13 aug

Är inte så vidskeplig av mig men just fredagen den 13:e tycker jag inte riktigt om :S, men måste säga att den här dagen varit super :O).

Tindra sov länge vilket var jätteskönt. Vid lunch så åkte vi in till stan för Sara hade några moment som hon ville träna på tillsammans med mig och dom gick hur bra som helst. Kan bara säga WOW vilka enorma framsteg hon gjort på bara en vecka, kommer gå hur bra som helst på uppkörningen när den kommer :O).

Sara har dessutom fått ett förstahandskontrakt på en 2:a uppe i Umeå och det känns så himla skönt att veta att hon har en dörr att stänga och tak över huvudet när vi lämnar henne däruppe.

Tommy håller just nu på att göra iordning båten för imorgon så ska vi ut på sjön, det är dags för Poker-Runn igen och även iår så blir vi brevid alla powerbåtarna, tyvärr men det är ju som det är :P.Ganska kul att titta på så med och Tindra ser verkligen fram mot att få åka båt imorgon, men Molly lämnar vi hemma hos mormor och morfar :O).

Startfältet från förra året var mäktigt och det är ännu fler båtar anmällda iår :P.


Ha en skön kväll, nu ska jag kolla på film med Emma :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Ja! den var gigantisk tyvärr. Det är 86 på den, hon har börjat ha på sig 80 nu, så vi tror att 86 blir bra i vinter, men den var jätte stor så vi får se:S Ska kolla efter en 80 för säkerhetens skull=)

Men annars var den fin, men ser ut att hon skulle kunna ha den nästa vinter..haha



Åh så bra! Skönt att det finns andra alternativ när man har en sån allergi=)

Kram

2010-08-13 @ 23:17:27
URL: http://theyenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0