11 juni: Trädgårdsarbete och Rabarberpaj :D

Denna underbara sommardag har tillbringats även den ute i trädgården med en massa arbete, jag har grävt upp ett hörn av gräsmattan och dit ska vi flytta både den gula och blåa Irisen och även ett annat konstgräs som jag hittade växandes i hallonhäcken, men det blir nog lite senare i sommar för först så måste tidningspappret som vi la ner i jorden multna, det gör vi för att ta död på alla gräsrötter som finns kvar. Tommy har fyllt diket utanför gärdesgården så nu ska det bli gräsmatta även där men poängen där är att vi ska kunna klippa med åkgräsklipparen där med, vilket inte gått tidigare.

På eftermiddagen så började det ju så klart åska och höll på i någon timme och när den drog vidare så blev det lika varmt ändå så då tog vi fram vattenspridaren som Tindra fick springa omkring och leka i en bra stund, uppskattades mycket :).

Mitt lilla busfrö <3


Rabarberpaj

Nytt recept för dagen, la till lite cocos under smuldegen, ska bli spännande att se hur det smakar, men har på kän att det borde bli super :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

men vaaa?`menar du allvar? va nog bland det sjukaste ja hört. ja varför sätta in pengar då? å varför ska du få skit för det? vet du, fokusera på att chefen har en skruv lös istället å njut av grillen! är ju absolut inte ditt fel. han vart väl avis på att du fick en grill :P nej skit i puckot! du är värd så mkt mer. som en härlig sommar med en massa Grillad mat =)

2011-06-12 @ 10:15:41
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0