27 okt

Vaknade av att Tindra ropade på mig ( 5 min före klockan :)) imorse så jag gick och hämtade över henne till mig och sen låg vi där och myste en stund sen kom Emma och gjorde oss sällskap en stund innan det var dags att klä på sig och köra ner pluppan till dagis, lämningen gick kanonbra även idag :O).

När jag kom hem så började jag med en rapportering för jobbets räkning och jag har verkligen gruvat mig i flera dagar för att göra den men nu är den klar och ivägskickad på kontroll, förhoppningsvis så kan jag sända in den imorgon och sen är det 3 månader tills nästa ska göras :D

Nu på eftermiddagen så ska vi åka in till stan och handla och även passa på att ta kort på pluppan för dom hade sån där barnfotografering på ICA Maxi :P. Och efter det så har jag inget alls planerat, hade tänkt om vi skulle kunna vara ute en stund men nu har det börjat regna så det visar sig när vi kommer hem om vi kan vara ute eller ej.

Igår så åkte raraste svärmor in på lasarettet och blev kvar för observation och en massa provtagningar, jag hoppas verkligen att dom hittar problemet så hon kan få hjälp snarast och få komma hem igen. Tänker på dig <3

Hoppas ni får en bra eftermiddag :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

tror du han hitta? nooope-. aldrig varit med om någe värre. sur man blir.. men ja vet ett ställe. men dit måste man åka med bil. så ja ska se om johan tar bilen imorrn. då vet ja vart han ska..

2010-10-27 @ 21:43:43
URL: http://deliciously.se
Postat av: Sara

roligt me kort

2010-10-27 @ 22:21:39
URL: http://dalkullornagoeswild.blogg.se/
Postat av: Nina

har du smakat dem`? låter ju sååå äckligt.. =(

2010-10-28 @ 11:27:20
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Anna

tack tack :D

finns att köpa på kicks om jag inte minns fel :P

kram

2010-11-01 @ 23:59:51
URL: http://aooww.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0