17 dec: Sofiahemmet

Imorse så åkte Tommy och jag ner till Sofiahemmet direkt efter att vi lämnat Tindra på dagis. Sara och Emma fick hämta henne på eftermiddagen och ta hand om henne tills dess att Tommy och jag kom hem igen strax efter 6.

Resan både fram och tillbaka gick jättebra, visst var det några olyckor pga av snöovädret, inga allvarliga tack och lov och inga som störde trafiken just där vi var, så det flöt på fint. När vi kom fram till Stockholm så hade vi sån tur att vi hittade en parkeringsplats alldeles utanför sjukhuset, och något som kändes lite småkonstigt var att dom höll tiden på pricken, det var ingen väntetid där inte vilket man inte är så van med precis :P, Läkaren var jättetrevlig och oerhört grundligt, så idag tog dom en hel massa olika prover, tror det blev 10 olika rör med blod som dom ska testa på olika sätt, är ju nästan tömd på blod nu hahahaaa. I slutet på januari så ska jag tillbaka på en till undersökning, vilket jag ser mindra fram mot men det kommer gå bra det med :P. Läkaren sa att hon skulle ringa och meddela vad proverna sa, hoppas att dom får svaren fort :P. Vore så skönt att få något slags besked :O.

När vi kommit hem så tog Sara och Emma bilen och åkte in till deras pappa för att ha en myskväll med honom och så kommer dom tillbaka ut imorgonlunch och då ska vi först baka lussebullar och sen blir det julbord på Björkans på kvällen, ska bli så mysigt :D.

Hoppas ni har haft en skön fredag :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

verkar ha missat något? iof har jag nog gjort det överallt då ja knappt orkat hålla ögonen öppna om kvällarna..



varför har du gjort en massa tester? mår du inte ok?

kramar!

2010-12-18 @ 00:12:55
URL: http://deliciously.se
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Skönt att det gick smidigt hos läkaren. 10 rör blod låter som massor. Hoppas du får svar snabbt!



Kram och hoppas att helgen blir mysig!

2010-12-18 @ 09:13:12
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0