1 dec: Vinter :D

Vi har äntligen fått vinter :D. På ett dygn så har vi fått ca 25-30 cm snö och jag tycker verkligen att det är så fint och mysigt med snö. 
 
Tindra har börjat skriva alla våra namn och hon är så himla duktig, sitt eget kan hon helt själv och om vi ljudar våra namn så klarar hon dom med. Kommer inte alls ihåg hur gamla de andra två var när dom började skriva namnen men inbillar mig att det var lite senare, inte för att det spelar någon roll ;) Idag har hon fått skriva på Emmas dator och det var så roligt, så nu får vi väl inte ha nån dator ifred hahaha
 
I båda mina grupper som jag är med i på Skönvik så har jag fått i läxa att göra något annorlunda och efter mycket funderande så fick det bli adventspyntandet så istället för att köra på och göra hela huset på en och samma dag och sen vara helt utslagen av värk så har jag varit "duktig" och delat upp det över hela veckan men idag så blev äntligen sista fönstret klart så nu har vi det så fint och mysigt här hemma :D, och lite bättre kanske jag mår ;)
 
Imorgon är det skyltsöndag både inne i stan och i Svärdsjö, hoppas jag mår så pass bra att vi kan åka på någon av dom :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Juligt och mysigt :)

2012-12-03 @ 21:24:41
URL: http://inthesky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0