26 Februari

Läste i Falu Kuriren att dom skjuter på Kvarnberget och blev orolig då Sara och Kristian är i stan, men dom är hemma hos honom i Norslund, jätteskönt att veta :).

Tänk vad bra det är att dom utvecklar saker hela tiden. Nar Sara och Emma var små så fick man använda sig av en gummituta när man skulle snyta dom. Man tryckte ihop tutan stoppade upp den i näsborren och släppte, men det var så lätt att slemhinnan också fastnade lite och dom blödde nästan alltid näsblod. Nu har dom kommit med Näs-Frida, ett plaströr som sitter ihop med en liten gummislang, det sitter ett filter imellan, och ett munstycke längst ut. Man sätter plaströret mot näsborren och suger till i munstycket och vips är snoret ute, och slemhinnan är hel.... Kolla så fiffigt.



Emma lekte flygplan med Tindra, ååå vad roligt det var. Men som vanligt när kameran kommer fram så slutar hon att skratta :(.  Men tänk vad stark dom är i kroppen :).


(klicka för större bilder)


Tindra skrämde slag på mig i morse. Där låg vi och sov i godan ro när hon plötsligt skricker rakt ut, jag blev så rädd att jag säkert lyfte 1/5 meter ur sängen, börjar förbrilt leta efter anledningen till skriket, men stackarn hade sin första mardröm. Så när jag tröstat henne och hon fått äta lite så sov vi en stund till och när vi vaknade nästa gång så försökte hon än en gång att charma takfläkten men den svarade inte idag heller..... taskigt eller hur?...  Å andra sidan tänk så läskigt om den svarade.... hihihiii

Nu har vi äntligen fått persiennen uppsatt inne i vardagsrummet. Jippiiiiiii :):)

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Emma'!

det var jobbit att hålla henne som ett flygplan för hon väger juh så mkt :P men de va skojit :D

2009-02-26 @ 14:21:01
Postat av: Sara

Den där näs saken är bättre i så fall :) Och falun är konstigt, de skuter och lägger bomber, haha konstigt. <33

2009-02-26 @ 14:44:54
URL: http://inthesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0