18 feb: Bra början på helgen :D

Tindra var inte sig inte helt lik imorse heller och ville verkligen inte gå till dagis, så jag bestämde mig för att hon fick slippa dagis och istället följa med mig till jobbet och det var uppskattat av både henne och arbetskollegorna, vilket känns skönt :).

Efter jobbet så åkte vi till verkstan så dom fick byta ut en av lamporna som var på väg att gå sönder och vi fick även vindrutetorkarna bytta. Tack för det Mats Bilar :D.

Sen var det dags att handla inför helgen innan vi kunde åka hem och när vi var färdighandlade så var det bara 30 min kvar innans Emma slutade så då väntade vi in henne också, och sen så kunde vi ÄNTLIGEN åka hem. Väl hemma så bar vi in påsarna och gissa vem som helt oväntat står där innanför dörren, jo min lilla Sara. Så gissa om min helg börjat bra :D :D. Tindra skrek av glädje när hon såg vem som var hemma och så rusade hon in i Saras famn. Nu blir Sara hemma till söndagkväll och ikväll är det min tur att få mysa med henne och Emma och imorgon så åker tjejerna in till pappa S så han också får mysa med dom.

Hoppas ni får en bra helg ni med :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Nu ska vi mysa :) puss! <3

2011-02-18 @ 20:35:27
URL: http://dalkullornagoeswild.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Härligt att ha hela gänget hemma :D

Kramar

2011-02-19 @ 10:33:58
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Inga lill

vad roligt att Sara kom på besök, jag skulle vilja läsa mer hur hon har det där uppe i umeå! Kram

2011-02-20 @ 22:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0