29 okt: Äntligen helg :D.

Ååååå gud så skönt att det är helg :D. Är så fruktansvärt trött så jag tror jag går sönder, hoppas bara att jag kan få sova lite i helgen....

Emma har höstlov och det är bestämt sen länge sen att hon skulle åka upp till Sara och vara där under lovet, så idag satte jag henne på tåget och har fått några uppdateringar på vägen och enl dom så är hon fortfarande på väg upp så hon satte sig inte på fel tåg vilket hon var lite nervös för ;P. Visste att du skulle klara det bra gumman :O) <3 Och tänk vad roligt dom kommer ha det där uppe en hel vecka, skulle vara skoj att vara en lite fluga som kunde sitta på väggen och smygkika lite på dom hahahahaaa.

Idag fick vi våra kalendrar för nästa år på jobbet och blev verkligen sjukt nöjd med den jag valt :D. Den är i rosa mockaimitation och har plats för både en penna och en liten miniräknare som jag tror jag ska ta och hämta ut :P. Det enda som är lite tråkigt är att jag måste vänta med att börja använda den tills den 13 dec :( men den dagen finns det redan en anteckning hahahaaa. Tindra har nämligen luciafirande i kyrkan med dagis då :O).

Nu ska jag nog gå och hjälpa Tommy lite med maten för jag är så hungrig :/.

Ha en skön fredag :O).

Puss & Kram

28 okt.

Imorse när vi kom till dagis så hade dom hunnit in till frukostbordet så jag följde med henne till bordet och när jag skulle gå så hade hon inte ens tid att säga hejdå, det var ju dags för mat hahahahaha.

Idag så blev jag äntligen klar med rapporterna så nu är dom ivägskickade, och kan inte säga hur skönt det är :O). Men har fått lite hjälp med att strukturera upp underlaget lite så nästa gång blir det mycket lättare :D.

Idag när Emma kom hem så berättade hon att hon frågat skolan datatekninker om hon kunde få ett nytt batteri till skoldatorn och vet ni vad han svarade? Jo att visst kunde hon få det men då fick hon betala det själv, har ni hört nått så j-a dumt. Det är ju skolan som äger datorn så varför i hela friden ska hon betala reservdelarna själv???? Hennes pappa skulle ringa skolan och fråga vad dom håller på med och jag ska ta upp det med hennes mentor på utvecklingssamtalet som vi ska ha om 1,5 vecka. Ska bli intressant och höra vad dom har för kommentar på detta.

Ha en skön kväll.

Puss & Kram

27 okt

Vaknade av att Tindra ropade på mig ( 5 min före klockan :)) imorse så jag gick och hämtade över henne till mig och sen låg vi där och myste en stund sen kom Emma och gjorde oss sällskap en stund innan det var dags att klä på sig och köra ner pluppan till dagis, lämningen gick kanonbra även idag :O).

När jag kom hem så började jag med en rapportering för jobbets räkning och jag har verkligen gruvat mig i flera dagar för att göra den men nu är den klar och ivägskickad på kontroll, förhoppningsvis så kan jag sända in den imorgon och sen är det 3 månader tills nästa ska göras :D

Nu på eftermiddagen så ska vi åka in till stan och handla och även passa på att ta kort på pluppan för dom hade sån där barnfotografering på ICA Maxi :P. Och efter det så har jag inget alls planerat, hade tänkt om vi skulle kunna vara ute en stund men nu har det börjat regna så det visar sig när vi kommer hem om vi kan vara ute eller ej.

Igår så åkte raraste svärmor in på lasarettet och blev kvar för observation och en massa provtagningar, jag hoppas verkligen att dom hittar problemet så hon kan få hjälp snarast och få komma hem igen. Tänker på dig <3

Hoppas ni får en bra eftermiddag :D.

Puss & Kram

26 okt: Grattis mamma <3 <3

Idag fyller världens bästa mamma/mormor år och det vill jag fira med ett stort GRATTIS :O)



Hoppas du får en bra dag och vi ses i eftermiddag :D.
Älskar dig <3 <3

Puss & Kram

25 okt: Ny vecka :D

Hade en jättemysig eftermiddag på äventyrsbadet i lördags, nöjdast av oss alla var ju naturligtvis Tindra. Hon är verkligen en vilde när hon kommer ner i bassängen och vill helst vara i den stora bassängen eller i vattenruschtkanorna men dom hade faktiskt en riktigt bra barnhörna som vi tillbringade en del tid i också :D.

På natten mot söndagen blev jag jättedålig :(, fick hög feber och drömde en massa konstiga drömmar bl.a. att Tommy var dum och tydligen så hade jag t.o.m slagit honom på natten medans jag sov :/, jag var fortfarande jättearg på honom när jag vaknade och han hade ju naturligtvis ingen anning om varför, men vi fick oss ett riktigt skratt när jag berättade om drömmarna och han att jag slagits, förlåt raring <3

Mormor och morfar var upp på en fika igår och det var ju lika trevligt som alltid :D. Tommy gjorde klart den andra skrivbordsskivan på kvällen så han ska sätta dit den nu på morgonen så jag sitter vid köksbordet och ska börja jobba, tur att man har en bärbar dator hahahaaa.

BDW: dom hade lovat plusgrader under helgen och i början på denna vecka, nu såg då jag inte till några såna för vi hade dunt -8 i helgen och likaså idag :(, tycker inte om kylan för jag får så himla ont av den, men det blir väl bättre det med när man vant sig lite :P

Ha en bra dag :D

Puss & Kram

23 okt: Familjelördag :D

Imorse så vaknade lillhjärtat 6,20 vilket jag är så nöjd med :D. Igårkväll så gick läggningen jättebra, hon ropade på mig 3-4 gånger, var inte ledsen alls utan bara ropade och sen sov hon :D. När jag tittade på temometern så stod den på -10,8 grader, HUAAAAA vill inte gå ut alls men vi har tänkt att efter att Tindra ätit (hon får sova i bilen) så drar vi till Borlänge och Auqva Nova, ett äventyrsbad, och har en mysig eftermiddag där hela familjen, eller ja nästan hela för bästa Sara saknas ju, men när hon kommer hem över jul så åker vi och badar igen och då blir det HELA familjen :O).

Nu på förmiddagen försökte jag ta kort på dimman som ligger ovanpå vattnet men har inte riktigt lärt mig inställningarna än, måste nog gå en fotokurs till våren hahaha


Bilderna från igår




Vad ska ni göra idag då?

Puss & Kram

22 okt: Äntligen helg :D

Idag så vaknade lillpluppan före klockan :/, är ju nästan så man kan tro att hon ladar inför helgen :P, jag har ju fått väcka henne hela veckan ....

Lämningen gick hur bra som helst även idag och när jag hämtade på eftermiddagen så berättade fröken att lillhjärtat hade kissat på pottan idag, så duktig :D. Vi får väl se om hon tänker fortsätta med det eller om det tar ett tag tills innan vi kan sluta med blöjan :D.

Annars så har det varit en vanlig dag med jobb på förmiddagen och lek på eftermiddagen. Och ikväll så blir det Idol på tvn :P. Har slagit på stort och köpt lösgodis hahahaa.

Tog en del fina kort när Emma och Tindra var ute och åkte bobb och även på våran fina uteblomgrupp som vi fixade idag, men det går inte att ladda upp dom så ni får se dom en annan dag istället.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll :D.

Puss & Kram






21 okt. Äntligen kväll :P

Å vad dagen började bra, sov ända tills klockan ringde :D, gick och hämtade Tindra och så låg vi och myste jättelänge i sängen. När vi klev upp så åt vi lite frukost och sen åkte vi ner till dagis där lämningen gick hur bra som helst, är så glad över att det äntligen släppt ordentligt det där med lämning :O).

Åkte hem och satte mig och började jobba med bokföringen, och herrejösses vad det är mycket att reda ut när man varit borta i 22 månader hahahaaa, men det löser sig väl så småningom :P. Men idag så gjorde jag 6 timmar istället för 4 och har massor kvar tills imorgon :/. Igår så hämtade jag ut min arbetstelefon och måste erkänna att jag gillar den skarpt hahahaa

Den svarta är det :O)

På eftermiddagen så var mormor och morfar hit på en fika och då hade dom en bukett rosor med sig till mig, så fina, tack så mycket snälla <3

Tindra var jättepeppad inför läggningen ikväll och sa till mig när vi gjorde henne iordning att "mamma kommer sen" flera gånger och den gick hyfsat bra, hon ropade på mig och Emma några gånger och var trulledsen några minuter men sen så somnade hon, så det verkar ändå som om det kommer gå bra med den här nya rutinen. Så skönt :D.

Ha en skön kväll :D

Puss & Kram


20 okt: Somnade själv :D

Tindra somnade alldeles själv idag och var inte ledsen en enda sekund :D, håller tummarna för att går lika bra imorgon :O)

Idag så lyckades vi fixa till bokföringen så nu är den tillbaka tagen igen, ska bli skönt att få börja jobba på riktigt med den igen :D

Det var fortfarande lika mycket snö när vi kom hem på eftermiddagen, och eftersom vi hade sol så passade vi på att gå ut en stund. Tyvärr så blåste det lite kallt och Tindra var trött efter dagis så det blev bara en kort stund, men skönt var det :D.

Sötnosen tyckte det var roligt när det lät under fötterna :O).


Vackert :D

(Båda korten är tagna av Emma :D)

Efter maten så tyckte jag att det började vara lite kallt här inne så jag gick ner till pannrummet för att kolla till pelletstunnan och då upptäckte jag att pannan slutat fungera någon gång på förmiddagen, så jag säger bara TACK OCH LOV för att det inte varit - 15 grader idag för då hade hela huset blivit utkyllt medans vi var borta. Farfar kom hit och lyckades fixa pannan så nu brinner den igen och det är varmt och skönt här inne igen :O).

Nej nu ska jag surfa runt lite, så jag hoppas ni får en skön kväll :D

Puss & Kram

20 okt: SNÖ :/

Nu när vi klev upp så ligger det ett ca 3 cm tjockt snötäcke ute på backen :/. Rätt så fint faktiskt. Ska bli roligt att se Tindras min när vi ska åka till dagis :O). Molly blev ju som vanligt alldeles tokig närt hon var ut och kissade :O).

Ha en bra dag :D

Puss & KRam

19 okt: så tröttsamt :/

Fick väcka Tindra även imorse och det är så himla mysigt när vi ligger och mornar oss en stund innan dagen börjar på riktigt, men hoppas att hon sover lite längre på morgonen till helgen också :P.

Lämningen gick jättebra imorse och då blev det ju så mycket lättare att åka till jobbet :D.
Det var meningen att en av datakillarna skulle hjälpa mig att "ta" tillbaka bokföringen idag till vårat eget bokföringsprogram och han har gjort det flera gånger tidigare åt andra kunder och det har aldrig krånglat, så med det i bakhuvudet så borde jag förstått att det inte skulle gå lika lätt åt oss :(. Det visade sig när vi försökte föra över SIEfilerna att konsulten som vi anlitat under min gravledighet hade gjort några konstiga felkonteringar så det krånglade hela förmiddagen och vi är tvungen att fortsätta imorgon så jag måste dit då med. Jag hoppas verkligen att vi får till det imorgon, för jag får jätteont i magen när det blir så här :/.

Tommy har fått en körning i Arlandaområdet imorgon och övermorgon så han åker ikväll :(. Känns lite jobbigt för jag mår verkligen apdåligt just nu och kan inte riktigt sätta fingret på varför..... mår illa, är yrslig, skakig i benen och händerna, ont i axlar och nacke (men det är ju inget nytt hahaha), dödstrött hela tiden, usch vilken klen människa jag är :P. Hoppas verklingen att jag mår bättre imorgon.

Saknar den här dagen <3


Hoppas ni alla haft en bättre dag och att morgondagen blir bättre :D

Puss & Kram

18 okt. Ny vecka = bara möjligheter :D

Idag så fick jag lov att väcka Tindra kvart över 6, änk om hon kunde sova så på helgen istället :P

Lämningen hade gått jättebra imorse och det är så skönt att det verkar som om det vänt på riktigt nu, och att hon trivs på dagis :D.

Idag så har jag inte gjort så mycket annat än att jobbat och jo vi har pysslat uppe på Emmas rum nu på kvällen :D. Så nu har hon fått upp speglarna och en hängare inne i garderoben till alla sina smycken :D.

Imorgon så har jag bytt arbetsdag på kontoret så jag behöver inte åka dit på fredag :D.

Nu ska jag nog försöka gå och sova, är faktiskt lite trött :P

Ja jag vet att det här blev ett urtråkigt inlägg, men orkar inte göra om det heller :P

Puss & Kram

17 okt: Släktfika :D

Tindra slog upp sina ljusblå redan 5,20 imorse vilket hennes mamma inte tyckte var helt ok :P, Tommy hämtade över henne till oss och efter ca 40 min mys så gick dom två upp och jag fick sova en stund till, Tack för det, det var så skönt :D.

På förmiddagen så bakade och städade vi, så nu är det så rent och fint här hemma :D. På eftermiddagen kom Emma hem och sen kom mormor och morfar, farmor och farfar, Tommy syster Maria och hennes man och deras lilla dotter Greta hit på fika för att fira Tommy i efterhand. Den enda som saknades var våran bästa Sara och det var så tomt utan henne :(, men vi hade en trevlig stund ändå och dom små kusinerna lekte jättebra ihop. Även lilla Greta älskade "kanan" :O) Innan dom åkte hem så pratade Maria och jag om hur roligt det är att dom är så nära varandra i ålder, skiljer ju bara 8 månader, och hur mycket roligt dom kommer att ha när vi träffas :D.

Mycket kanåkande blev det :O)



Hoppas ni haft en skön söndag :D

Puss & Kram


16 okt: Sköna lördag :O)

Å vad det var skönt att kunna ligga kvar i sängen och mysa hur länge man ville imorse, visserligen så vaknade Tindra samma tid som resten av veckan men det gjorde inte så mycket :D. Efter en lång stund (ca 45 min) så klev vi upp och åt frukost och sen började vi plocka undan sånt som jag inte hunnit med att göra i veckan så nu är det bara golvet kvar och det tar vi imorgon istället, känns så himla skönt :D.

Just nu håller Tommy på och hugger ved så vi kan elda i öppna spisen ikväll = myyyysssss :O).

Farfar kommer hit om en stund och ska hjälpa oss att bära ut den gamla soffan och in med en "ny", vi fick nämligen ärva en STOR bäddsoffa och en ENORM fåtölj av V & M. Dom är hemtagna från USA och dom är verkligen helt enorma i storlek, fåtöljen är lika stor som en 2 sitssoffa och soffan är nästan 40 cm längre än en vanlig 3 sistsoffa. Dom är lite solblekta i färgen men vi ska köpa sofföverdrag och då kommer det bli jättefint i vardagsrummet. Den gamla soffan köpte jag när Sara var 1 år och den börjar gå sönder så vi var verkligen i stor behov av en ny, så det var jättesnällt att vi fick ärva dom här :O).

Igåreftermiddag så började det toksnöa här och under en kort stund så var flingorna lika stora som min handflata och snön la sig kvar så gräsmattan var helt vi imorse, men nu har den smält undan där solen kommit åt. Tycker att det är lite tidigt för snö men det var ändå riktigt vackert när det var så där stora snöflingor :O)


På förmiddagen så var Tindra och farfar ute och lekte och bla så gjorde dom spår i snön :D, det tyckte Tindra var jättehäftigt :P.

Hoppas ni har en bra lördag :D.

Puss & Kram

14 okt: Stressig förmiddag

Morgonens lämning gick inte alls någe bra, det var "fel" fröken som tog emot så det var stora krokodiltårar som föll nerför hennes kinder när jag gick, tur att man vet om att det går över fort :P.

Har fått en uppgift som innebär att jag ska göra en powerpointpresentation och det i sig är inget problem men herregud vad det har krånglat idag när jag skulle göra förarbetet så jag kunde få fram tabellerna som ska ingå i presentationen :(. Hann inte klart innan jag hämtade Tindra så jag var helt inställd på att jag skulle jobba vidare på det ikväll men på seneftermiddagen så ringde V och talade om att mötet, då dom skulle ha presentationen, var framflyttat så nu har jag lite mer tid på mig och slipper jobba ikväll :O).

När jag pratade med Sara på förmiddagen så berättade hon att det snöade för fullt uppe hos henne i Umeå och att det dessutom låg kvar, och när jag pratade men henne runt halv 4 så låg det fortfarande kvar där solen inte kommit åt under dagen, så nu finns det verkligen ingen återvändå, nu är den snart här, VINTERN. Måtte det bli mycket snö och inte så jättekallt :P, så vi kan njuta av den, med många soliga och fina dagar så vi kan göra lite utflykter :O)

Mina finaste hjärtan <3 <3


Ha en skön kväll och bra fredag :O).

Puss & Kram

14 okt: Stöd Wilda genom att köpa en mössa

Gick efter ett inlägg på FB in på Wildas mammas blogg. Wilda har diagnosen Full Trisomi 13 och det finns tyvärr inget botemedel utan hon är bara på vår jord på lånad tid :( Nu behöver Wilda en ny säng men får ingen ifrån hjälpmedelscentralen så nu syr hennes mamma upp mössor och halskragar för att på så sätt få ihop pengar så dom kan köpa henne en ny säng. Hjälp gärna till du med genom att köpa en mössa eller en halskrage :D

http://wildavaregenangel.blogspot.com/p/mossor-hjalp-wilda.html


Puss & Kram

13 okt. Mysdag + lite tävlingar

Emma var ledig från skolan så hon bestämde sig för att komma ut en sväng och vi fick en mysdag tillsammans mitt i pappaveckan, så mysigt <3 Vi passade även på att baka kanelbullar och hennes blev lika fina som caféernas är, det kan jag inte säga att min blev direkt hahahaa.

Fick även reda på att Sara klarat sin första tenta :O). GRATTIS älskling du är så himla duktig <3

Har börjat med en ny kvällsrutin nu här hemma, tidigare så har vi ju suttit inne på Tindras rum och dragit i en speldosa tills hon somnat innan vi gått ut men den här veckan så drar jag bara en gång i speldosan, sitter fortfarande kvar där inne, men planen är att nästa vecka ska jag kunna sitta här ute i hallen istället ;D. Än så länge fungerar den nya rutiner över förväntan, hon somnar på 10 minuter :O), hoppas det går lika bra nästa vecka med :D.

Lite tävlingar då :O). Hoppas jag har turen att vinna någon av dom :D

Jag tävlar om ett presentkort från Dunderbutiken hos Agnes!
Tävlingen avslutas måndagen den 25 oktober klockan 21:00


Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 400kr från Lilla Tussilago hos Tant Ulrika!Tävlingen avslutas 27/10 kl 20.00


Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 500kr från Okidoki Barnkläder & Damkläder hos Tant Ulrika!Tävlingen avslutas 7/11 kl 20.00





Goodiebagen innehåller:

Jag är med och tävlar om en stor goodiebag värd minst 8000 kr hos Lindet. Tävlingen hittar du här! Var med du också!"
Tävlingen avslutas 31 oktober


”Jag tävlar hos Familjen Korb om valfri BabyZoobie från My Little Star, tävla HÄR du också!”
Tävlingen pågår t.o.m. den 21/10



ag tävlar hos alltforforaldrar.se/theans om ett presentkort hos strossel.nu
TÄVLA HÄR du också!

Tävlingen avslutas 17/10 20.00

Jag är med och tävlar om ett presentkort till ett värde av 300 kr hos Bambaannas tipsarblogg.
Var med och tävla här du också!
Tävlingen avslutas den 31e oktober."



Jag tävlar om ett presentkort från Liten Correlin hos Agnes!
Tävlingen
18 okt kl 21:00



Jag tävlar om ett par Snoozy-leggings från Storasyster & Lillebror Design hos Agnes!
Tävlingen avslutas 22 okt kl 21:00

13 okt: Har det vänt?????

Vågar man verkligen tro på att det har vänt åt lillpuppan ang lämnandet på dagis?????? Håller tummar och tår för att det är så :D.

Idag så var det tredje morgonen på rad som hon glatt gick till fröken, nu är det ju visserligen "rätt" fröken som varit där alla morgonar så vi får väl se hur det går när det är någon av dom andra som tar emot. Men jag njuter så länge det varar :D. Och dom säger att det är som ett helt annat barn på dagarna med, att hon är så glad hela tiden, äter jätteportioner vilket är kanon för här hemma är det lite si och så med aptiten hahaha, sover jättebra och leker med dom andra barnen. Så det låter fantastiskt alltihop :O). Även hemma tycker jag att hon blivit gladare igen, men nog är det en liten tjej med mycket egen vilja vi har hahahaa, får hon inte som hon vill eller om det inte går som hon tänkt sig så låter det NEEEEEEEEJJJJJJJJ med mycket stora bokstäver och sprutande krokodiltårar, för att i nästa sekund vara jätteglad igen :P. Underbart med trotsålder hahahaaa.

Liten busunge


Mysstund i kojan med Emma <3


Sitter just nu och försöker jobba men har komunikationsproblem med terminalservern på jobbet och det är så fruktansvärt frustrerande :( Tycker tyvärr att det ofta är lite datakrångel när jag är hemma :(, men det är förhoppningsvis bara nu i början :P

När jag är klar med jobbet så ska nog Molly och jag ta oss en långpromenad innan vi hämtar upp lillpluppan, hoppas bara att blåsten avtagit lite innan dess för just nu så blåser det halv storm ute :S.

Ha en bra dag :D

Puss & Kram

12 okt: Så lyckat :D.

Trots att han ringde flera gånger medans vi var på väg dit så lyckades jag lura honom att tro att jag bara åkte till stan för att köpa bananer och ägg hihihihihi. Sen hade vi sån himla tur att vi kom fram till verket bara 5 minuter före honom så vi behövde inte vänta någe länge där heller. Och han blev verkligen fullständigt överraskad, så glad :O), har inte sett honom hoppa ur lastbilen så fort någon gång tidigare hihi. Tindra och jag hoppade in i lastbilen och så  lastade han och sen bar det iväg och till våran fördel så blev det hans sista lass för dagen så då åkte vi till IKEA och åkt mat och tittade på köket som vi funderar på till Tindra och det vill hon ha för gud så roligt hon hade med det där på IKEA. När vi var klara där så sa vi hejdå till raringen och åkte hem igen, och på vägen hem så upptäckte jag att våra extraljus är rena rama skämtet, dom är nog bara en parodi på extraljus så det måste införskaffas nya såna snarast möjligt!!!!!! Visste inte ens om dom verkligen var på :P.

Nu ska jag sätta mig framför tv och titta på Desperate Housewives och sen ska jag försöka hjälpa Sara med ett excelarbete över telefon, vi får väl se hur det går hhahahaa.

Ha en skön kväll :O)

Puss & Kram

12 okt: Grattis älskling <3 <3

Idag fyller min älskling år <3 <3



Vi saknar dig jättemycket, som tur är så kommer vi att träffas i eftermiddag men det vet du inte om än :O). Ska bli skoj att se din min när vi kommer hahahaa.
(Märks det att jag längtar till skotersäsongen :P )

Ha en bra dag :D.

Puss & Kram

11 okt: Kväll :D

Vi åkte ner till mormor och morfar efter dagis, hade med lite mellis till Tindra och sen så blev vi bjudna på en kanongod kycklinggryta, Tack snäll för det :O).

Tindra är så rolig för när hon varit borta en stund så där på eftermiddagen så kommer hon och tar mig i hand och säger "hem - kana" och då är det bara att packa ihop och åka hem så hon får åka sin älskade kana :O).

Idag har jag börjat med en ny rutin på kvällarna och det är att jag drar bara en gång i speldosan, tidigare så har vi dragit tills hon somnat, men nu tänkte jag att vi skulle få till det så att hon kan somna själv först med mig inne på rummet och sedan ensam, hoppas verkligen att detta fungerar :P.

BTW så har jag fått reda på var Tommy kör och hur lång varje runda är så imorgon åker Tindra och jag dit och överaskar honom hihihiiii. Vet dock inte vad jag ska ha med mig :(, någon som har ett bra förslag? :P

Puss & Kram

11 okt

Ja idag så har jag varit riktigt duktig :D. Har hunnit jobba, vilket var jätteroligt idag eftersom jag har gjort bokföring :O), har dammsugit, vikt en massa tvätt och ätit en tallrik youghurt till lunch :D. Får se var lillpuppan och jag ska hitta på i eftermiddag :D.

Så här så det ut före helgen och så här bra blev det :D


Har iallafall en plan för morgondagen då min raring fyller år. Tänkte nämligen att Tindra och jag skulle åka dit och överaska honom men det gäller bara att klura ut var han är någonstans utan att han förstår att vi kommer dit. Får se om jag lyckas få reda på plats och hur lång tid rundan tar så jag vet på ett ungefär när han är vid verket :O).

Hittade några tävlingar tidigare imorse :D.


”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett presentkort på 1000kr att handla presenter till baby och barn hos Darling Express, tävla HÄR du också!”
Tävlingen pågår t.o.m. den 22/10



” Jag tävlar om presentkort värde 1000 kr från GEGGAMOJA i samarbete med WWW.JENNYN.SE Var med och tävla HÄR du också!
Sista tävlingsdag är 24:e oktober kl 20:00



”Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 500:- hos Okidoki barnkläder & Damkläder Muppsan´s blogg
Tävlingen avslutas den 4/11 kl. 21.00



Jag tävlar om ett presentkort värt 300 kr i Alicesmammas blogg. Tävlingen sponsras av ”Okidoki Barnkläder & Damkläder”. Tävla HÄR du med!
Tävlingen avslutas 6 November klockan 21:00


Hoppas ni får en skön dag ute i höstsolen så hörs vi lite senare idag :D.

Puss & Kram

10 okt. Yes äntligen klart :O)

Nu är äntligen altantaket klart och det blev så himla fint, tyvärr så hann det bli mörkt innan dom var färdiga så det kommer kort på resultatet imorgon istället :D.

Annars så har vi inte gjort så mycket alls idag :D, tvättat, lagat mat och tagit det lugnt. Igår så klippte jag gräset för vad jag verkligen hoppas var säsongens sista gång och imorgon så ska jag försöka dammsuga, hoppas verkligen att det blir en mindre ond dag ;).

På eftermiddagen kom mormor och morfar upp på en fika, skulle igentligen fira Tommy som fyller år i veckan men han hann tyvärr inte fika då men har smakat på den supergoda kankan nu och tackar så mycket både för den och dom fina blommorna :D.

Emma och jag har konstaterat att helgen är alldeles för kort, det vore bättre om helgen var 5 dagar och veckan vore 2 hahahaaaa Någon som håller med ;O)

Puss & Kram

9 okt.

Idag så har farfar varit här hela dagen och hjälpt oss att sätta upp lister och sånt så dom kan sätta upp plasttaket imorgon, ska bli så skönt när detta är klart hahahaaa. Och så var han jättesnäll och bjöd oss alla på mat, Tack snälla för det :D.

Medans dom höll på med sånt där så tog Emma, Tindra, Molly och jag en promenad runt Hea vilket tog sin lilla tid idag eftersom Tindra skulle gå hela vägen själv, Emma skulle fota en massa olika saker till sin fotouppgift och så skulle vi in på affären :O) Tror vi var borta i nästan 2 timmar hahahaaa, men det var ju skönt väder iallafall hihihiii.

Två av dom fina korten som Emma tog idag :D




Ha en skön lördagskväll :D.

Puss & Kram

9 okt: Tävling


”2 stycken vinner varsin blå eller grön Drink All Around Cup från Bambino hos Carolina




Tävlar om en smakkupong på en av Yoogis nya smaker hos Linda.

8 okt: Äntligen fredag :O).

Idag så hade vi en sån där helt underbar lämning och resten av dagen hade också varit jättebra :D. Själv åkte jag till jobbet och nu tror att teknikern äntligen lyckat få till datorn som den ska vara, men det visar sig på måndag :P

Tommy har kommit hem och har fått 4 dagar bestämda för nästa vecka och det är skönt att veta vart han ska. Farfar var en pärla och åkte och hämtade hem resten av altantaket så imorgon så ska dom sätta upp det om vädret tillåter och det hoppas jag verkligen att det gör :D.

Emma har åkt in till stan och sover kvar där så det blir bara Tommy och jag framför Idol, men det blir jättebra det också. Ska tända en massa ljus och en mysig brasa och sen ska vi bara myyysssaa :O).

Hoppas ni får en lika mysig kväll ni med :D

Puss & Kram

7 okt

Kan inte säga att dagen började speciellt bra :(. Gårdagen lämning var nog bara en engångsföretelse för idag så ver det lika illa igen och ändå så var hon jättepeppad på att åka dit och vi pratade i bilen hela vägen ner om hur roligt hon skulle ha med sin nya kompis H och vad alla fröknarna är snälla osv osv men när vi kom fram och hade hunnit tagit av ytterkläderna så var det kört :( :(

Väl hemma så började jag jobba och då, PANG så slog migränmonstret till så det vara bara att gå och lägga sig och sova, sov nästan hela förmiddagen så nu har jag lite jobb att ta igen, men tur att jag kan jobba på kvällen istället :P.

Eftermiddagen har firats nere hos mormor och morfar :O). Det bjöds på kanongod mat och en god tårta som säkerligen är hur god som helst imorgon men idag var den lite torr, ska nog åka dit imorgon och provsmaka den då oxå  hahahaha.

En sak som jag inte förstår är varför man inte ändrar sin prioritering när man ser att man sårar den man älskar gång på gång, önskar så att jag kunde förstå  :S.

7 okt: Grattis pappa <3 <3

Idag fyller världens bästa pappa och morfar år
och till dig vill jag säga GRATTIS.


Jag Älskar dig <3 <3

Vi ses i eftermiddag :O)

Puss & Kram

6 okt. Äntligen kväll :D.

Har haft en jättebra dag om man bortser från den vanliga värken :D. Jobbade på och vid lunch så ringde Tommy och berättade att han skulle komma hem och äta :O), så mysigt, har inte hänt sen tidigt i somras ;P. Efter lunchen passade jag på att följa med honom på en vända även idag, måste ju umgås så mycket vi hinner för imorgon åker han till Gävle på jobb och ska köra där i 4 dagar efter vad som är sagt nu, sen får vi se vart han får körning nästa gång, lite småjobbigt att inte veta från vecka till vecka :S.

När jag kom till dagis för att hämta upp Tindra så sov hon fortfarande, så då hann jag prata en del med fröken och det verkar som att det har vänt åt Tindra nu, hon hade varit jätteglad hela dagen och verkligen tagit kontakt med alla fröknarna på ett helt annat sätt än vad hon gjort tidigare. Vilket jag tyckte kändes jätteskönt att höra :O), och sen kom lillpluppan upp och blev jätteglad över att jag var där och så satt vi kvar där en lång stund och myste medans vi pratade om dagen tillsammans med fröken :D

Nu ska jag passa på att gå ner och lägga mig i ett varmt bad och mysa en stund medans Tommy söver Tindra, det är så skönt att hon accepterar honom oxå på kvällarna så kan jag få lite egentid ;P. Sen är det Greysan idag på tv som gäller innan det blir en tidig kväll.

Hoppas ni oxå haft en bra dag :D.

Puss & Kram

6 okt: Tävling


Tävlar hos Flerbarnsmamma om dessa namnnappar, tävla här du med.
Avslutas 15 okt. kl. 12,00


”Jag tävlar hos En pojmammas vardag om ett presentkort värde 250 kronor hos Småtting.se. Var med och tävla här du med!”
Avslutas 19 okt. kl. 21,00

6 okt. Underbar början på dagen :D

Vilken fantastisk början på den här dagen jag haft :D, känns mycket lättare att sätta sig med jobbet igen :D.

Lämningen på dagis gick galant, inte en tår inte ens en liten darande läpp, kanske inget leende heller men det kommer nog snart det med :O).

Och när jag sen gick in på Saras blogg så har hon skrivit det mest underbara inlägget till oss allihopa :O). Tack snälla för det hjärtat. Och som jag skrev i komentaren så är det inte så svårt att vara en "bra" mamma när man har så underbara barn som jag har :O) <3 <3 <3  ÄLSKAR och SAKNAR dig med hjärtat <3

Nej nu ska jag börja jobba så vi hörs lite senare idag.

Puss & Kram

5 okt: Studiedag hos Tommy :

Tindra vaknade feberfri imorse så då bestämde vi att vi gör en studiedag med Tommy så får vi se vad han syslar med hela dagarna :D. Passar ju så himla bra eftersom han åker förbi utanför huset flera gånger om dagen nu :D. Hade stekt plättar igår som jag packade ner tillsammans med lite frukt och dricka och så gick vi upp till vägen för att bli upplockade :D

En mycket förväntansfull liten tjej


Äntligen kommer han :P      Lastning av VARM asfalt     Utvägning från verket


Ops 1,5 ton för mycket        Läggaren                             Tippar i läggaren


Halvvägs uppe          Helt uppe                          Blev visst lite kvar som måste skrapas ur för hand


Naturligvis så var det en del bus på vägen till läggaren också


Nu hann vi bara vara med en vända innans läggargänget skulle ta lunch men det passade rätt bra i tiden, för då hoppade Tindra och jag av hemma och så kunde hon sova lunch i lugn och ro i sin egen säng och bara hon har vaknat så hoppar vi på igen nästa gång han åker förbi :O). Måste faktiskt säga att det var lite roligt att vi kunde vara med för jag hade ingen aning am vad han igentligen gjorde och jag hade aldrig sett en läggare förut, men nu har jag :D.

Hoppas ni har en bra dag och så hörs vi lite senare :D

Puss & Kram

4 okt. Åka kana mamma :O)

Ja vi är hemma idag med för Tindra är fortfarande genomförskyld och lätt febrig :S. Har bestämt att om hon inte blir sämre tills imorgon så ska vi följa med Tommy en stund mitt på dan, för han kör på väg 50 imorgon och på onsdag och det innebär att han kör förbi här hemma hela dagarna :D.

Idag så sov lillhjärtat till kl 8 och när jag kom in för att ta upp henne så möts jag av ett glatt HEJ och sen ÅKA KANA MAMMA, så söt :D, sen har hon åkt kana hela förmiddagen. Nu har hon kommit på att man inte behöver sitta på rumpan när man åker utan det går ju att ligga på mage med, både med huvudet först och med fötterna, så gissa om jag har hjärtat i halsgropen lite då och då hahahaaa. Själv har jag plockat lite till där inne, bl.a. så har jag skruvat bort 2 av garderobsdörrarna och gjort om dom till leksaksskåp, blev jättebra :D (Kort kommer senare när vi är mer färdiga där inne) Funderar på såna där träbokstäver till dörren, men tycker dom som finns på BR är så skrikiga, vet ni om det finns några andra att köpa?????

Älskade kana






Hade tänkt att hedra Kanelbullensdag med att baka bullar idag men känner att det är nog ingen bra ide alls med mina axlar idag, tråååååkigt :S Som tur är så vet inte Tindra om att det är kanelbullensdag så vi får fira den en annan dag när jag inte har så ont :O).

Hoppas ni får en bra dag :D.

Puss & Kram

3 okt: Rör inte min kana ;D

Natten gick hur bra som helst, hon tog t.o.m sovmorgon och vaknade inte förrän halv 8 :O)

Idag när Tommy kom hem med pelletset så hade han även varit och hämtat upp rutchkanan som vi köpt till Tindra, hon är ju helt tokig i att åka"kana" och sist när vi var hos Eva så hade dom köpt en ny så dom frågade om vi ville köpa deras, vilket vi naturligtvis tackade ja till och jag tror verkligen att det var det bästa köpet vi nånsin gjort för hon skrek av förtjusning när hon såg den stå där ute på gräset. Så det var bara att klä på henne så hon kunde gå ut och åka kana ;D. Samtidigt som hon gjorde det så höll Tommy och farfar på att lasta av pelletset från lastbilen och varje gång farfar backade med lastmaskinen och kom in närheten (ca 10 meter ifrån) så skrek hon "NEJJJJJ inte kanan, akta min kana" och ställde sig framför den, lilla sötnosen ;D.

Lyckligast i världen




Eftersom det snart är vinter så bestämde vi att vi har den inne på hennes rum under vintern så idag har jag skruvat isär den andra sängen inne på hennes rum och så ska vi köpa en bäddsoffa dit istället och så tvättade jag av rutchkanan och så tog vi in den och jösses vad glad hon blev :O). Hon har åkt och åkt nu på kvällen :D.

Tyvärr så tycker jag att hon blivit sämre i förskylningen under kvälle så vi får väl se hur hon mår imorgonbitti men det lutar nog mest åt att hon blir hemma även då ;S.

Nu ska jag gå och vika tvätt tillsammans med Emma och när Tommy kommer hem så ska han och jag bära in 4 pallar pellets så jag har grundat med en treo nu hahahaaa.

Ha en skön kväll :D

Puss & Kram

2 okt: Rumsbyte

Jaha så då var det gjort nu då :S, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det men det blir nog bra bara jag vant mig vid det ;). Det har tagit hela dagen att först tömma den gamla vattenblåsan och sen fylla den nya, hoppas att den nya blir lite mer dämpad än vad den gamla var, dock så får jag lov att vänta i några veckor innan jag kan säga hur den blev för det kan visst ta upp till 3 veckor innan dämpningen stabiliserat sig helt. Tindra var iallafall jätteglad när vi satt därinne på hennes rum efter att vi tagit in hennes nya möbler. Hoppas att hon sover bra nu när hon ska sova själv därinne. Imorgon så ska vi möblera klart inne hos henne :O).

Idag så har vi byggt koja för första gången och det tyckte Tindra var jättemysigt så hon och Emma har legat där och läst bok mest hela dagen :D.

Nej nu ska jag mysa med Emma lite, hoppas ni får en bra kväll :D.

Puss & Kram

1 okt: VAB igen

Ja så vaknade lillhjärtat med lätt feber, snorig som tusan och krasslig i halsen men förutom det där så är det en väldans fart på henne :P. Så jag är hemma och VABar för 2:a gången och tycker att vi klarat oss fantastiskt bra, hon har ändå gått på dagis i 6 veckor nu.

Igår fick jag hem overallen och 2 matchande mössor, som jag ropat in på Tradera och så fin den var, (använd endast efter jul). Tindra tyckte själv att hon blev jättefin :D. Så nu är hela hon lila eftersom stövlarna (oanvända) som jag ropade in tidigare också är lila :P. Är så glad över att jag hittat Tradera, för jösses vilka fynd man kan göra, som nu overallen är en Reimaoverall och den kostar ny 1200 kr, mössorna kostar ca 350 kr/st och stövlarnas nypris är 800 kr och vi betalade mindre än halva priset för alltihop, är så himla nöjd och jag kan lova att om vi skulle köpt det affären så hade det inte blivit några såna dyra märkeskläder :P, är igentligen lite emot det på så små barn men nu får vi se om jag haft rätt förrut eller om dom här är så mycket bättre ;D, men eftersom vi gärna är ute och åker skoter så fort vi får chansen så känns det extra viktigt att hon kan vara ute en hel dag och att hon inte fryser i första taget :O).

Så nöjd med det hon ser :D


Finaste hjärtat


Idag så kommer Tommy hem och det ska bli så skönt att få lite avlastning av honom för jag har fortfarande så där hemskt ont i axlarna och ryggen, förstår inte riktigt varför :(, men det går väl över ;D.

Jag är så sugen på skinkfrestelse så det får bli fredagsmiddagen och sen vet jag inte vad Emma och Tommy vill ha för fredagsmys framför Idol så det får vi fixa senare idag (om hon nu är hemma ikväll vill säga).

Vad ska ni ha för mys ikväll?

I helgen så är det Rättviks höstmarknad och vi hade nog tänkt gå men nu får vi vänta och se, för har jag lika ont imorgon så är det inge roligt att gå på marknad utan mest bara en plåga.

Vad ska ni göra i helgen?.

Puss & Kram

RSS 2.0