1 aug: Äntligen hemma igen :O)

Ja så var man hemma igen, men måste säga att det känns otroligt skönt att vara det :O). Ordspråket "Borta bra men hemma bäst" tycker jag är helt klockrent :O). Så skönt att koma bort ett tag men jösses vad skönt det är att vara hemma igen :D. Nu har man ju visserligen ett jättejobb innan man har kommit iordning igen här hemma med ett tvättberg som nästan når upp till taket, men det får väl ta sin lilla tid hahahaa.

Vi tänkte köra under natten även hem men si det tyckte inte Tindra var någon bra ide så vi var tvungen att stanna strax utanför Timmrå och sen åkte vi resten av vägen idag, men hon är verkligen en liten pärla att  vara ute och åka med på dagtid så det har gått super.

Hann med att vara på stranden en dag innan vi flyttade oss ner till Skellefteå inför tävlingen som var igår men då jag inte orkar ladda upp bilderna från tävlingen så kommer dom imorgon med en bättre uppdatering istället :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

det är så ja känner. helt å hållet. precis. ja e arg på allt å alla. ja har varit så hela helgen..



johan sa att ja e aldrig arg sådär. ja blir mest besviken å ledsen. så att om ja e arg så är det någe som är "onormalt" för mig.. men ja sa. va ska ja göra? gå till läkarn å säga, duu ja e arg..?



ja hoppas bara det går över. inge skoj å gå runt å va arg hela tiden. ja e ju såklart så jäkla besviken å ledsen med. men blir liksom som en sur ton..



hur länge har du känt dig sur nu? det kommer å går lr? varför tror du att det blir såhär?



ja kommer att ändra mitt lösen. mailar nytt imorrn.. så du vet varför du inte kommer in..

2010-08-01 @ 22:30:03
URL: http://modesida.blogg.se/me
Postat av: Nina

nu ska du ha fått lösen :P

2010-08-02 @ 10:02:31
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Sara

Men skönt var det att sova hemma :D ihih <3

2010-08-02 @ 13:14:01
URL: http://intshesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0