15 mars: ZZZZZZ + Tävling

Idag är mardrömmen äntligen över :). Dock så krävdes det lite hjälp från FI, det var visst någon bugg i programmet men innan dom kommit på det så var jag fullständigt panikslagen och hysterisk, skiten skulle vara inne senast idag och det är dyra böter om den inte är inne då. Har hållt på i en hel vecka nu både att med göra den här mardrömsrapporten och med att försöka hitta var felet var, och eftersom hela dagen igår gick åt på akuten så var det lite jobbigt idag så det var rätt så skönt när dom kom på att det var en bugg :P.

Nu är jag helt slut, men ska kämpa på för att vara vaken och titta på Desperates Housewifes innan sängdags.


Söta Nina har en tävling inne på sin blogg om dessa underbara nappar som vi väldigt gärna vill vinna, så ni får gärna hålla tummarna för oss ;)

"Jag tävlar hos Deliciously om ett valfritt paket med namnappar från från Namnnappen.se. Tävla HÄR du med!"



Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

massa lycka till tjejen :D

2011-03-15 @ 21:57:37
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

ja det blir ju värre då vi tvättat honom med. men asså en dag till i hans skitiga päls gick bara inte. kan inte vänta på att det ska bli torrt ute liksom.. å så blir det varmare då bara rasar allt hår. du vet i lör då vi tvätta så föna ja å kamma samtidigt så då fick ja ju en massa hår med mig. på sön så kunde ja fylla upp ett örngott. å sen ligger det överallt. idag stod ja å kamma å d sprider sig som om man skulle kasta ut dun. har inget slut. å jackan är helt vit av hans päls å kläderna ska man ju inte prata om. som TUR är det väl att han inte är strävhårig. på så sätt så ligger det ju högar med hår nu. istället för strävhår som inte samlar ihop sig på samma sätt. men det är verkligen hopplöst! får kamma å hoppas på det bästa liksom.

2011-03-15 @ 22:12:43
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0