31 Juli

Jaha så var vi hemma igen då, men måste säga att det är rätt så skönt :). Ska bli  skönt att få sova i min egen säng igen, hihihii. Det gick bra att ta upp Majsan i Leksand och även att sjösätta henne i Staberg igen, tack snälla J. för frakten av henne :).  Medans vi väntade på J i Leksand så var vi in i en av våra "grannar i rättvik":s båt (Nimo 27) och jösses vad fin den var och så finurligt planerad det var förvaringsutrymmen överallt i den båten, blev störtkär i den men den kostar lite för mycket för att vi ska ha råd med den tyvärr :(.

Tommy är ner till mormor och morfar och hämtar lite lin och linolja för imorgon så ska han koppla in den andra tvättmaskinen så då kan jag tvätta med två samtidigt, vilken lycka :D, hihihiii. Har ju bara lite tvätt med mig hem nu efter nästa 2 veckor på sjön :), hoppas verkigen att det blir fint väder imorgon så jag kan hänga ut tvätten för då torkar den så fort.

Morgondagen ska gå till att klippa gräset, plocka hallon (finns jättemånga mogna) och tvätta, ska försöka hinna dammsuga också, får nog vara glad om jag hinner hälften av det där hihihihiii.

Mamma & pappa: Tack så mycket för att ni hållit hus och tomt under kontroll medans vi varit borta :D.

Har gått med i bloglovin så nu kan ni prenumerera på min blogg om ni vill :D. För er som inte vet hur man gör så är det bara klicka på länken till i den högra kolumnen och sen följa instruktionerna, det är jätteenkelt :D.


Ha en bra kväll.

Puss & Kram

27 Juli

Idag så ser det ut som om vi ska få SOL, gissa om jag håller tummarna :).

Vi var ut på stan igårkväll men Tindra och hon satt så fint i vagnen och tittade på bilarna, innan vi gick hem så stannade vi till i glasskiosken och där hade dom jättemånga sorbesorter så den här gången kunde Tindra och jag också få glass, mums så gott det var :D.Natten var också bra, fast det blev sent åt henne, lite krångel när hon skulle somna bara, så det finns hopp om Crusingkvällen :D, me like, vill ju faktiskt också kunna vara med ute och titta på alla fina bilar :D

Mamma: har försökt kommentera det jättefina inlägget (här) som du skrev igår till Tommy och mig, men hur jag än försöker så fungerar det inte. Vi blev jätteglada när vi läste det, TACK så mycket.

Nu ska Tommy, Tindra och jag gå en promenad i finvädret hihihiii

Ha en bra dag

Puss & Kram

26 Juli: 3 år & 7 månader

Vi har väl inte haft någon större tur med vädret, vilket gjorde att sängarna och allt annat inne i båten är fuktigt och rått, men igår så fixade Tommy så att vi kunde få ligga på el så vi flyttade båten in till biblioteket och tur var väl att vi gjorde det igår för jösses vad det blåser nu, hade vi legat kvar där ute där vi låg så hade nog båten hamnat uppe på kajen för vågorna går upp på kajen hela tiden och vattenytan har stigit med 15 cm sen igår .............

Idag så är lillhjärtat 7 månader, jösses vad tiden går fort snart börjar hon väl på gymnasiet hihihiii.
Nu så vill hon inte sitta längre utan hon ska stå, hoppa och försöka gå, hon håller dessutom på att lära sig krypa på alla fyra, sötnosen, hon jobbar så oerhört hela tiden just nu :D


För 3 år sedan så träffades Tommy och jag för första gången. Han hade dom snällaste ögon jag någonsin sett och jag kan nog ärligt säga att det var dom jag föll för :D. Jag tycker att man kan se en persons själ genom ögonen, så allvarligt det där lät då, men så är det iallafall hihihihii. Det tog nästan 1 år till innan vi blev tillsammans, men han fanns hela tiden där för mig när det var som jobbigast på hemmafronten och det är jag så tacksam för raring <3. Vi har hunnit med en hel del under dom dryga 2 år vi varit tillsammans, som att köpa hus och så fick vi ju Tindra för 7 månader sedan också :D. Idag så tog vi en promenad ute på ångbryggan och då slog han till och friade på riktigt hihihii så nu bär jag en synlig symbol för vår kärlek på mitt vänstra ringfinger och är så lycklig över att kunna visa upp den för hela världen :D. Älskar dig raraste Tommy <3<3333333


Ha en underbar dag :D

Puss & Kram

19 Juli

Måste säga att nu på slutet så har nätterna varit jättebra, och fast det blev sent igårkväll (9) och hon hade svårt att komma till ro så blev även denna natt kanon, hon vaknade 3 och ville ha mat och sen sov hon igen till 7 när det var dag. Själv gick jag och la mig redan 10 igår eftersom jag hade migrän, men tyvärr så är den inte borta idag utan det blir en dag på treo eftersom Tommy åkt till Leksand för att sjösätta Majsan. Vi tog ju upp henne igår och jisses vad otäckt det var, hon är ju så hög när hon står på trailern och i rampen så var det värsta hålet så när J som körde lastbilen kom med hjulen i hålet så lutade hon så det såg nästan ut som om hon skulle tippa, men det gick ju bra. Phu !!!

Vi hämtade upp Sara och Kristian innan vi åkte ut till Vika och Tindra blev jättaglad när hon såg dom, hon pratade och pratade och pratade med dom och tillslut så somnade hon en liten stund :D, tror det var av ren utmattning hihihiii. På kvällen så kom både morfar och farfar in och hämtade Tindra och mig för Tommy var inte klar och klockan var så mycket, och då höll hon låda hela vägen från Staberg och ända hem, visste inte att en sån liten människa hade så mycket att berätta, och så är hon så rolig för när hon inte tycker att man lyssnar på henne längre så skriker hon till ett litet kort men uppfodrande skrik och så när man tittar på henne så skrattar hon förnöjt, busfröet :D


Idag så ska jag försöka packa klart det som vi ska ha med oss när vi åker imorgon och så ska jag göra alla dom där andra sakerna tex vattna blommor, dammsuga osv som man vill ha klart innan man åker, men vi får väl se, mår ju som sagt inte så bra idag och är själv med pluttan ett bra tag till innan Emma kommer hem och kan hjälpa mig med henne. Men har iallafall tagit in altanmarkisen och bambugardinerna utifall att det skulle börja regna, ser lite lurt ut.  

Nej nu har jag inte tid längre utan mot packningen, hoppas ni alla får en trevlig dag :D och så vill jag passa på att säga grattis till Sara på SARA:dagen <3<33 och passar även på att säga grattis mormor på MARGARETHA:dagen och grattis till Emma på EMMA:dagen i förväg, vet ju inte när jag får tag i en dator på semestern men när jag gör det så kommer det en uppdatering omg hihihiiii



Ha det så gott :D

Puss & Kram


17 Juli

Natten var lika bra som föregående. Verkar som om hon sover bättre hela natten om hon får somna själv i spjälsängen, dvs att inte bli sövd i dubbelsängen och sen överflyttad till spjälsängen, så vi fortsätter glatt med denna nya rutin och hoppas på att det inte är någon tillfällighet. Även idag så har hon somnat snällt i sin säng ( på dagen), dock med lite mer protester än igår, men f-n den som ger sig hihihihii.

Hon har verkligen fått i knixen på hur man gör för att sätta sig upp från liggande läge, nu går det på bara en sekund och inte bara i sängen längre heller. Dessutom så har hon rest sig upp alldeles själv några gånger idag, så nu gäller det att alla lådorna blir barnsäkra .......

Det blir det första att ta hand om när vi kommer hem från semestern, vi åker på måndag och blir borta i 2 veckor, det ska bli så skönt :D. Skrev en lista på allt som ska med på båten och man kan ju nästan tro att vi ska bosätta oss på den där båten när man läser listan, för jösses vad saker som ska med hihihiii.

Idag så var farbron här och satte klart resten av gärdesgården så nu är den helt klar och det blev så fint. Nu är det bara grinden och taket över portalen som ska upp, men även det får komma efter semestern.

Tommy har lagt ut båten till försäljning på blocket, se här, vi behöver ju något som är större, så om ni vet någon som är intresserad så får dom gärna höra av sig.

Nej nu ska jag gå och sova, hoppas att ni alla får en bra natt :D Sov gott.

Puss & Kram

16 Juli

Natten var helt fantastisk, somnade själv i sin säng halv 9, vaknade 12 och 4 för mat och sen 7 för dagen :D. Hela dagen både igår och idag så har hon somnat själv i sängen och även nu på kvällen kl 8, håller både tummar och tår för att även denna natt blir bra :D.

Idag har det varit full rulle hela dagen. Vi började med att gå ner till verkstaden när vi vaknat och hade förmiddagsfika med oss till Tommy och farfar, men eftersom jag fick skavsår på båda hälarna så fick Tommy skjutsa hem oss sen. Efter en liten stund så kom mormor och morfar och det var tur det för då började det regna och blåsa och jag behövde hjälp med att få in takmarkisen och även fönstermarkisen, är ju lite för kort för att kunna själv :(. Sen hjälpte morfar till med att sänka botten i spjälsängen, Tindra har nämligen kommit på hur man gör för att sätta sig upp från mage själv, dock bara i sängen hihihiii, knäppa unge :). Sen på kvällen så kom Tindras faster och hennes man hit en stund, farfar var med han också. Så lillan var något trött nu när hon skulle äta gröt......

Kom hit så ska jag puss på dig morfar :D


Ha en bra kväll.

Puss & Kram

15 Juli

Inte blev det någon upprepning av föregående natt, nej då den här har varit lika bökig och krånglig som dom varit länge nu, men uppvaknande varanan timme, men däremot så somnade hon alldeles själv i sin säng nu på förmiddagen dock efter lite protester men ändå :).

Tindra hade storfrämmande igårkväll, farmor var här en kortis, innan dom åkte vidare upp till fäboden.

Mormor och morfar var också här igåkväll, morfar hjälpte Tommy att sätta grindstolparna och mormor klippte gräset Tack snälla ni för hjälpen. Tidigare på dagen så hade vi varit där och dom provtryckte pannan och skorstenen och idag så ska sotaren komma och förhoppningsvis så är det tätt även idag hihihiii.

Tommy ringde precis och talade om att han kunde inte laga dom där elpryttlarna till båtens bogpropellrar och att den ena ägaren har ingen lust att köpa nya så nu är det upp till den andra ägaren, om hon vill lägga ut, vilket jag verkligen hoppas att hon gör för det var hon och hennes kompis som körde sönder den och inte vi så då tycker jag att det inte ska vara vi som ska betala på det, men det lär ju visa sig ............

Bara "lite" stor men blir bra till nästa år.....


Nu ska jag skynda mig att hänga ut tvätten så kanske jag hinner sitta i solen en liten stund innan Tindra vaknar igen.

Ha en bra dag :D.

Puss & Kram

14 Juli: :D

JIPPI vi har haft en jättebra natt. Hon vakande vid halv 1 och åt och sen igen vid halv 5 och så nu kl 8.

Älskar att bada :D


Den där solkatten är ju jättespännande hihihii


( Och jag vet att hon inte ska begripa sambandet mellan solkatten och spegeln men det såg verkligen ut som att hon förstod, för flera gånger tittade hon på spegeln och rörde den medans hon sen tittade på solkatten :D ).

Ha en skön dag i solen.

Puss & Kram

13 Juli

Precis som jag fasade för igårkväll så blev natten bedrövlig..... knölade strax före 12, vaknade för mat halv 2, vaknade 4 och bajsade och var då vaken till 5, vaknade igen för mat halv 7 och sen för dagen kl 8..... hoppas på en lite bättre natt inatt....

Idag så har både Sara och Emma åkt in till Stefan igen och Emma kommer hem i slutet av veckan lite beroende på vädret, medans Sara åker till Vansbro. Innan Emma åkte så tog hon hand om Tindra medans jag klippte gräset på baksidan, men tyvärr så fick jag soppatorsk halvvägs :(. Vi har även varit nere hos mormor och morfar på eftermiddagen, och efter maten så åkte Tindra och jag hem medans Tommy blev kvar för att koppla den sista elen till pelletsbrännaren och än så har han inte kommit hem. Tack för maten mamma och pappa <3 Har suttit och fifflat lite med fotoboken oxå en stund och den blir nog bra så småningom hihihiii

Nu tänker jag gå och sova så jag hinner få några timmar innan lillan vaknar igen. Önskar er alla en god natt :D.

Puss & Kram

12 Juli

Ännu en natt som var skitjobbig, och har väl inge större förhoppning på denna natt, eftersom vi varit ute och åkt bil hela dagen, och med tidigare erfarenhet så brukar dom nätterna bli jobbiga :(.

Vi började med att hämta upp Emma på resecentrum i Borlänge och sen åkte vi till Kupolen och denna gång så hade vi kvittot med oss så nu fick vi dom med oss hem, och dom är så fina i all sin enkelhet :), sen åkte vi vidare till Leksand för att kolla om vi kunde ställa båttrailern där någonstans, men vi hittade ingen plats för det så vi får fortsätta leta lite till. Medans vi var där så ringde Sara, och hon ville ha skjuts från Vansbro, så då fick vi åka dit och hämta upp henne, men på det sättet så fick jag mysa en kväll med henne  hihihiii. Och i Vansbro fick jag kramas lite med Kristian oxå, :D nu dröjer det ju nästan 2 veckor innan jag träffar dom igen....

Nu ska jag gå och sova för imorgonbitti så kan jag inte få någon avlösning av Tommy även om natten blir pest, för han ska skjutsa in Sara till stan och sen ska han till Vika och skruva ur elpryttlarna till Majsans bogproppelrar så han kan laga dom. Hoppas att ni alla får en bra natt :).

Puss & Kram

11 Juli

Tommy fick en bensindriven grästrimmer igår av mormor och morfar, som tack för all hjälp med pannan och gissa om han blev glad för den :D. Han sken som en sol när han kom hem med den sent igårkväll.

Idag så vaknade jag med migrän, så Tommy fick ta hand om Tindra så jag fick sova några timmar till. Natten var pest och pina igen, men hoppet om att hon ska börja sova hela nätter lever fortfarande kvar :).

Vi fick besök av Jessica och Jonas på förmiddagen, det var jätteroligt för nu är det ett tag sen vi träffades. Dom hade varit ute med sin husvagn 1 natt, och kan ni tänka er att jag blev så avundsjuk på dom, det är ju så mysigt med husvagnslivet :). 

Idag så har det åskat hela dagen här och jösses vad det har regnat. På eftermiddagen kom mormor och morfar upp och hjälpte oss lite, mormor klippte gräs och morfar hjälpte Tommy när han grävde gropar för grindstolparna, groparna är ca 1 meter djupa och nu på kvällen så är det ca 75 cm vatten i dom, så som ni förstår så har det regnat "lite" här idag :( Tack för hjälpen :).

Vill ha tillbaka sånt här väder så vi kan njuta lite på nya altanen .......


Ha en bra dag och håll tummarna för bättre väder imorgon

Puss & Kram


10 Juli: Kväll

Idag så har vi varit nere hos mormor och morfar hela dagen (igen) tack för ännu en trevlig dag och tack för all god mat som vi fått :D. Nu är Tommy och pappa nästan helt klara med panninstallationen men tyvärr så upptäckte dom att en säkerhetsventil var trasig och naturligtvis efter att VVS affärerna stängt för kvällen och dom har ju inte öppet i morgon heller, så typiskt.... men vad jag förstår så är det bara det kvar nu så efter måndagen är det bara besiktningen kvar sen så kan dom börja elda igen :D

Emma kom hem idag och Tindra låg på golvet när hon klev in genom dörren och gissa om det blev fart på Tindra när hon såg Emma. Sen har hon pratat och pratat och pussat på storasyrran så fort hon kommit åt :D.


Sara har åkt till Vansbro idag för att vara med Kristian, dom ska bl.a. sitta i en båt på söndag och övervaka Vansbrosimmet, hoppas verkligen att ni får bra väder stumpan. Ha en skön helg :D och hälsa dom så gott ^^.

Om en vecka så åker vi på semester och det ska bli så skönt att komma hemifrån ett tag, vi blir ju borta i 2 veckor, först ska vi ta en vecka och bara åka omkring på Siljan och sen så är det ju Classic Car Week i Rättvik i en vecka också, vi hoppas på att få lika fint väder som förra året hihihii.

Ha en bra kväll :D

Puss & Kram

10 Juli

Var in på Camillas blogg nu på morgonen och hittade dessa frågor som jag passade på att "sno" av henne. Och eftersom jag är så nyfikna på vilka ni är som läser min blogg hoppas jag att ni vill ta er tiden att svara på dom :D.

1. Vem är du och vart bor du?

2. Brukar du besöka mig regelbundet?

3. Hur hittade du mig?

4. Har du kanske en egen blogg som jag kan besöka?


Stort tack på förhand!

Ha en bra dag :)

Puss & Kram


9 Juli

Natten var riktigt bra :). Idag så har vi varit på läkarkoll på BVC occh allt såg jättebra ut, Tindra har ökat i vikt som hon ska och så fick vi lite tips om hur vi ska introdusera de matprodukterna som Tommy är allergisk mot.

Såg på en annan mammas blogg att Fuji har ett kanonerbjudande för alla oss med egen blogg :D. Det går ut på att man ska skriva 100 ord om deras fotobok här i bloggen och då får man en egen fotobok gratis. Helt fantastiskt, tycker jag. Du kan läsa mer om detta erbjudande på den här länken http://www.fujidirekt.se/blogga/. Men man får absolut inte kopiera texten från någon annans blogg och inte heller från Fuji, utan du måste komma på texten själv, så nu är det bara att börja fundera och när du är klar så publicerar du inlägget och fyller i intresseanmälan och glöm för allt i världen inte att fylla i mig som rekryterare: [email protected].  Så här kan dom bli och se ut...



Jag tänker göra en fotobok om min familj. Tycker att det skulle vara en rolig sak att ha, och har redan haft funderingar på att göra en men det har inte blivit av, och inte har jag väl tidigare haft så många kort att använda mig av heller men nu efter att vi köpte systemkameran så har det ju blivit några kort tagna hihihii. Jag tycker dessutom att det är ett roligt sätt att kunna följa barnen i deras utveckling och tror också att barnen kommer tycka att det är roligt att titta i när dom blivit stora. Blir den här bra så ska jag nog göra en åt dom var :D.

Ha en fortsatt bra dag :D

Puss & Kram

8 Juli

Fy f-n vilken natt vi har haft det. Hon somnade hur snällt som helst igår och så vaknade hon vid halv 12 och ville ha mat, somnade om men sen vaknade hon vid mellan halv 1 och 1 och somnade inte om förrän vid 3, men inte någon gång under den tiden så var hon intresserad mat igen ....... gud vad jag hoppas att hon sover inatt .....

Idag så var Tindra, mormor och jag in till hennes jobb och badade och det var så skönt och så här mysigt hade vi :D


Och så har Tindra fått smaka på nektarin nu några dagar och det tycker hon är så goooooott :D


Jasså du Emma, vill du också ha kalops, då får vi väl försöka fixa det någon dag hihihiii <3<33

Nu ska jag gå och umgås lite med Sara och Kristian som kommit hem en liten stund :D <3<3

Puss & Kram

7 Juli

Natten var inte fullt så rolig, lillpluttan orkade inte äta båda brösten igårkväll, vilket innebar att hon vaknade efter 2 timmar och då ville hon ha ett bröst till och så somnade hon innan hon hann äta det andra, och så vaknade hon efter 2 timmar igen så där har vi hållt på hela natten :(. Ikväll så åt hon båda innan hon somnade så jag hoppas på en bättre natt, men hon har iallafall blivit jättebra på att somna på kvällarna igen, nu när det är svalare :).

Vi skulle ner till mormor och morfar direkt imorse, eftersom Tommy håller på att installera deras nya panna och då hade jag tänkt promenera ner men tji fick jag för det regnade och tydligen så ska det göra det hela veckan, hoppas dom har fel och solen kommer tillbaka.

Mormor och jag åkte in till stan och handlade och jag hade tänkt att jag skulle köpa jordgubbar som jag skulle göra sylt och saft på, det var ju så bra pris hade vi hört, men inte var det det nu när jag var in, så vi blir nog utan både sylt och saft i år, tyvärr :(:(. Hoppas att jag får tag i plantor till nästa år så jag bara kan gå ut och plocka dom här hemma då :).

Nu när Tindra har börjat äta riktig mat så har jag bestämt att jag ska göra iordning färdiga portioner som jag har i frysen så att det bara är att ta upp på morgonen, för barnmatsburkarna är ju så himmla dyra så det kan vi bara använda oss av när vi ska vara borta. Så idag har jag gjort frickadeller och spagetti och köttfärssås, är så nöjd med mig själv :). Imorgon ska jag göra kalops, biffstroganoff och slottsstek :). Passar på nu när vi är nere hos mormor och morfar för då får jag lite hjälp med Tindra under tiden. Tack för det mamma :)



Ha en bra kväll.

Puss & Kram


6 Juli

Helgen har varigt ganska bra. Vi var ut med Majsan i fredags, och det var mysigt dock så upptäckte Tommy att den ena bogpropellern är trasig så den måste vi hinna med att reparera innan semestern. Vi fick en flytväst till Tindra av en av Tommys kompisar, men den var lite stor, kommer att vara perfekt nästa sommar så idag köpte vi en ny till henne.

På lördagen bjöd vi mormor och morfar på Quisadillapaj, det var jättegott. Tommy skulle klippa gräset och då körde han sönder åkgräsklipparen så nu måste han laga den med hihihiii.

I söndags så åkte Sara och Kristian in till Stefan och nu kommer hon vara borta i 3 hela veckor, hua så länge, tur att mobilerna finns :D. Tommy och morfar tog upp den gamla pannan från källaren upp till garaget och sen flyttade dom ner den nya, alltihopa med hjälp av lastmaskinen, vilken tur att du är så duktig att köra/manövrera den raring :D 

Emma åkte in idag och ska vara borta i 2 veckor, oxå alldeles för länge. Tommy och jag var till Kupolen idag, men vi hade glömt ett kvitto så vi kunde inte hämta det som var anledningen till att vi åkte dit, så nu får vi åka en gång till, så korkat hahahaaa

Tindra har kommit på att det är jätteroligt att hoppa både i hoppgungan och i knäet..... men hon är mycket mer glad och harmonisk igen nu när hon kan ta sig framåt för egen maskin, lilla gullungen <3


(uppskattar om ni vill lämna ett litet fotavtryck, nån gång ibland  :D)

Puss & Kram

2 Juli: Äntligen !!!

Igårkväll så somnade hon före 11, det var länge sen hon gjorde det och så vakande hon och ville ha mat vid 3 och 7 och så var det dag 8, hon har verkligen fått in bra rutiner :D. Och så sov hon i 2 hela timmar mitt på dagen också, helt fantastiskt, så jag kunde sola en stund, första gången för i år, det var så skönt :D

Idag så har Tindra ÄNTLIGEN klarat av att kravla sig framåt och gissa om hon var nöjd efteråt. Skulle tro att hon kommer vara mer tillfreds med livet nu :D, dock så blir det lite mer passande än vad det har varit tidigare, och så måste jag köpa mer flytande Vanish för nu lär det ju blir gräsfläckar på kläderna, hahahaaa.
 

På kvällen så var vi och badade och det var jätteskönt, Tindra fick åka på våra ryggar och det tyckte hon var jätteroligt. Men vi åkte ifrån kameran den här gången med :(. När vi kom hem så fick hon mat och sen somnade hon redan halv 9 och sover fortfarande, hoppas att vi får en lika bra natt som igår :D. Håll tummarna är ni snälla.

Puss & Kram

1 Juli

Natten var riktigt bra, hon somnade före 11 och sen åt hon vid 3 och sen 7 och så vaknade hon för dagen halv 9. Det får man vara nöjd med :). Imorse fick vi sällskap av Emma på promenaden, det var roligt :).  Har inte gjort så mycket idag, mest såna där tråkiga hushållssyslor som tvätt, lagat mat osv, men Tommy och jag håller på och sätter solfilmen i Passaten, köpte den förra sommaren men då kom den inte i, blir väl inte helt perfekt men tror nog att det duger, får se om någon dag när den satt sig ordentligt.

Jösses vilket åskoväder vi haft på eftermiddagen. Rätt som det var så small det så man hoppade högt, den måste slagit ner alldeles i närheten av oss,usch, men varken Emma, Tindra eller Molly blev rädd och det var ju bra det....

Tindra fick smaka på ett nytt mellis idag, mango och banan med vaniljyoghurt och det var faktiskt gott även om det inte ser så ut :D



Såg på yr.no att vi får passa på att njuta av det fina/varma vädret ordentligt nu, för nästa vecka så ska det blir regn igen :(. Tycker synd om dom som går på semester då :(, stackars dig mamma.... men vi får komma ner till dig och leka solstrålar :D.

Puss & Kram

RSS 2.0