9 mars

Usch vi har haft en sån där vidrig natt igen, när Tindra vaknar vid halv 3 och vägrar somna om igen, är vaken till halv 5 och sen envisa hon med att göra dag kl 6, så nu är mamman jättetrött och dessutom dunderförskyld igen :(. Har varit sjuk ända sen jul nu och börjar bli riktigt trött på det, men förutom det så är det en helt ok dag :). - 7 nu på morgonen och det lovar gott inför resten av dagen :O). Igår när jag var ut på lunchpromenaden så hittade jag helt utslagna videkissar..... wiihoo.... nu är det VÅR!!!!!!


Sara lärde sig köra skoter i helgen när hon var hemma hos Kristian i Vansbro och eftersom det var ett helt underbart väder så var det första hon gjorde när dom kom hem att fråga om hon fick köra några vändor runt på åkern, och självklart fick dom ju göra det. Eftersom Sara vet hur mycket Tindra tycker om att åka fick hon naturligtvis också åka med några varv, till hennes stora lycka :O)

Nästa mästare i skotercross :D


När dom kört klart så fortsatte dom leka ute i snön med Tindra och bl.a så byggde dom en snölykta och snögubbar i olika former :O)

Kristian och Sven chillar :D


Molly


En mycket nöjd Tindra


Så fort Tindra får syn på Kristian ropar hon Tian ända tills han tar upp henne och kramar om henne ordentligt :O).

Ha en skön dag i vårsolen :O).

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag är nästa skotervinnare :D hihi

söta sven och alla är ihihi <3

2010-03-11 @ 22:30:39
URL: http://inthesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0