19 aug: Grattis Sara <3 <3

Ett stort GRATTIS till Sara som hade sin teoriskrivning idag och den gick kanon så nu är det bara uppkörningen kvar och jag är säker på att den kommer gå lika bra den, men återkommer mer om det senare när det är dags ;O).



Idag så är det soligt och fint men blåsigt och tyvärr så blåser det riktigt kallt så lillpluppan kom in och ville ha en jacka och fingervantar. Sen var hon nöjd och kunde vara ute och leka igen :O). Själv så stog jag inne i hallen och tittade på henne medans jag märkte upp alla hennes ytterkläder inför dagisstarten :P. Efter det så provade vi alla hennes byxor och det var en hel del som blev bortplockade och även tröjorna hann vi prova innan hon tröttnade hahahaaa. Nu har hon inte så mycket kläder kvar men som tur är så är vi med i en klädesprenumeration så det kommer hem ett klädpaket i månaden :O). Känns bra att kunna fördela kostnaden lite och dom har jättebra kvalitet på sina kläder och inte är dom dyra heller :D. Lite extra roligt var det att hitta hemsidan igen, för jag var med där även när Sara och Emma var små :O). Sidan heter D&J.

Ha en skön eftermiddag.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

massa grattis! =)



å vilken fin bild. gillar sånt där!

2010-08-19 @ 13:41:23
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Sara

<3333

2010-08-19 @ 17:29:10
URL: http://intshesky.blogg.se/
Postat av: Nina

ja igår så vart han super stressad då han kände lukten av den andra hunden. vi mötte ju såklart dem. suck! dem såg inte varandra. men vi kom ju där dem gick så ludde vart smått hysterisk.. men ja det kommer väl mer å mer. igår gick det bra med flera hundar. enda gången han skällde va då en annan hund skällde på honom.. så då försvara han sig allt. men det är på rätt väg iaf. det är ju alltid någe..



ska ni hitta på någe skoj i helgen? krams

2010-08-20 @ 10:22:42
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0