18 juli: Regn, regn och åter regn :(

Idag så vaknade vi riktigt sent och trots det så jag fattade inte ens att det var morgon eftersom det var så mörkt ute, vi har haft lamporna tända hela dagen :O. Och så har det regnat precis hela dagen, antingen har det spöregnat eller regnat så där fint så nu är precis allt dyblött, visserligen så är det ju jättebra för växterna utomhus men så himlans tråkigt för oss människor, eller ja nu har vi ju faktiskt till störta delen av dagen haft det rätt mysigt inomhus hela dagen men just nu så längtar vi alla så otroligt mycket efter sol och värme och massor av bad nere på stranden. Hörde på nyheterna att nästa vecka skulle "Rysslandsvärmen" komma och det vore ju helt underbart :P, så det håller vi både tummar och tår för ;).

Hoppas ni har haft bättre väder än oss.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

tråkigt att det är så dåligt väder. vi hade lite till å från igår. hela familjen va ute på promenad och hamna mitt i ösregnet. hysteriskt. kom från ingenstans.



idag skiner solen dock. men nu ska vi kanske åka till enköping å hälsa på johans lillebror å höggravida flickvän.. å där ska det regna. ha. så vi åker från sol till regn. dumt som fanken! när det äntligen dyker upp lite sol.

2011-07-19 @ 09:04:04
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

låter lite som theo förra året. ibland gick han, ibland inte. lite si å så med det hela där med. han visste inte själv hur han ville ha det.. å sen vart han ju rädd då han bajsa (ja sa väl d?). han skrek iaf i två veckor sen efteråt med blöja. så fort han bajsa. han va livrädd alltså.. men just killar kan ju få separationsångest.. som att dem förlorar en del av sig själva. (säkert sagt det till dig förut, bra minne ;) )



vi backade som sagt. å lät pottan stå framme å så.. dem får ju gärna sitta på den även om dem inte är kissnödiga. nu gör inte theo det längre. men förut kunde vi ta fram den bara för att.. är så svårt tycker ja.. men tjejer brukar vara lite mera framåt än killar iaf.



nu vände det ju bara hej hopp. så ja å johan hann inte med själva. skönt däremot å slippa alla blöjbyten å sen alla pengar man lägger på blöjor. blir ju hysteriskt dyrt egentligen. tycker man köper blöjor stup i kvarten.. räcker med freja tycker ja..



se hur länge han kör på samma race, men det känns inte som om han vill börja gå med blöja igen. vi får se..



du ska se att en dag vaknar du upp å då springer hon utan blöja för att hon själv bestämt det. är ju bara å vänta å se. men sommarn är ju jäkligt bra å öva på.. ;)

2011-07-19 @ 09:15:22
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0