pappan till USA, och troligtvis aldrig mer då få se sin mamma. Läs Åsas blogg själva här och snälla hjälp till genom att skriva på namnlistan.


2 maj: Klapp på axeln :O)

Idag så tycker jag att jag är värd en liten extra klapp på axlen så det ger jag mig själv :D.

När vi köpte våran crosstrainer så skrev Anna ett inlägg på FB om att hon precis gjort ett pass på sin crosstrainer på 35 min och jag blev så himlans imponerad av hennes ork, för själv så kunde jag inte ens stå upp efter 3 minuter på det lättaste programet :O! Har inte riktigt kunnat släppa hennes inlägg så jag har haft det som ett delmål att jag ska oxå orka 35 minuter, så är det bara och idag så har jag jobbat upp min kondition så jag orkar faktiskt också i 35 minuter och har ändå lite kraft kvar till några övningar för tidigare nämnda kroppsdelar :D. Funderar på vad mitt nästa träningsmål ska vara, jag funkar bättre om jag har ett mål att sträva mot, kanske att kunna jogga 1 km...? Har lite svårt att jogga pga av min stora byst i kombination med värken i mina axlar, men nu har jag skickat efter en sportBH, hoppas att den sitter bra och håller bysten på plats :P. Skulle så gärna vilja har ett stort gym här hemma med en massa maskiner och hantlar, så jag kan träna även om det är skitväder ute. Men ska kanske ta och önska mig ett Attract-löpband i 40-årspresent :P, ville igentligen ha ett sånt redan då vi köpte crosstraiern....

Annars så har dagen varit bra, myste med pluppis i sängen en lång stund innan vi klev upp och åt frukost tillsammans med Emma och sen var det dags för dagis, skola och jobb.

Blir lite avis på er alla som ska på mammablogggalan, skulle väldigt gärna vara med och träffa er alla goa mammor som jag träffat här över bloggen, men tyvärr så fanns inte pengarna till det i år, men nästa år kommer jag :D. Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll och massor med roliga saker i Goodibagen.

Nej nu ska jag åka ner och posta lite brev och sen hämta hem mina 2 "små" hjärtebarn.

Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll.

Puss & Kram

1 maj: Trädgårdsarbete

Oj oj oj vad det har jobbats i trädgården idag..... Tommy har verkligen slitit där ute hela dagen och som belöning så överaskade jag honom med en fruksallad och grädde nu på kvällen.

Han har klippt ur hela hallonhäcken och rensat den "nya" delen, klippt ur alla vinbärsbuskarna och krusbärsbuskarna så nu är väl frågan om vi får några såna alls iår, men det går iallafall lätt att klippa gräsmattan och vi får ju desto mer bär nästa år, dessutom så har han sågat ner det gamla äppelträdet så nu har vi bara det nya kvar och förhoppningsvis så får vi massor av friska äpplen sen och sen krattat klart gräsmattan. Själv så har jag rensat blåbärsbuskarna, lekt med puppis och lagat mat :P.

Nu ska jag snart titta på Big Brother med Emma, när hon är hemma så blir jag "tvungen" att titta ....

Puss & Kram


RSS 2.0