16 dec: Nu äntligen så är hon hemma igen :O).

Igår så åkte Emma till skolan på 12,15 bussen och har fortfarande inte kommit hem, dom hade LAN, och nu på förmiddagen ska dom julfika innan dom slutar. Tydligen en tradition på NTI Falun, en lite rolig avslutning på terminen tycker jag :)

Sara kom hem sent igårkväll, eller ja inte hit men till Falun så hon har kramats med sin pappa och hann även träffa farmor, farfar och nya hunden, så nu är hon uppvärmd med kramar tills jag "får" tag på henne, för då ska jag KRAMA henne hårt hahahaha. Tror dock att hon hade lite resfeber, eller kanske panik, igår när hon skulle åka från lägenheten för hon glömde både att ta ut soporna och prata med grannen om posten, ;P. Men jag ringde till grannen så nu är det fixat och Tommy ringde en kompis som bor uppe i Obbola, vilket är grannområdet så vi får skicka upp nyckeln till honom så fixar han soporna med, skönt med hjälpsamma männinskor när det är så långt hahaha.

Nej nu ska jag jobba på ordentligt så vi kan åka in till stan och handla bara jag är klar och även hämta upp mina älskade stora tjejer :O).

En bild på mina allra bästa <3 <3

Taget för bra precis ett år sen :D, måste försöka ta lite nya kort på dom tillsammans :P

Ha en bra dag.

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0