11 dec: Feber IGEN :(

Tindra tog en lång sovmorgon vilket är både bra och dåligt :/. Bra för att då får ju även mamman och pappan sova och det är behövligt då pappan fortfarande är supertät i sin förkylning, och även mamman är inte helt frisk än men dåligt för att nu har hon FEBER IGEN. Förstår inte detta :(. Hon var ju feberfri igår och imorse när hon vaknade så hade hon 37,8 igen, visst det är inte mycket men det är ju ändå feber :(. Men som tur är så är hon relativt pigg ändå och orkar leka en stund vilket är bra det :).

Vi fick hem filmen Trolltyg i Tomteskogen igår så nu har jag äntligen sett den igen och det var lika söt som jag kom ihåg den :D. Det är nog snart 20 år sen sist hahaha.


Hoppas ni får en bra lördag :).

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Hoppas hon kryar på sig lilla gumman! De får ju mycket feber nu när kroppen bygger upp immunförsvaret, men 38 klassas som feber, o lite innan är det "förfeber" Men bara de är pigga o rörliga så är det ingen fara o behöver inte vara hemma då det inte klassas som feber direkt =)



Massa kramar!

2010-12-12 @ 20:48:11
URL: http://theyenny.blogg.se/
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Så lite så! Jag läser just nu mycket medicin på utbildningen, o massa sjukdomar, så man blir lite expert just nu;) haha.



det här behöver du ju inte godkänna om du vill, men tänkte bara höra hur det är med dig efter allt med missfallet o så? Vill ni ha fler o jobbar på det eller blir det som det blir?

Kramar

2010-12-12 @ 22:27:32
URL: http://theyenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0