22 jan: Pulkaåkning och söndagsmiddag :).

Idag så har vi haft ett strålande väder och endast några få minusgrader så självklart blev det en dag i pulkabacken. Där fick vi även sällskap av gudfar och farmor. Tindra var på ett strålande humör och supernöjd med att gudfar var med och åkte madrass med henne och efter en stund så kom även en av hennes dagiskompisar dit med sin familj så då åkte tjejerna madrass själva och Tindra var så duktig och drog madrassen upp för hela backen varje gång själv och det är ingen liten backe ska ni veta.

Efter all pulkaåkning så packade vi in oss allihop och åkte vidare till mormor och morfar där det bjöds på mat, sjömansbiff, hur gott som helst. Till efterrätt så åt vi upp resten av malungstårtan som var kvar från i fredags :). Tack snälla för en jättetrevlig dag allihop och stort tack för kanongod mat.

Imorgon är det dags för jobb igen, ska bli skönt med lite rutiner men jösses vad jag önskar att helgen var lite längre, så jag kanske skulle hinna sova ikapp nån gång och få känna mig lite pigg och glad igen ;).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0