19 jan: Bättre idag :D

Idag så tog Tindra och jag oss en liten sovmorgon :D. Det var så mysigt att kunna sitta och mysa framför tv en liten stund och sen gå och äta frukost i lung och ro, för att sen åka ner till dagis, måste nog göra så lite oftare :O).

Hade lite svårt att komma in i jobbandan på en gång men bara jag fick till diciplinen så fick jag jättemycket gjort, är faktiskt riktigt nöjd med mig själv :D. Jag hade också en massage inbokad idag som jag verkligen hade sett fram mot, men var ju tyvärr tvungen att avboka den eftersom jag inte är frisk, men peppar peppar så mår jag mycket bättre idag :O) :O).

På eftermiddagen fick jag ett roligt samtal från Sara där hon talar om att hon klarat tentan, så roligt gumman :D. Är så stolt över dig hjärtat mitt <3 <3 Ja det är jag ju över alla mina hjärtan både stora som små :O) Älskar er alla så mycket <3 <3

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

älskar dig med <3

2011-01-19 @ 20:58:00
URL: http://dalkullornagoeswild.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hej igen!

Vår lilla dansk/svenska är också trefärgad, men ganska ljus och inte så mycket färg. Det finns mer bilder på henne här: http://sillawoofer.blogspot.com/ hennes egen blogg som husse håller igång! =)

Nu ska jag kika runt lite till på din blogg för att se efter bilder på er lilla vovve!

Ha de!

2011-01-20 @ 08:23:23
URL: http://babywilmer.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Skönt att du mår bättre, hoppas det fortsätter så :)

Kram

2011-01-20 @ 09:05:32
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0