29 Maj

Vaknade upp till klarblå himmel och strålande sol......hääääärligt :D. Man blir genast på bra humör. Natten har varit småknölig, hon somnade 20,30 och vaknade hungrig vid 2 och sen vid 6 igen. Men jag mår mycket bättre idag, dock inte helt bra, har fortfarande huvudvärk och är duven i huvet. Sov ju middag igår med Tindra och vaknade med feber, snorig och hade värsta huvudvärken, jättetrist för vi hade bjudit hit Jonas och Jessica på kvällen och det fick vi ju lov att ställa in. Dom hade köpt en helt fantastisk blombukett till mig som Tommy fick åka och hämta.
Tack snälla ni, den är så fin :D


Mamma och pappa hade bestämt sig för att dom skulle bjuda på mat en av kvällarna i veckan, som tack för att Tommy lagade deras bil, och då passade det bra igår, till Tommys "stora lycka", för då slapp ju han laga mat (jag orkade ju inte), Tack snälla ni, det var supergott :D.

Efter att dom åkt hem så var Tommy en ängel och planterade uteblommorna i våra stora träkrukor, för jag hann inte  med det häromdagen och nu började dom se lite lessna ut, så här bra blev det :D. Det är rosa/lila fuccior och vita hänglobelior, kommer bli så snyggt när dom vuxit till sig.


Hittade en byxdress som var kvar efter flickorna. Det är shorts och linne som sitter ihop och så har den en volang på höften, den är så söt. Flickorna hann aldrig använda den för sommaren tog slut innan dom vuxit i den men den passar perfekt på Tindra, vilket är jättebra för vi har inte hunnit köpta så mycket sommarkläder till henne än.


Ha en bra dag i SOLEN :D:D:D:D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: mamma

vad söt hon är i den. Och vilken FIN bukett vad snäll dom är!!!! Ha en skön dag i solen puss puss

2009-05-29 @ 11:16:13
Postat av: Sara

sooool :D <333

2009-05-29 @ 13:41:38
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: emma

hah söötnos! och det är sommar nu :D:D

2009-05-29 @ 16:17:01
Postat av: MISSEXTRA

VAd sak du göra i helgen då?:)

2009-05-30 @ 00:46:39
URL: http://carrosfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0