23 dec: Minijulafton :D.

Ja så var den första delen av jul avklarad och det blev en väldigt lyckad eftermiddag :O).

Vi har varit nere hos mormor och morfar hela eftermiddagen och haft jättemysigt. Ätit en massa gott och haft en bra minijulafton. Trodde Tindra skulle bli superrädd för tomten (han hade en stor vargpäls och ett jättestort skägg, och var helt enorm) men det gick hur bra som helst. Hon gick fram och hämtade sina julklappar själv och även andras som hon sen delade ut, och när han skulle gå så kröp hon upp i knä och gav honom en kram :O).

Sara fick en skrivare, en massa pengar, kläder, smink och lite annat smått och gott. Emma fick sin efterlängtade plattång, en massa pengar, presentkort på uggs och lite annat smått och gott. Tindra fick en skoterhjälm, pennor, kläder bla en Madickenklänning :D, play-doo lera, filmer, leksaker till köket, en bondgård. Tror alla 3 tjejerna är nöjda med sina julklappar :O). Tommy och jag fick en jättefin almanacka som mormor gjort utifrån korten som jag har publiserat här på bloggen och en jättefin batteridriven lampa som vi ska ha inne på toaletten. Tack för det :O). Tommy fick ett par jeans av Tindra som han blev jättefin i :D.

Nu sitter vi i soffan (eller ja Tommy sitter på golvet i Tindras sacksäck och har mitt armstöd som ryggstöd) och myser framför en film och det brinner en mysig brasa i öppna spisen :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Jaa det var mysigt :) jag blev nöjd! <3

2010-12-23 @ 21:50:11
URL: http://dalkullornagoeswild.blogg.se/
Postat av: Nina

gott nytt år. en dag i efterskott såhär :D

2011-01-01 @ 14:02:17
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0