27 mars: Söndag igen

Jaha så var det söndag igen men denna gången är det årets första söndag med sommartid :P.

Idag så har vi hunnit göra jättemycket, vi har/håller på att tvätta, dammsugit, tagit en promenad hela den hemmavarande familjen, mormor och morfara har varit här, farfar har oxå varit här en kortis, Tommy har burit in 2 pallar pellets (han är så duktig), pratat men sötaste Sara i telefon (fick en uppdatering på gårdagkvällen :P), grillat för första gången utomhus och nu myser vi i soffan framför Händige Many.

Måste själv säga att fläskfilén blev helt otroligt god, gjorde en marinad igårkväll som filén sen fick ligga och gotta till sig i över natten (nu gäller det bara att jag kommer ihåg vad jag hade i den hahaha), till den så åt vi potatisgratäng och så gjorde vi en form av Gino till efterrätt. Det var så gott alltihop :D.

Vi vaknade tidigt igårmorse så då passade vi på att åka in till stan och storhandlade då så vi slapp idag, och på eftermiddagen så åkte vi upp till gudmor med man och där åt vi Tacos och hade en jättetrevlig eftermiddag innan det var dags att åka hem och lägga puppisen. :D

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0