22 maj: Trädgårdsarbete

Hela helgen har bestått av trädgårdsarbete, gäller ju att passa på medans vädret tillåter.

Igår så blev en rabatt uppgrävd och jorden helt utbytt innan vi sådde nya Borstnejlikor och vanliga trädgårdsnejlikor, vi hade det tidigare oxå men tyvärr så dog dom i vintras, så iår blir vi utan blommor då dom alltid blommar på årsskotten, men nästa år så är det fint igen, dessutom så har vi satt en clematis i samma rabatt som ska få klättra upp i det gamla körsbärsträdet (som dog förra vintern men som nu får agera som blomsterstöd, kommer bli hur fint som helst).

Idag så har vi grävt upp den andra 3:e delen av hallonhäcken och rensat ur den grundligt och nu är nästa steg att gräva upp och flytta på hallonplantorna framför, tillbaka till den rensade delen, men det kommer nog ta flera veckor för jösses vilken tid denna rensning av hallonhäcken tar. När vi flyttade in 2008 så var hallonhäcken helt vildvuxen och den hösten så tog vi tag i den första 3:e delen och grävde upp alla plantorna och rensade upp rabatten ordentligt, planen var att vi skulle ta resten av häcken året efter men det kom lite andra saker emellan, (som altan, gräsmatta osv osv :P) men nu är vi som sagt på gång igen, hoppas vi blir klara med den iår hahaha. Jag har dessutom klippt gräsmattan för första gången i år, nu är inte det så ansträngande då vi har en åkgräsklippare, vilket jag är glad över ;)

Hoppas ni alla haft en skön helg.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Du får gärna komma och fixa lite i min trädgård med ;)

Kram

2011-05-22 @ 20:23:10
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Det är så kul med trädgårdspyssel! Imorgon hoppas jag på fint väder. Då ska jag sätta lite fler frön och plantera om några blommor :)



svar: Det var en överlycklig kille här! Antar att han kommer att vakna tidigt imorgon och ska gå ut till sina nya vänner :)



kram

2011-05-22 @ 22:00:00
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0