5 Mars

Igårkväll så kom farmor och farfar förbi på en fika, det var jättelänge sen hon såg Tindra nu och tyckte hon hade växt och blivit så stor. Farmor hade varit på Ica Maxi och sett en så söt tunika med tillhörande taights så hon kunde inte låta bli att köpa den och visst är den söt .....



Medans vi fikade och tjålade med lillan så kom det på tal att vi tänkte köpa en Bumbostol  till henne och då blev farmor så nyfiken på vad det var för nåt och efter att vi visat henne så sa hon att den ville hon köpa till sina barnbarn, Tindra ska ju få en kusin i slutet av augusti, så vi ska köpa en sån imorgon när vi ska in till stan, kanon eller hur? :):)


Färgvalet blir imorgon på Babyproffsen, men så här ser Bumbostolen ut.

Vi fick det bästa betyg man kan få på bullar igår när Jonas och Jessica var här. Jessica tog en tugga och sa "ååååå vilken god bulle" och det hördes att det kom direkt från hjärtat, och det var roligt att höra för jag hade bakat på havremjölk (för att det ska vara mjölkfritt eftersom Tindra inte klarar mjölken) och det är första gången, men faktum är att dom ÄR jättegoda hihihiii.

När lillan sovit middag så passade jag på att massera henne och nu när hon var pigg och glad så var det jätteskönt, tyvärr så var Tommy och hämtade pellets till mormor och morfar så det blev inga kort tagna, men nästa gång så ska det tas kort så ni får se hur skönt det är :).

I eftermiddag så ska vi åka upp till Anneli och Micke, det var så länge sen vi träffades. Dessutom så har dom fått valpar igen så vi måste ju titta på dom (Hollys valp är 2 veckor, Sallys valpar är 1,5 vecka och Alvas valp är 1 vecka).

Här kommer dagens kort på lillan


Kommentarer
Postat av: Sara

Jippiiiiiie nu får vi en Bumbostol! haha den är så gullig och bättre kommer den att bli med Tindra i! Jag fick ditt sms förresten och okej ska tänka på de ;) hihih. Jag saknar dig <3

2009-03-05 @ 10:55:05
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: Emma

mäh! du är så dum jag vill också se valpar!

hon ska ha en RRROOOSSSAAA! :D

2009-03-05 @ 16:38:28
Postat av: Morfar

Nu gumman måste du väl svälla mot höjderna efter det som Sara skrivit. Kan man få bättre,tror inte det,men det är du värd.

Puss på dig.

2009-03-05 @ 18:37:37
Postat av: mamma

Javisst är hon <3<3<3<3<33

2009-03-06 @ 08:33:59
Postat av: elmida.se

Bumbon är helt super!

Melle har en sån, sitter nästan alltid på köksbänken när jag härjar i köket, eller på skrivbordet när jag scrappar.



Trevlig helg!





PS! Känner du igen Eva Backlund (fd Hansson) Hon har ju en pojk som är en vecka yngre än vår Melvin.

Bor i era trakter.

2009-03-06 @ 09:06:20
URL: http://elmida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0