14 mars

Igår så var Sara och Emma ute och åkte skoter, både själva och med Tindra :O). Tindra blir verkligen alldeles lyrisk när hon får åka skoter, när dom åker förbi så vinkar hon och skrattar varje gång :D. Sara är jätteduktig på att köra <3.

Farmor och farfar var förbi på en kortfika, alltid lika trevligt :). Emma åkte till en kompis och Kristian har åkt till Alperna så på kvällen fick vi mysa med Sara själv och det var jättemysigt, var ju ett tag sen sist :D. Passade på att laga Tacopaj, göra grönsaksdip och en kladdkaka för att det inte skulle bli för nyttigt hahahahaa. Tittade naturligtvis på melodifestigvalen och håller inte med svenska folket i år heller om vinnarlåten, jag tyckte Manboy var mycket bättre men men. På det stora hela spelar det nog ingen roll vilken låt vi skickar, så kommer vi inte vinna för vi har en sån annorlunda musikstil mot arabländerna, men å andra sidan så var ju Farytail mer vår musikstil så vem vet. Visar sig i maj :O).

Nu så har Tommy och jag burit in 2 pallar pellets, tungt men så skönt att det är inne :D, nu så får vi fortsatt värme och mer varmvatten hahahahaa, men det är bra att det blir varmare ute hela tiden för då går det mindre pellets så förhoppningsvis klarar vi oss med det vi har fram till sommaren :D.

Nu väntar vi på att Emma ska komma hem för då ska flickorna ut med skotern igen, och det är bäst dom passar på för om det fortsätter i den här takten så har snön försvunnit så pass mycket till nästa helg så det inte går att åka direkt ut på leden här hemifrån utan då måste vi lasta skotern på släpet och åka iväg en bra bit för att kunna åka skoter och då blir det så krångligt på en gång :(. Tänk var dum man är, först så vill man bara att snön ska försvinna och nu när den är på väg bort så vill man ha den kvar ett tag till hahahaaa.

I eftermiddag kommer mormor och morfar hit en stund, ska bla klippa klorna på Pia och fika naturligtvis :D.

Hoppas ni har en skön dag i solen.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag får nog gå ut och åka lite skoter själv, måste ju ut idag eftersom det är sista dagen!

Mormor åkte ju på en gång så det blev ingen fika där inte^^

Puss <3

2010-03-14 @ 15:11:09
URL: http://inthesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0