20 maj: Flyttdags :P

Idag har det varit en riktig skitdag men det visste jag igentligen redan igår att det skulle bli, har märkt att om jag håller igång och fixar och donar för mycket en dag så blir det bara skit dagen efter :(.

Men vi har iallafall fått en bra sak gjord och det är att flytta hem lekstugan. Tommy fick lov att backa hela vägen för den var för hög så han såg inget framåt, tur att det bara är 8 km från byn och hem men ändå, och bakom honom åkte jag med släp och varningslamporna på, kan inte sett helt klokt ut hahah Är dock grymt impad av honom som backade hela vägen hem på detta sätt.
image description

Just nu så håller han på därute med underarbetet så vi har någonstan att ställa den, tror inte att han hinner klart ikväll men puppis kan leka i den ändå där den står på lastmaskinens gafflar imorgon när hon kommer hem från dagis och så kanske han hinner ställa den på plats imorgonkväll istället :D

Här håller vi på att lasta på den där nere i byn och han sätter på en likadan bredlastskylt på baken av lastmaskinen
image description

Tindra är helt överlycklig och vill inget hellre än att leka i sitt hus hela tiden :D Men det behövs lite nya köksaker nu som hon kan ha där ute, spis, ett litet bord, docksäng och blomlådor fick vi med. Och så behöver den tapetseras och målas om men det får vänta tills nästa år :).

Ha en bra kväll.

Kommentarer
Postat av: Nina

åå förstår att hon är super lycklig! Gud vilket fint lekhus!

2012-05-22 @ 13:37:15
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0