13 feb: Febermonstret är tillbaka :(

Tindra stackarn fick ju rätt hög feber igårkväll och hon har varit jättedålig inatt, vilket jag inte märkt något av för Tommy tog hela natten med henne, vilket var jätteskönt för jag har varit helt borta pga av värken :/. Pluppis har fortfarande feber och börjar bli riktigt snorig igen och inga tänder så långt ögat kan se, så nu är det väl dags för nästa förskylning igen :(.


Ärendet igår, var att Tommy hade hittat en Passat som han ville att jag skulle provköra och den var helt ljuvlig. Den är snarlik som den som vi hade före Seaten men den här är lite starkare, har antispin, stjärtvärme även i baksätet, alla dom andra småfineserna som den förra hade, disel och är självklart 4hjulsdriven :P. Så vi bytte in Seaten och ska få hämta den på tisdag eller onsdag. Då sitter det 3 st blå extraljus på den också. Wiiihooo visst är den snygg :P

(bilden är lånad på företaget hemsida)

Hoppas ni får en bra dag.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Härligt ed en ny bil :) Här hemma verkar det som att skruttan ska bil sjuk igen med. Ska det aldrig ta slut??? Krya på dej Tindra!



Kram

2011-02-13 @ 19:07:09
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Nina

va skönt att det är löst med bilen! sååå skönt för er. slippa den magvärken..



men va är det för värk du har? =(

å va jobbigt att T är sjuk nu.. suck. nej nu får det bli vår. orka med det här. dem är ju sjuka hela tiden nu tycker ja. alla är typ sjuka.



ja har ont i halsen än å snorig. men inte magsjuk iaf. theo va lite varm ikväll. men nu kändes han ok igen. så vi får väl se hur natten blir å hur han känns imorrn om det blir dagis. men som dagen varit så blir det så iaf. alltid någe :P



hoppas ni mår alla bättre imorrn! krams

2011-02-13 @ 22:16:19
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0