27 juli

Här kommer en liten uppdatering på vad som vi gjort dom senaste dagarna :O).

I söndags så var på den första av 2 tävlingar som Tindras gudfar kör här uppe i norrland och det gick vär så där för honom. I det första heatet så körde han söönder bilen så Tommy och en till kille fick reparera lite men dom hann klart till nästa heat som gick så där, men det tredje och sista heatet gick jättebbra så nu hoppas vi att han kör likadant hela tiden på lördag då han ska tävla igen. Det var llika roligt att titta på när dom körde den här gången som förra gången vi var med, enda som var SUPERTRIST var att det regnade hela dagen :(.

Igår så tog vi och Jessica en dag inne på Åite Havsbads äventyrsbad och det var jätteroligt. En av attraktionerna var att man blev nerspolad i en "toalett" och den var riktigt rolig. Tack vare babysimmet så kunde Tindra vara med ute i dom stora bassängerna i sin lilla badring och vi åkte vattenrutchekanor (Dock inte "toaletten") och hade henne i knä och herrejösses vad hon skrattade. Så fort vi var nere så ville hon upp för att åka igen :O).

"Toaletten"

(filmen är lånad)

Idag så vaknade jag halv 6 av att det spöregnade och åskade , nu har det klarnat upp men det är fortfarande klibbigt så frågan är väl om det kommer bli mer regn :S.

Enda nackdelen med att vara på husvagnssemester är att jag sover skitdåligt och vaknar med en värk som jag inte ens kan beskriva :( :( och detta skitväder hjälper inte direkt till :( Ovanpå den så är det fortfarande jag som ska fixa mat och kan inte direkt påstå att jag klarar det så j-a bra ........................

Hoppas ni alla har det bra :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Marie

Är inte de två största tjejerna så pass gamla att de kan avlasta sin mor med hushållssysslor? Har de inte lärt sig att laga mat än så är det väl på tiden, eller är de bara lata?

2010-07-27 @ 12:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0