5 aug: Pysseldag à big time :D

Idag så var Tommy en ängel och lät mig få sovmorgon, vilket var så skönt men hade ju kanske kunnat vara ännu bättre om vägarbetarna hade bestämt sig för att gräva upp vägen precis utanför vårat hus och sen fylla igen med en massa grus som skulle planat ut och sen vältas ner :S

Vi hade tänkt oss en städdag idag eftersom dom lovat dåligt väder men det blev en utepysseldag istället för solen sken och då dammråttorna inte lämnat in någon flyttanmälan så kommer dom ju vara kvar någon dag till innan dom blir vräkta :P. Så medans Tommy trimmade runt alla kanter och gärdesgården klippte jag gräset och Emma och Tindra plockade av svarta vinbärsbusken, så nu kan vi koka saft :), efter det så tog vi bort nätet över jordgubbslandet och plockade av de sista gubbarna som flickorna har njutit av tillsammans med grädde nu på kvällen.

Vi hade ju som semesterprojekt att få lillhjärtat blöjfri under dessa 3 veckors semester och det började jättebra men har stupat fullständigt, hon har verkligen ingen lust alls att sluta med blöjan nu :(, så det är bara att ligga lågt och så får vi väl försöka om någon vecka igen.

Har hittat ny favoriträtt till lillhjärtat
 
(lite smådålig mobilbild, ska försöka få en bättre nästa gång vi äter)

Helt appropå: Från att ha varit värsta linslusen så vägrar hon vara med på kort nu förtiden, så fort hon ser att kameran kommer fram så säger hon "Nej, ta bort, vill inte". Är era barn lika?

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Meja är exakt likadan, man får lura henne att titta på kameran...

Kram

2011-08-06 @ 16:43:45
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Nina

nej det kortet har ja inte gjort. finns inne på andra bloggen det ja gjort. men ja vet inte hur ja ska ha det. velar..

2011-08-23 @ 22:17:53
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0