22 nov

Vi var på dop igår, det var Tindras kusin som döptes. Tindra skötte sig jättebra och charmade dom allra flesta som var med :D, men vem är väl förvånad hihihiiii. Dom bjöd på jättegod mat och så hade dopbarnets faster bakat tårtor och även gjort en som var mjölkfri, vilket var urgulligt, problemet var bara att när kakan var gräddad så glömde hon bort sig och hade på krossad dajm uppepå, nu gick det ju lätt att ta bort det som var "fel", men så tokigt det kan bli :P. Men därimot så hade hon hittat en grädde som var HELT mjölkfri, låter konstigt eller hur? Men helt sant, den är gjord på havre, och jag blev jätteglad för nu kan jag ju göra en RIKTIG tårta när Tindra fyller 1 år :D:D.

När vi kom hem igår så upptäckte Emma att Tindras allra första tand har brutit igenom med ett hörn, så nu är det snart finito med det supergulliga tandlösa leendet, lite vemodigt, men dom är ju gulliga med tänder också hihihiii.

Dagen har tillbringats hemma i lugn och ro och innehålligt en hel massa gnäll så nu ska hon få en skvätt alvedon för det gnor nog en hel del därinne i munnen :). Vi har haft en hel massa bus och glada skratt också :D.

Här kommer ett tandlöst skratt till :D


Ha en skön kväll, vi ska tillbringa våran framför en mysig brasa :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Så dåligt att hon får tänder nu :(

Det är ju så fult att ha typ en tand.. haha <3

2009-11-23 @ 18:09:19
URL: http://inthesky,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0