9 maj

Igår så hade vi en lugn och skön dag, med massor av sol tyvärr så blåste det lite också men det var skönt ute ändå. Tommy bände loss staketspjälorna från de gamla reglarna och jag tvättade dom, dock så orkade mina axlar inte alla så vi har några kvar att tvätta. Vi hade besök av mormor och morfar på förmiddagen och farmor och farfar på eftermiddagen :D.

Idag så har vi varit på marknad i Rättvik och vi hade en jättemysig dag :D. Vi köpte bl.a. 2 st klätterrosor, en ny stekpanna och dom obligatoriska strumporna :D och sen så köpte vi min födelsedagspresent också, ett par fårskinstofflor :D.  Tindra åkte karusell för första gången i sitt liv, Emma var snäll och åkte med henne och när dom var klara så åkte Emma och jag virvelvinden och fy vilken gammal kärring jag har blivit.... blev ju åksjuk nästan direkt karusellen börjat åka, men vad gör man inte för sin älskade barn hahahaaa.

Emma och Tindra flyger högt i det blå...


Här blev Emma yr :P


Så nöjd när hon fick köra grävskopa :D


När vi kom hem så planterade vi rosorna och nu håller Tommy på att skruva upp dom staketspjälorna som vi hann tvätta igår, det blir så fint :O).

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Va bra att hon tyckte om att åka karusell :)

2010-05-09 @ 19:44:08
URL: http://inthesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0