24 jan: Sålt :)

Det tog endast 1,5 månad för oss att sälja huset :), tror att både raringen och jag är i fullständig chock över att det gick så fort. När man tittar på husen som är/varit ute til försäljning här uppe så är det vanligt att det tar upp mot ett år innan man lyckats sälja, så vi har haft en väldans tur :D. Men lite panik har vi nu för köparen vill in redan 15 mars och vi hade inte börjat packa i går när vi var in och skrev pappren men nu har vi börjat och tycker nog att vi kommit igång bra med det Emma och jag, raringen är nere på verkstan och fixar med cheven så vi ska ha en bil som vi kan köra flyttlassen med sen hahaha.
 
2 av oss firar att pappren är påskrivna medans 1 sörjer ;)
 
Emma har storrensat i sin garderob så nu har hon lagt ut en massa kläder till försäljning, ni kan ju kolla här om ni kanske hittar nått som ni vill ha, skickas självklart oxå :D
 
Ha en bra kväll :D

16 jan: Dans :)

Idag var puppis på sin första danslektion och det gick hur bra som helst :). Efter uppropet sa fröken att nu går vi längst bort i salen och sätter oss i ring, och puppis gick direkt fram till fröken tog hennes hand och gick iväg med henne, var lite orolig för hur det skulle gå då lillhjärtat kan vara så otroligt blyg vissa gånger men inte denna gången :). Sen lekte dom en massa och provade på Hipphopp. Efteråt så var. Hon så nöjd och ända felet var att lektionen tog slut så fort (50 min).

Nu ligger hon på min arm och snussar så gott, vaknade och ville sova mammas säng :), så god natt och sov gott :)


15 jan: Bortplockat :(

Jaha så nu är julen nästan helt bortplockad även här hemma, bara granen kvar men det ska vi försöka ta imorgon. Samtidigt som det är rätt skönt att allt är tillbaka som det brukar så är det trist, för jag tycker att det blir så mycket mörkare när man tagit bort alla fina ljusstakar, stjärnor och granen :(
 
Tindra kom och sa efter en liten stund "mamma, jag saknar julen, kan vi inte ställa tillbaka allt igen?"
 
Imorgon ska vi åka på lillsnuttans första danslektion, ska bli spännande och se vad hon tycker om det :D.

13 jan: Pulkaåk trots kylan :)

Idag har vi haft visning nr 2 för kvinnan som blev intresserad av huset på den vi hade i början av dec, så nu får vi väl se vad hon kom fram till idag :).
 
Medans dom var här och kikade runt så höll vi till i lilla pulkabacken ute på baksidan och jag kan tala om att -15 blir VÄLDIGT kallt att vara ute i i strax över 1 timme :(, men kvinnan och hennes sällskap fick då titta runt så dom blev nöjda :D och både raringen och jag hade en bra magkänsla när dom åkte, nu är det bara och vänta på att mäklaren hör av sig och då får vi se om magkänslan stämde eller om den lurades hahaha. Håll gärna tummarna för oss ni med :)
 
Puppis tyckte iallafall att det var roligt trots kylan :)
 
 
 
Senare på eftermiddagen fick vi besök av finaste gudmor med sambo och vi hade en jättetrevlig fikastund innan dom var tvungna att åka hem igen.

12 jan: En dag närmare?????

Nu är vi en dag närmare, vad jag hoppas blir en VARM och skön sommar. Ni kan väl hjälpa mig och hålla både tummar och tår ;).

Älskade lillungen har börjat med en ny skön grej på helgmorgorna och det är att när hon vaknar så frågar hon så snällt: " får jag gå upp och titta på tv i soffan? Så kan du ligga kvar och sova lite till, mamma"
Hur gulligt är inte det? Och inte är jag sen och säga ja, heller, hahaha

Igår var vi in till stan och utnyttjade presentkortet som puppis fick i födelsedagspresent av kusinen med familj. Så nu har vi 4 st Mollysar hemma, 3 oklappbara och 1 som mer än gärna klappas :).

Här är 3 av dom ;)


8 jan: Lortgroda :o

Ibland kan man undra vad det är för en lortgroda man är eller vi som bor här är, kanske är bättre att säga??????

Till visningen den 4 dec städade och städade och städade vi precis hela huset och det blev så rent och fint, gjorde mitt bästa att hålla det så men nu under helgerna så barkade det utför igen och nu har vi en ny visning imorgon och en på söndag, så idag var det bara att börja om med städandet igen :(. Jag menar hur svårt kan det vara att hålla det så här fint???? Trivs ju så mycket bättre när det är fint omkring mig istället för att det ser ut som ett bombnedslag :) Jaja vi får väl se hur länge det får vara så här, den här gången.

Nej nu ska jag fortsätta titta på "Broarna från Madison county" med min bästa raring.


8 jan: Vaken igen :(

Jaha så var man vaken igen då :(. Har haft några nätter nu igen då sömnen inte alls vill som jag vill. Sover väl oftast smådåligt men nu är det typ inget alls på natten utan somnar av fram på morgonsidan, jaja det blir nog bättre snart :)

Igår var jag på Skönvik och tränade igen och det gick riktigt bra, fast jag gör inte riktigt som sjukgymnasten vill utan jag använder mer gummiband och stor pilatisboll istället hahaha. Men en sak som var väldigt bra igår var genomgången efteråt, då gick vi igenom balans och varför vi i gruppen har så dålig balans och känner oss yra så ofta, fick lite bättre förståelse nu :)

Nej nu får det vara nog, kanske hörs lite senare idag ;). Sov gott.


5 jan: Skön dag men lätt upprörd på kvällen :o

Har haft en rätt bra dag. Puppis och jag tog en sakta promenad runt byn med Mollysen, medans raringen gjorde i ordning skotern för en liten tur tillsammans med puppis, själv passade jag på att lägga mig i badet :). Åt hemmagjorda hamburgare och sen fruktsallad framför Arn-filmerna på tvn, mysigt värre ;).

Men så tog jag tag i att vika tvätten och så kommer jag till strumporna och kan ni förstå hur det ALLTID kommer sig att det saknas strumpor efter tvättandet, vet ärligt talat inte hur många ensamma strumpor jag har liggandes i lådan väntandes på att makan ska komma fram och inte gör den det heller, fattar verkligen inte hur det går till :(!!!!!


4 jan: Lugna gatan :)

Vi har börjat detta år med att ta det lugnt och bara försöka vara, mycket kanske beroende på att raringen är dyngförkyld, men ska jag vara helt ärlig så har det nog passat oss alla i lilla familjen alldeles ypperligt :).

Idag har vi varit ute och åkt tefat i lilla pulkabacken som raringen byggt åt puppis och hon tyckte det var lika roligt att åka där som i den stora nere hos farmor :) Så det blir nog repris imorgon med och så kanske raringen hinner sätta upp lite hängrännor oxå ;)


1 jan: 2013

Jaha så var det ett nytt år och helt otroligt så hade vi +5 och töväder hela dagen så nu har våra 50 cm snö krympt till 10 cm om vi har tur, men nu på kvällningen så fick vi minusgrader igen och enl väderrapporterna så ska det snöa hela förmiddagen imorgon och hela dagen på torsdag så då hoppas jag på att vi får tillbaka snömängden igen så det går att åka skoter igen :P.
 
Annars så har vi inte gjort så många knop här idag, Raringen är superförkyld och jag har haft en dag från h-e så det är bara lillstumpan som har sprungit runt. Som tur är har hon helt egna regler i tatten, då är det hon som ska räkna och vi ska sitta i soffan och så ska hon komma springandes och ta oss om och om igen :D. Sen har vi gjort en del halsband och raringen och hon har legat på golvet och kört bilar på nya bilmattan. Men imorgon så räknar jag med att vi ska kunna vara ute och greja lite i snön, om det är kramsnö kanske vi ska försöka oss på en snölykta :P, är ju inte min starka sida men men det blir nog bra ändå hahaha
 
Jo vi har ätit upp julgodiset så nu blir det frukt i olika former för hela slanten framöver, men det gör inget, för vad är godare är en fresh fruktsallad med hackade nötter, hackad choklad och en liten klick vispad grädde??????? Mmmmm nej nu får det nog bli det redan ikväll :D

 
Ska göra ett allvarligt försök att komma tillbaka till mina braiga vanor som jag hade före förra julen :P
 
Puss på er alla sötnosar

RSS 2.0